Jump to content
Naimisiin.info

ralli79

Rouva
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

ralli79's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. ralli79

    Etelä-Pohjanmaa

    Mun hääpäikky saattaa vielä olla tuola arkiston puolella. En tiedä saako sieltä vinkkejä, mutta meillä oli eteläpohojalaas/maalaishäät viime kesänä. Mm. kutsu, ruokalistat ym. ym. jutut meillä oli murteella, paikkakorttipidikkeet heinäseipään pätkistä jne.
  2. ralli79

    Seinäjoki

    Tulimpa kattomaan näkyiskös täälä tuttuja ;D Noita körttipastilleja voi muuten tiedustella myös Herättäjästä. Siis siitä kirjakaupasta Lapualta joen rannasta, sillan kupeesta.
  3. ralli79

    Etelä-Pohjanmaa

    Me mennään Park Hotel Härmään, mutta en kyllä tiedä onko sielä poreammeellisia huoneita :
  4. ralli79

    Etelä-Pohjanmaa

    nytky, jotkut ovat tilanneet servettejä täältä http://www.vimpelinkirjakauppa.fi/. Itse tilasin Turusta http://www.nowandforever.fi/. Kyllä niitä varmaan muualtakin saa, mutta tuossa nyt pari esimerkkiä.
  5. ralli79

    Etelä-Pohjanmaa

    Saako kysyä kummassa :
  6. Meillä soi häävalssin sijaan Tauskin iki-ihana "Sinä vain" Se toinen tanssi onkin sitten vielä auki, että onko se valssi vai jotain muuta :
  7. ralli79

    Etelä-Pohjanmaa

    Nostanpa tätä vähän ylemmäs ;D
  8. ralli79

    Etelä-Pohjanmaa

    Tääläkin yksi etelä-pohjalaane ;D
  9. Eli siis teostomaksuja ei tarvitse maksaa koska häät ovat perhejuhla ja yksityistilaisuus. Ymmärsinkö oikein? Tuo alkoholilupalappujuttu oli kyllä ihan uutta. Kaikkea sitä täällä oppii
  10. Minäkin kiittelen tästä listasta vai miksikä tätä nyt sanois. Tässä oli kyllä listattuna tosi hyviä vinkkejä ja sellaisia asioita mitä omaan pieneen päähän ei ollut tullut edes mieleen.
  11. Samaa mieltä. Viime kesänä oltiin häissä joissa tuossa ruoan ja kahvin välissä oli vapaata seurustelua ja kootut videot ja kuvia tuoreen avioparin lapsuudesta. Näin saatiin aikaa pitopalvelulle vaihtaa ruoat pois ja kahvit tilalle. Kahvien jälkeen sitte alko tanssit hääparin omalla tanssilla (ei valssi), jolloin varsinkin lapsiperheitä lähti pois, kun lapset piti saada nukkumaan. Eli siis nuo mahdolliset lapsiperheetkin sitten ehtivät nähdä kakunleikkauksen ennen kuin heidän tarvitsee lähteä pois.
×
×
  • Create New...