Jump to content
Naimisiin.info

-Nelly-

Rouva
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  near the sea

Recent Profile Visitors

1733 profile views

-Nelly-'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. ^tapoja on ilmeisesti monta. Minä olen aina ollut siinä uskossa että kihla on alimmaisena, ainakin kaikilla jotka tunnen on niinpäin. Minulle se on jotenkin logisempaakin niin, kun kihloihin mennään ensin, eli se sormus on jo valmiina kädessä.
 2. Kiitos. Ne on ollut käytössä jo monta vuotta ennen häitä, joten käyttöä löytyy kyllä edelleenkin. Kiitos kuitenkin ostotarjouksesta.
 3. Kihlasormukset on kädessä valmiina ja vihkisormus pujotetaan vihkimisen yhteydessä sormeen.
 4. Mikael Soininen kuvasi meidän häät ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä. DVD tuli postissa jo häiden jälkeisellä viikolla eli todella nopeasti. Suosittelen ihan ehdottomasti!
 5. Häät vietetty ja karkkibuffetti oli menestys, tällainen siitä sitten tuli:
 6. Olin alkuvuodesta jenkeissä ja tällainen tuli matkalaukussa mukana.
 7. Mä askartelin meille tällaisen. Häkin ostin aikoinaan Talous pörssistä ja maksoi jotain 10€ paikkeilla. Satiininauhan solmisin ihan vaan rusetille tonne taakse ja kulmiin laitoin vielä kaksipuolista teippiä varmistamaan että nauha pysyy paikallaan. Kaikki vieraat kyllä tajusivat mitä sinne laittaa ja mitä ei. Eli paketeissa oli omat kortit tietenkin kiinni että tietää keneltä mikäkin lahja on, mutta kuorelliset lahjat meni tuonne häkkiin.
 8. Tässä kuva mun yhdistelmästä. Kapeampi sormus on kihlasormus. Edit: Kuvaajan ottama parempi kuva.
 9. Pronoviaksen mallistossa on paljon pitsipukuja. Itsekin päädyin sellaiseen.
 10. Nyt kun häät on ohi niin voin minäkin näyttää pukuni. Pronoviaksen Bianca vei sydämeni!
 11. Minä tilasin leimasimen omalla kuvalla Blue Signista. Maksoi noin 30€ ja sain juuri sen kokoisen kun halusin ja oli päivässä valmiina noudettavissa, tietty postittavatkin jos tarvitsee. Kuten täällä jo aikaisemmin mainittiinkin niin palvelu on todella hyvää ja nopeaa.
 12. Miehen kaveri oli Balilla juurikin tammikuussa ja oli nyt sanonut että siellä oli satanut monta päivää putkeen. Joten Bali saa nyt meidän osalta jäädä, emme halua ottaa riskiä joten olemme nyt miettineet Filippiinejä.
 13. -Nelly-

  Kutsukortteja

  Hei! Kauniit kutsut ja nyt on ihan pakko kysyä mistä sait nuo "pitsiset" kirjekuoret? Itsellenikin ovat ne haaveena nimittäin Olen itse tehnyt ne. Tilasin netin kautta jenkeistä noita neliönmallisia kakkupapereita ja liimasin ne Sinellin kirjekuorien päälle. Idean niihin sain täältä, mutta tein ne paljon yksinkertaisemmin kuin mitä tuossa ohjeessa on.
 14. Meidän oli ensin tarkoitus lähteä Balille mutta tammikuussa siellä on sadekausi, joten nyt Filippiinit nousivat ykkösvaihtoehdoksi. Osaako joku antaa vähän up-to-date tietoja tuosta hintatasosta? Eli mitä eläminen maksaa siellä, ruoka. juomat yms.? Onko siellä mitään shoppailtavaa vai pitäisikö suosiolla olla muutama päivä esim. Hong Kongissa?
×
×
 • Create New...