London

Aktiivijäsen
  • Viestit

    91
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä London

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Australia

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

831 profiilin katselua
  1. Oletko kaynyt Ausseissa? Siis tarkoitin, etta jos valkoisia hiekkarantoja etsii ja sita paratiisisaarta niin en suosittele, muuten kannattaa kylla katsastaa. Tarjolla shoppausta ja koko saari turisteille "rakennettu", etnisyytta saa hakea, Aussien Costa Blanca Siitahan monet pitavat, siksi suosittu kohde. Mutta en itse haamatkalle lahtisi talviaurinkoa hakemaan kylla. Tassa mun ideaa paratiisista...Kiva haiden valmistelu aikaa sinulle! http://www.google.com.au/search?q=hamilton+island&hl=en&rls=com.microsoft:en-au:IE-SearchBox&rlz=1I7GGHP_en-GBAU435&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZFUcULD_I4-6iAfenoGAAQ&ved=0CEsQ_AUoAQ&biw=1366&bih=601
  2. Mina en kylla Balille lahtisi haamatkalle, mutta kukakin tekee tyylillaan. Oltiin juuri siella pari vkoa ja matka oli kylla kiva, mutta paratiisisaaresta / rannoista kaukana. Roskaa joka paikka taynna ja mereen en menisi uimaan juuri tuon takia tai ainakaan Seminyakin / Legian / Kuta alueella. Ausseissa asumisen takia parempia rantoja on vaikea loytaa Mutta sanoisin etta jos haluat taytta rentoutumista ja altaalla lohoilya / snorklaamista Amedin alue sopii siihen mainiosti. Olimme siis Seminakissa, Ubudissa, Amedissa ja Sanurissa. Amed oli ehdoton suosikki. Voisin menna taalta Sydneyn talvesta sinne vaan makoilemaan viikoksi ja sitten tylsistyisin, kun paljon muuta tekemista ei sielta loydy.
  3. Bussilla ei kylla paase mihinkaan, eli vuokra auto hankittava. Kuumaa on tuolloin, mutta jos +40 ja yli on ok?! Sadekausi joulukuusta maaliskuulle pohjoisessa. Shark Bay ehka viela ok?! En varma, itse Lansi Ausseissa matkustaisin vain etelaan tuohon aikaan vuodesta. Jos taas talle Ita rannikolle tulette etelassa on aivan ihania paikkoja googlaa Kiama, Berry, Gerroa, Gerringong, Jervis Bay etc etc aivan mahtavia rantoja. Myoskin Minnamurra Rainforest tuolla alueella. Ilmat ovat olleet taysin pear shape viime aikoina Sydney on selvinnyt hyvin, mutta vaikea sanoa mita loppu vuosi tuo tullessaan. Tulvia on ollut Pohjoisessa ja Etelassa.
  4. Joulukuu ei kylla ole parasta aikaa pohjoiseen menoon. Wet season ja lammot +40 cycloonit tulee sateiden mukana. Valimatkat lannessa ovat suuria siis Perth on maailman eristaytynein kaupunki. Varsinkin jos pohjoista ajattelee eka mun mielesta kiva paikka pohjoiseen Perthista mentaessa on Kalbarri n.600km sitten Exmouth, Monkey Mia, Ningaloo Reef. Broome on tietenkin turisti mekka 2300kilsaa. Etelassa vahan lahempana on Margaret River ihanat viinitilat mutta Perthissa on myos Swan Valley joka paljon pienemmalla alueella ja nain ollen helpompi tutustua, retkella tai ihan itsekseen autolla tai jokilaivallakin sinne paasee. (Hyvia viineja, juustoja, suklaata, oliiveja etc etc.) Sitten esim. Dunsborough, Albany, Denmark ja Busselton mainitakseni muutamia. Kaikki nuo etelaan mentaessa, joka vahan viileampi tuohon aikaan vuodesta, silti esim pari vuotta sitten jouluna +45. Upeita rantoja, useimmat surffi sellaisia. Miettisin tarkkaan tuota vuoden aikaa ja paljonko aikaa on varattuna matkaan, jos haluat muita vinkkeja laheta viestia. Olen asunut taalla Ita rannikolla reilut pari vuotta ja melkeinpa saman verran lannessa ja myos vuoden kiertelin ympari tata maata.
  5. Mutta taas toisaalta et ollut naimisissa heidan silmissaan kun oli siviilivihkiminen eika heidan kirkossaan eli nain ollen ehka mahdollista. Mutta kirkkoon liityttava siis luterilaiseen tai katoliseen ja jos luterilainen "kurssi" kaytava katolisessa. Parasta kuitenkin jutella katolisen papin kanssa, joka teidat meinaa vihkia. Vaihtelee tosi paljon eri maista ja seurakunnista mita hyvaksyvat... Good luck!!!
  6. Mitaan kortteja ei Gatwickista keskustaan ole. Junalla paasee varmaankin helpoiten tai Gatwick Express, joka suht nopea mutta kallis. Itse kylla aina valtin Gatwickia ja Stanstedia, kun ovat niin kaukana kapungista. Heathrowlta paasee suoraan metrolla, joka paikkaan. Taksi olisi ihan julmetun kallis eli juna nopein tai sitten shuttle bus Victoria asemalle, joka kylla vie aikansa. Taalta loytyy lisa infoa http://www.gatwickairport.com/parking-transport/
  7. Sanoisin, etta parasta olla kavelematta pimean tultua edes turistialueilla. Ota taksi (rekisteroity sellainen). Minulla on useita ystavia Etela-Afrikassa ja tama on heidan suustaan you just don't walk around anywhere in South Africa when it gets dark ja varsinkin romanttinen kuva beach, nuotio, picnic on taysin no no. Olen itse suuntaamassa taas tuonne uskomattoman kauniiseen maahan kolmeksi viikoksi joulun maissa. Ajaminen ok, mutta kuten edella mainittiin carjacking on yleista eli kannattaa tutkia missa ajaa ja valttaa tiettyja alueita. Tarkoituksena ei ole pelotella ja rakastan Afrikkaa, mutta me olemme okyrikkaita verrattuna suurinta osaa asukkaista tuolla pain muolimoo. Eli have a safe journey and enjoy!
  8. Taa vahan asian vieresta, mutta en oo ikina ymmartanyt noita all inclusive matkoja, ma tylsistyisin paivassa jos aamupala, lounas ja illallinen samassa morskassa....se on osa matkakokemusta kokeilla eri eaterioita ja ambiensseja. Sorry tosiaan vahan sivuun...
  9. Riippuu miten paljon teilla on aikaa ja haluatteko nahda yhden saaren, jolloin ehdottomasti suosittelen Etela saarta. Kaksi viikkoa minimi aika nahda ok saarta kolme viikkoa olisi ihanne. Jos molemmat saaret suunnitelmissa, nelja viikkoa minimi. Suosittelen lentoa Christchurchiin ja sielta auton vuokra. Ajaminen helppoa, jos menette muulloin kuin talvi aikaan joka siis kesa-elokuu, silloin voi olla vuorila mielenkiintoista lumessa ja jaassa ajelu "vaaralla puolella tieta". Syksy on kivaa aikaa shoulder season (maalis-toukokuu) ei liikaa turisteja, hinnat halvempia majoituksen suhteen ja upeat syysvarit. Jos haluat enemman vinkkeja pista viestia ja enemman kuin happy to help!
  10. Tulkaa Sydneyyn Australiaan!
  11. Malssi wow sa oot kylla aikasta epeli!!! Aivan upeita!
  12. Jos pohjois-saarelle matkaa sanoisin etta valttakaa Rotorua taysi turisti rysa. Hinnat taivaissa ja kaikesta veloitetaan hirvittavasti. Orake Korakossa on samat lahteet, mudat yms, mutta ihmisia hyppysellinen verrattuna Roatoruaan, sinne mennaan pikku paatilla. Hot Springseihin voi pulahtaa monessa paikassa, mutta esim.Morere Hot Springs on ihana Gisbornesta etelaan. Napier kannattaa ehdottomasti katsastaa. Uskomattoman kaunis art deco kaupunki ja viinitiloja. Jos on vaelluksesta kiinnostunut Tongariro Crossing is out of this world =) Ai niin ja Coromandel Peninsula ja siella Hahei aivan uskomattomat maisemat varsinkin kavely Cathedral Covelle. Etela-saarelta onkin melkeinpa kaikki hyvat paikat mainittu ehkapa Akaroa joka on ihanan ajomatkan paassa Christchurchista. Ranskalaisvaikutteinen kyla todella kaunis ja ajo sinne taivaallinen. Myoskin mainitsisin Dunedin ja siella varsinkin Otago peninsula. Seka Queenstownin lahella Arrowtown villin lannen meininkia kiweissa. Lake Tekapo ihania trekkeja varsinkin ylos Mt John. Maa on mieleton ja tuhottomasti nakemista, jos enemman tietoa haluaa joku tai tasta kotimaastani Aussilandiasta, joka onkin tama kiwejen mainland (aussi vitsi=) ottakaahan yhteytta.
  13. Tuo minusta kuullostaa viela kalliilta.... Maksoin kuudesta isosta t-chestista (30kg each)ja kahdesta matkalaukusta taynna kamaa n.220 puntaa tanne ausseihin. Sielta enkkujen paasta kannattaa kysella esim taalta. http://www.excess-baggage.com naita liikkeita on yllin kyllin. Kilpailutat vaan
  14. En nae tata mitenkaan kulttuurikysymyksena, vaan ihan vaan toisten auttamisena jos haat tosiaan kaukana ja naiden vieraiden lasnaolo tarkeaa sulholle ja morsiolle tai toiselle naista..... Meilla oli haat myos Suomessa, tuolloin asuimme Lontoossa. Maksoimme mieheni vanhempien lennot Australiasta (heilla ei yksinkertaisesti olisi ollut rahaa tuohon matkaan) ensin Lontooseen ja sitten Suomeen + takaisin samaa reittia. Myoskin luonamme yopyivat mieheni veljen perhe Kanadasta ja bestman perheineen Ausseista(he olivat kolmisen vkoa) eli majoitus ja ruoat kyseisille ihmisille. Paljon vieraita tuli myos Lontoossta joille jarkkasimme diilin hotellin kanssa ja myos Suomessa pitkan matkan vieraat jotka halusivat saivat basic yon aitassa ilmaiseksi, jos sen halusivat. Halusimme nearest and dearest olevan mukana haapaivassamme ja halusimme auttaa kaikella mahdollisella tavalla....valitettavasti monet laheiset jaivat siltikin tulematta, kun haat kaukana(emmeka me suinkaan pyori rahoissa), mutta tarkeimmat ihmiset olivat lasna.
  15. Tinkerbell tasta ketjusta vastaus loytyy miten saat hyvaksynnan molemmilta kirkoilta jos haluat tai vaan toiselta...