Jump to content
Naimisiin.info

tryffeli

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tryffeli kaikki viestit

  1. Peten pitoässät hoitivat meidän tarjoilut viime vuonna, loistopalvelu ja erittäin hyvä ruoka. Tekevät mahtavaa suklaakakkua! Suosittelen!!
  2. Tässä kokemuksia viime kesältä. Maja oli todella tunnelmallinen juhlapaikka. Meillä oli 120 vierasta ja pöydät meinasivat loppua kesken. Olimme laskeneet niiden riittävän tuolle väkimäärälle, mutta pöytien jalat olivat niin hankalassa kohdassa pöytälevyä, ettei niihin voinut liitettynä istuttaa niin montaa henkilöä kuin alunperin laskimme. Tarjoiluihin käytimme 2 pöytää ja yhdessä istuimme itse. Lopulta raahattiin ulkoa kaksi keikkuvaa pöytää vielä apupöydäksi. Ne pelastivat meidät Istuimme itse lasiovien edessä ja siitä meillä lähti viisi pöytäsakaraa salin pituussuunnassa. Tarjoilut oli takan edustalla. Kun bändi aloitti soiton, otettiin takan edustalta joka rivistä 1-2 pöytää pois. Tuolit siirrettiin salin reunoille jotta istumapaikkoja riitti.
  3. Haettiin juomat alcoexpressistä, loistopalvelu. Kaikki mistä oltiin etukäteen varmoja, tilattiin maililla, Ingrid toisessa päässä hoiti ne sujuvalla suomenkielellä. Oli helppoa kantaa kamat vaan autoon. Viinit valittiin paikalla, silti koko keikkaan meni noin 20 minsaa.
  4. Suosittelen Kari Mansikka / Tikkurilan seurakunta, loistopappi!
  5. Sisään Pachelbelin Kaanon, ulos Clarken Trumpet volyntary ja valssina Maijan ja Jannen häävalssi
  6. Kari Mansikka/Tikkurilan Seurakunta. Asiallinen, mutta silti rento ja oikein ihmisläheinen, huumorintajuakin löytyy.
  7. Majalla tänäkesänä juhlineet kommentteja ja kokemuksia......
  8. Vertailin pitkään hintoja ja Superalco ja Alkoexpress olivat miltei samanhintaisia. Päädyimme Alkoexpressiin kaverin suosituksen myötä ja haimme juomat eilen. Osa juomista tilattiin etukäteen, osa valittiin paikanpäältä. Koko hommaan meni aikaa vain 20 minuuttia kun tavarat oli pakattuna autossa. Etukäteen Alkoexpressissä vastaili sähköpostilla tehokas Ingrid, kun kysyi jotain vastaus tuli aina viimeistään 10 vartin päästä.
  9. Toto, mistä tuon hotelli & hinta poreammehuoneelle?
  10. Hei, Majalla juhlineet, antaisitteko lisää vinkkejä miten olette sijoitelleet pöydät, missä bändi etc.... Valvooko joku että maja on pilkulleen 02.00 tyhjä?
×
×
  • Create New...