Jump to content
Naimisiin.info

pepsibabe

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pepsibabe's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Me mietimme toteuttavamme loton näin teemme omat lottokupongit joista yhdessä on 7oikein ja voittaa skumppapullon ja lahjakortin laivalle ylimääräisiä kun on:) mutta kysymys kuuluukin miten toteutetaan järkevästi:)
  2. pepsibabe

    Somistukset halvalla?

    Meille tulossa ruusun terälehtiä ja naimisiin infon kautta ostettuja galilej kynttilöitä ja koriste kiviä ja organza kangasta olen täältä ostanut muiden häissä käyttämiä tuotteita mikä on milloinkin sopinut teema väriin..;)ja käyttötarkoitukseen rahaa mennyt noin 40e että somistukset saa halvalla jos jaksaa /kerkiää nähdä vaivaa.:
  3. harmittavaa olisi ollut täydellinen paikka mutta kun pitää poistua jo klo yhteen mennessä niin ei oikein sovi meille..;/
  4. Juhlimme häitä syyskuussa Logenissa. Paikkaan tutustuessa silmiin pisti melko "erikoiset" verhot, jotka taitaa olla pakko vaihtaa. Oletteko te muut Logenissa häitä viettävät ajatelleet vaihtaa verhot ja jos, niin miten toteutatte? kellään lisää kuvia logenista ja tietoja mikä on tän hetkinen tilanne paljonko vuokrausmaksaa ja kauankos saa juhlia itse kamppailen 2vaihtoehdon kanssa Logen ja Furuhed hyvät ja huonot puolet ja paljonko on astioita..
  5. MEILLÄ SE MENI NIIN ETTÄ SULHO EMPI ETTÄ meillä ei ole mitään kiirettä kun asiasta tuli puhe niinpä niin sulhon kanssa harrastetaan ilta ajeluita käydään van kuravilemassa silloin tällöin ja syömässä noh taas oli tälläinen hetki aj sulho sanoi vaan että pistä lämmintä päälle aina oltiin puhuttu et siinä kirkossa missä sulho kosii siellä mennään naimsiin noh kuinka ollakkaan Helsingin tuomiokirkolla oli sellainen talvinen valo show jossa vaihtui värit sulho vei mut sinne yläportaille jossa oltiin ihan kahdestaan ja se oli romanttisinta ikinä kun siellä otti ja kosi enkä yhtään osannut aavistaa sanoi vaan et mennään katsomaan kun ihailin valoja;)
  6. Hei te furuhedissa juhlineet nyt kaipailen kiireesti tietoa paljonko tulee mittaa pöydälle jos laitaa kaksi pitkää pöytää niin että keskelle jää tilaa tanssia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuviakin jos löytyy niin mielellään otan vastaan:::
  7. pepsibabe

    Mistä löytäisin...

    helpoiten löytää kun otat laivan tukholmaan vanhassa kaupungissa on kauppa kävely kadulla missä on pilvin pimein noita nalleja....
  8. hei itse ollaan varaamassa kyseistä paikkaa huomenna soittelen sinne tarkoituksena ottaa pe klo 18.00-su ja aion kysä sitä kauanko saa olla... itse olen budjettiin laskenut että jos pitää maksaa klo 1 -jälkeen 20e niin 60e joudutaan maksaa;) mutta palailen huomenna tänne ja kerron mitä tiedän tietääkö kukaan paljonko penkkejä siellä on siis monta mahtuu istumaan??? Moikka tänään soittelen ja kysyin Furuhedia varaa vuodelle 2010 aikoja mikäli suunnittelet häitä vuodelle 2011 soittele vasta ensi vuonna saliin mahtuu istumaan 120 henkä mille on suunniteltu.... ja vaikka vuokraisit paikan pe-su niin yhden jälkeen yöllä pitää maksaa 20e joka tapauksessa... saa juhlia vaikka koko yön itse ollaan ajateltu sitä klo 1-aamu neljään... nämä tiedot kyselin siltä rebekalta joka vastailee puhelimeen siellä toivottavasti vähän apua edes...
  9. hei itse ollaan varaamassa kyseistä paikkaa huomenna soittelen sinne tarkoituksena ottaa pe klo 18.00-su ja aion kysä sitä kauanko saa olla... itse olen budjettiin laskenut että jos pitää maksaa klo 1 -jälkeen 20e niin 60e joudutaan maksaa;) mutta palailen huomenna tänne ja kerron mitä tiedän tietääkö kukaan paljonko penkkejä siellä on siis monta mahtuu istumaan???
  10. Ongelmani on tämä kuulun kirkkoon mutta olen mormoni ja tuleva mieheni kuuluu luterilaiseen kirkkoon...emme halua maistraatissa naimisiin emmekä muuallakaan vaan kirkko häät halutaan kertokaa mitä vaaditaan siihen että saadaan perinteiset kirkko häät mielellään eri uskonnon edustajan kanssa naimisin menevät en ole liittynyt mormoni kirkkoon vaan olen kuulunut siihen pienestä pitäen....
  11. kuinka pitkään olette aikoneet juhlia??? meidän juhlapaikassa kirkko nummella saa juhlia niin pitkään kuin haluaa ilman ristin sielua ja pe illasta - su 450e ja klo 1.00 jälkeen la 20e tunti;)
  12. hei asiaan viitaten olin häissä missä kukaan ei tiennyt mitä tapahtuu seuraavaksi muu kuin bestman ja kaaso he sitten huikkasivat kaikki sisälle mitään ohjelmaa ei aloitettu ennen kuin kaikki oli sisällä joten kukaan ei menettänyt mitään... näin kaverin häissä mielestäni hyvä vaihtoehto rennoille häille... Mulla on tuoreessa muistissa häät, joissa kukaan ei tiennyt mitään aikatauluista tai ohjelmasta. Juhlalla tietysti oli tietty alkamisajankohta, mutta koska pieniä yksityiskohtia ei kukaan ollut miettinyt valmiiksi, koko homma oli aikamoista sähellystä. Vihkimisen jälkeen ihmiset karkasivat ulos tupakalle tai muuten vain haukkaamaan raitista ilmaa ja pitopalvelu oli näreissään kun ruokailun aloittaminen venyi ja venyi. Kun vihdoin saatiin morsiuspari ja lähimmät sukulaiset ottamaan ruokaa, muutkin hoksasivat että kyllä sitä esillä olevaa ruokaa saa ottaa. Hääkakun leikkauksen näin vilaukselta, onneksi joku tuli uloskin huikkaamaan että nyt tapahtuu jotakin! Osa vieraista missasi häävalssin kokonaan ja illan ohjelmaa ei ollut missään esillä. Odottelimme leikkejä tai mitä tahansa ohjelmaa aikamme ja lähdimme kotiin jo klo 23 vaikka yleensä häissä viihdymme tappiin asti. En tiedä oliko mitään ohjelmaa tulossa tai tuliko sitä missään vaiheessa iltaa. Eli kyllä vieraana arvostan paljon sitä että on edes pieni haju mitä tapahtuu. Tai jos ei vieraille kerrota ohjelmaa, olisi suotavaa että kaaso & bestman tai seremoniamestari pystyy pitämään ohjat käsissään ja kertoa reippaasti vieraille päivän ohjelmasta! Silloin vieraatkin tietää onko tulossa jotakin perinteistä kimpun heittoa tai jos kovasti haluaa nähdä hääparin tanssivan, on paikalla silloin kun se alkaa.
  13. ME menimme sulhon kanssa kihloihin tammikuussa ja häitä vietämme joko 2012 tai 2014 kolmen vuoden kihlaus ajalla tai sitten viiden syy 120 ihmisen häät ja budjetti 12000e maksamme itse häät mutta selvää on että naimisiin menemme joka tapauksessa....
  14. Olemme pistäneet harkintaan tapanilan työväentalon tilat häittemme vietto paikaksi nyt kysynkin onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta kaikki palautteet niin huonot ja hyvät otetaan ilolla vastaan : :
  15. montako henkilöä sinne mahtuu itse olemme miettineet samaa :
×
×
  • Create New...