Jump to content
Naimisiin.info

Lovely

Rouva
  • Viestit

    287
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lovely

  • Syntymäpäivä 04/24/1978

Profile Information

  • Gender
    Female

Lovely's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Lovely

    Karkauspäivänä kosijat

    ^jos tuohon deltan tekstiin voisi painaa "tykkää" napia niin painaisin
  2. Lovely

    Karkauspäivänä kosijat

    itse olen kosinut vuonna 2004, ja tosiaankin ihan vitsinä vaan, ja sain sinä iltana rukkaset, mies vastasi että ei hän nyt oikein tiedä kihloihin menosta. Seuraavana päivänä kuitenkin menimme kauounkiin asioille, ja mies kysyi liikennevalossa että hei tuolla olisi tuollainen kultasepänliike mennäänkö katsomaan sinne, jos ne sormukset olis vaikka nyt ostettava.... TÄH!!!! olin ihan hiljaa ja en vastannut mitään koska olin puolileikilläni kosinut ilman odotuksia kihloihin menosta, ja mies oli heti vastannut kierrellen kaarrellen että ei kiitos. Mulla ei siis ollut mitään odotuksia, ja sitten seuravana päivänä mies oli asiaa pohtinut rauhassa ja halusikinostaa sormukset... Joten ostimme sormukset 1.3. mutta kaiverrukset on kyllä 29.2.2004. Ja nyt seuraa se mistä "tosi naikkarit" saa kauhean tappelun aikaiseksi täällä keskustelupalstalla. Menimme siis kihloihin 2004 mutta mitään hääpäivää ei silloin sovittu!!!! Mitä, kuulema naikkareiden mielestä ei kihloihin voi mennä jos ei heti sovita hääpäivää!!! tästä oli tiukat keskustelut vuonna 2007 kun liityin naikkareihin ja olimme jo kihloissa mutta vasta 19.3.2007 MIES kosi minua, ja vajaan 5kk päästä menimme naimisiin, että miten olemme kihloissa mutta meillä ei ole hääpäivää päätetty!!!Ja miten voi olla että nainen kosii ja sitten vielä mieskin kosii uudelleen!?!?!? no meidän parisuhteessa me tehdään niinku me halutaan ja menimme siis kihloihin karkauspäivänä ja oli puhe että kihlaus on lupaus avioliitosta joka tulee sitten joskus!!! Ja kun mieheni kosi minua niin hän polvistui ja kosi, ja vastaus oli myöntävä. Jokainen siis menee tyylillään ja tsemppiä teille kosiskelijoille! Ja silti suhdetta voi jatkaa eteenpäin vaikka pakit tulisikin, ehkä ne miehet on niin hitaita syttymään ja toisaalta ehkä se mies haluaa kosia oikeasti itse. Ainakin itse otin ihan vitsinä tuon kosinnann omalla kohdallani että jos tulee pakit niin ei meidän suhde siihen kaadu, ja ei kaatunutkaan! Nyt hyvin kiitollinen siitä että minulla on kärsivällinen ja harkitseva mies ja kaikkea ollaan koettu yhdessä, karkauspäivä on meillä ikimuistoinen, tosin eilen juuri pohdimme mitä teimme 4 vuotta sitten ja emme kumpikaan muista siitä mitään. 2004 päivän muistamme, mutta mitä teimme 2008 ei mitään muistikuvaa, nyt eilisen päivän vieton taatusti muistamme kun pienen vauvan kanssa olemme sairaalahoidossa... Koittakaahan siis jatkaa elämää eteenpäin hymyssäsuin ja keksiä uusia yllätyksiä miehillenne, niin ja nyt sitten hamekankaita valitsemaan!!!
  3. Lovely

    Karkauspäivänä kosijat

    Tulin vanhana naikkarina katselemaan mitä tänne ketjuun nyt kuuluu.... nimimerkillä toista kihlajaisjuhlapäiväänsä tänään viettävä, siis 2000 vuodesta seurusteltu, 2004 kihloihin 2007 naimisiin... Uteliaana odotan tuloksia...???
  4. Pidin lähes koko päivän noita ihania sydän-läskipohjia joille on taatusti jatkossakin käyttöä. Valkoisia kenkiä pidin vain tanssiessa kun niissä oli hyvä luisto. Ihanaa nähdä että osataan ostaa muutakin kuin perinteistä valkoista, ja ainakin mulla oli se ajatus ettei kengät saa jäädä kaappiin pyörimään, vaan on jatkokäyttö mahdollisuus...
  5. Maksoi ihan tarpeeksi... Kivien hinnat oli noin 135€ ja työn osuus noin 400€ ja hintaa tiputin viemällä kultaa vaihdossa, ja vanhasta sormuksesta ylijäänyt keltakulta vaihdettiin valkokullaksi. Mutta eihän tuon muutostyön hinnalla saisi tuollaista sormusta uutena koska sormuksessa olevasta kullasta en siis maksanut mitään, ja sormus todellakin painaa. Ja tunnearvo sormuksessa on suuri.
  6. Tässä vihkisormukseni, jota käytän pelkästään. Vihkin leveys on 6mm, ja kihla on vain 1,5mm ohut sileä rinkula, ei oikein näyttäisi hyvälle samassa sormessa. Kihlaa pidän vasemman käden peukalossa. Vihkisormukseni on tehty äitini vihki-kihla yhdistelmään, sisällä siis kaiverrukset 3.8.-63 ja 2.11.-63 ja vanhempieni nimet, ja nyt sitten meidän kaiverrukset lisäksi. Tuolloin 60-luvulla oli muotia todella leveät yhdistelmäsormukset, omani oli alunperin 10mm leveä.... ;D
  7. Tässä minun itse tekemä kimppuni. Muovikahvaoasispohjaan tehtynä aqua-ruusu, valkoinen tertturuusu, valkopinkki eustoma, valkoinen freesia, värjätty harsokukka, valkoinen bouvardia, muratti. Kudoin puikoilla tuon verkon lilasta metallilangasta ja pujottelin siihen liloja sydämiä, sekä sidoin muratin ja yksittäisiä tertturuusuja.
  8. Tasan viikko sitten tilasin, ja tänään siis tuli uudella (yhdistelmä)nimelläni pankki-visa-kortti. Ja ystäväni lähetti postia mulle, sekin tuli tänään.
  9. Kävin siis Huiskulan kukkatukusta ostamassa kukat, ja yritys siis tarvitsee olla ja se ly tunnus. Kannattaa kysyä tukusta mikä periaate milläkin on. Mutta tukkuhan on yritysasiakkaita varten.
  10. Asetelma oli tarjoilupöydällä. Asetelma tehtiin perjantaina, ja oli viileässä vietetyn yön jälkeen hyvännäköisenä juhlissa. Tämä kuva on otettu sunnuntai-iltana ja eustomat ovat siis jo selvästi kärsineet... Ja oasis-sienihän tuolla on pohjalla.
  11. Tässä siis valitettavasti yömyöhällä otettuja kuvia kimpustani, jonka siis tein itse. Ja nämä kuvat on otettu sunnuntai-iltana kun olen kimpun tehnyt jo perjantai-iltana. Eli ei näissäkään kuvissa ole enää parhaimmillaan. Vielä eilen se oli isojen ruusujen kohdalta ihan siedettävä, muuten alkoi nuutumisen merkkejä huomata. Kukkina Aqua-lajikkeinen ruusu, valkoinen tertturuusu, valkoinen freesia, värjätty harsokukka, valkoinen bouvardia, valko-pinkki eustoma ja muratti. Tein kimpun muovikahva-oasissieneen, ostin kahvan tukusta, samoin kukat on ostettu tukusta. Sieltä vaan on ostettava täysiä puntteja, ja on oltava siis ly-tunnus, eli yritys joka ostaa. Halusin kimpun mikä ei ole kovin roikkuva mutta vähän kuitenkin, siksi itse kudoin puikoilla tuon metalliverkon. Ja halusin kimpusta hieman pallomaisen, jossa on vähän vihreää ja paljon kukkia. Olen tyytyväinen lopputulokseen, nyt vain harmittaa kun ei siitä enää pääse nauttimaan, laitoin sen eilen kuivumaan. Tein myös vieheen johon tuli tuota pinkkiä harsokukkaa ja 3 tertturuusua. Vieheestä ei vaan valitettavasti taida olla erikseen kuvaa otettu. Ja jos saan parempia kuvia kimpusta niin laittelen tänne.
  12. Lovely

    Sulhasten suusta

    Nyt repesin aivan täysin "monsuuni-puku" ;D ;D ;D
  13. Lovely

    Halpa hääkimppu

    Minä ostin kukkateipin tiimarista, siinnä oli 2 rullaa ja hinta n. 4 €. Kukkakaupoistakin varmaan saa ostaa, ja kenties niitä löytyy ihan prismoista jne marketeista... Aijon tehdä itse oman kimppuni...
  14. Lovely

    Kutsukortit tapetista??

    Teimme kutsut tapetista,helpolla ja aika tylsällä tyylillä, vain liimaillen, en halunnut mitään rusettinauhoja jne ylimääräisiä... Laitan kuvaa heti kun vain ehdin kuvata ja muokata kuvat photobuckettiin... Yritän saada aikaiseksi tässä lähipäivinä...
  15. Ilmeisesti mä olen sitten niin "vanha" että kaikissa häissä missä olen ollut niin kimppu on ollut häävalssia tanssittaessa mukana. Ja aijon ilman muuta itsekin pitää kimpun mukana häävalssia tanssittaessa. (Ja juuri viikonloppuna opeteltiin tanssimaan valssia, siis sulho opetteli, minä osaan kyllä) ja sanoin että muista sitten että tanssiessa käsi sen verran normaalia alempana ettei tarvitse kasvoja kimpun taakse piilottaa... Tietysti jos kimppu on vain yksi kalla tai todella pitkä kimppu tai muuten erikoinen niin ehkä sitä on hankalaa kuljettaa tanssiessa... Joo ja kimppu on juurikin siinnä kädessä josta sulhanen pitää kiinni. Ja ajattelin kyllä pitää kimppuni alttarillakin itse. (Minun tapauksessa kaasoni eivät tule olemaan alttarilla edessä) Eihän silloin entisaikaan kun esim äitini tai siskoni meni naimisiin ollut kaasoa kuka olisi kimppua pidellyt, morsian sitä itse piti. Taidan olla todella vanha ;D ;D Tottakai kimppua jokainen kantaa miten haluaa mutta olen jonkun edellisen kanssa samaa mieltä että kimppuhan on osa kokonaisuutta, ja itse haluan kimpun mahdollisimman moneen kuvaan mukaan....
×
×
  • Create New...