waa

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About waa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ei mitään, kun en tiennyt koko huomenlahjan olemassaolosta mitään :-/
 2. Oli hienoa ekaa kertaa kirjoitta uusi nimi paperiin
 3. Pitäis korjata viimeistään seuraavana päivänä pois. Ja niistähän voi tehdä esim parvekelaatikoihin tai kukkamaihin koristekylttejä uudelleen maalaamalla.
 4. No se hetki oli hauskasti mieleenpainunut, kun miehen serkut olivat tehneet laulun meidän yhteisestä alustamme. Ihmiset ja me nauroimme kippurassa. Tosin oli meillä monta herkkääkin ohjelmaa.
 5. Tietääkseni köyliöläisellä matin valinnan omistajalla on limusiini, jota käytetään mm. hääajoissa. Osoitetta en tiedä tarkemmin.
 6. Meillä oli pommacia. Toinen hyvä vaihtoehto on joku marjasima. Eli tehdään aivan kuin tavalline sima, mutta sitruunan tilalle jotakin marjaa, tai hedelmääkin voi käyttää.
 7. Juupa, itse olin kerran häissä, joissa eräs nuori neiti oli laitettu istumaan samaan pöytään pikkuserkkujensa kanssa, joiden kanssa ei ollut mitään yhteistä puhuttavaa. Oli tosi kankeaa nuorilla istua kuin seipäät tuoleissaan. Jokainen heistä olisi varmasti istunut mieluummin vaikka omien vanhempiensa pöydässä. Ja tarjoilupuolesta, olen kaksissa juhlissa jäänyt ilman toista kupillista kahvia, eli kahvia pitää kaataa niin kauan kuin vieraat juovat. Jokuhan juo vain sn yhden kupillisen, ja toiseen uppoaa kolme kupillista.