Jump to content
Naimisiin.info

Hunna84

Rouva
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

About Hunna84

 • Birthday 05/02/1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

1691 profile views

Hunna84's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. me ajateltiin antaa sekä kaasoille että bestmaneille jonkun näkönen hieronta. intialainen päähieronta ois kyllä kiva, mut avustajia on yhteensä 6... joten se on hieman kallis (jostain katoin ni 50€) mut jos ihan perus kokovartalohieronta 60min... ni onko tyhmää ostaa se TYA:lta eli opiskelijoilta. onko mautonta antaa tollanen lahja...? että ei oo siis viel valmis hieroja? mitä mieltä ootte? entä onko kokemusta näistä turun opiskelijoista? ei täällä olis ketään ketä on siellä? soitan sinne kyl varmaan piakkoin. tän hieronnan lisäks kehitetään heille valokuvia tai tehdään sellaset kirjat ku saa esim. extrafilmiltä tai ifolorilta. niin joo annatteko lahjoja "maksumiehille"? siis ku äiti ja sen mies maksaa pitopalvelun, ei olla keltään mitään pyydetty mut he ite halus näin... ni haluisin kyl jotenki muistaa... mut miten???
 2. eleuthera: mistä noi ostit, todella ihanat! laitatko korvikset kanssa? millaiset?
 3. meijän kortit tuli maksamaan n.1,36 hinta sisältää kaiken, postimerkkejä ja kuoria myöten ja kaksi leimasinta ja leimaväri.
 4. mä haluan kanssa että isi saattaa. mun serkku meni kanssa eka maistraatissa ja sitte kirkossa oli avioliittoon siunaaminen, mutta siltiki sen isä saattoi alttarille. mä oon ollu vaan häissä joissa isi on ollu saattajana.
 5. hmmm pitäsköhän juhlaohjesääntöön laittaa että ilmoitathan myös jos olet niin allerginen koivulle ettei sitä voi käyttää juhlassa koristeena...?
 6. mä en ite halua myöskään siis runomuotoon sitä lahjatoivetta.... kiitos kaikille ideoista. oon jo aika paljonkin aikaa sitten keksinyt oman ja päädyin tälläseen: 3. Lahjatoiveistamme suurin on jokaisen iloinen mieli ja hauskanpito. Muiden lahjusten hankkiminen ei ole siis edellytys juhlaan saapumiselle. Jos kuitenkin haluatte meitä jotenkin muistaa, voitte kartuttaa ”kodin sisustuskassaamme” (suurempia hankintoja varten). ”Sisustusrahaa” voitte halutessanne laittaa tilille (pankkitiedot). Jos mieluummin kääritte lahjan pakettiin, niin toivelista löytyy www. Tunnus tänne on ja salasana. Jos ongelmia ilmenee, ottakaa yhteyttä mikrotukihenkilöömme (Bestman X hoitaa). ja toi 3. tulee siis siitä että tämä on kolmantena juhlaohjesäännössämme. tosin nyt tuli mieleen että sen voisi laittaa viimiseksi.
 7. pistän mäki tänne kehuja. näin yksinkertaisesti! mulla on kolme kaasoa ja he ovat kaikki iki-ihania!
 8. toukokuu-08: täytyy vaan sanoa että toi metallican nothing else matters on kolme jakoinen kuten valssi, joten sen voisi tanssia valssina. mutta myös hitaana. meki mietittiin sitä.
 9. kerjäläisiä oli, mutta ei riesaksi asti, en ainakaan mä kokenut niin, muutama nähtiin. sunny beachilla oli mielestäni halvempaa ku nessebarissa, mutta kyllä sielä silloin ainaki halvempaa oli ku suomessa.
 10. olimme bulgariassa sunny beachilla (en suosittele, muutakuin jos haluaa löhötä rannalla... , itse en voi, kun palan helposti ja saan auringonpistoksen). kävimme nessebarissa, ja on kyllä ihana paikka! hiukan ne kojut siellä tunnelmaa pilaa, mutta oli silti aivan ihana paikka, eikä kojujakaan joka paikassa ole. sieltäkin voi sitten reissuja muualle tehdä.
 11. nyt tulee tosi tylsä vastaus... mutta tehkää just niinkuin haluatte! oon ollu häissä joissa heillä on oma yhteinen pöytä ja häissä, joissa he istuvat muiden "seassa". itse olen kesällä kaaso ja istutaan muiden kanssa, mutta me avustajat lähekkäin, siis vierekkän tai jotenkin niin. meidän häissä olen ajatellut että "avustajat" istuvat meidän kanssa samassa pöydässä, eli meille ei tulisi sitä hääparin omaa pöytää.
 12. Ja ne ketkä haluaa vapauttaa perhosia... niin osa niistä perhosista kuolee... ei olis kivaa sitte vaan tiputtaa sitä kuollutta perhosta... ja muutenkin... tykkään perhosista, mutta en tie tosta vapautusideasta...
 13. murmeli: ihania juttuja! kutsu ja kiitoskortti on tosi söpöt!
×
×
 • Create New...