P_ja_E_2006

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä P_ja_E_2006

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Onko kukaan kasvattanut itse liljoja? Onko helppo kasvattaa? Kukinta-aika lienee heinä- elokuussa. Onkohan mahdollista saada kukkimaan jo kesäkuussa jos esim. aloittaa kasvattamisen sisällä? Häät on 1.7 ja liljakimput olisi hyvä vaihtoehto pöytiin koristeeksi..
  2. Me ollaan suunniteltu jotain vähän rokimpaa, eli vedetään luultavasti eka joku twisti tai muu, mutta sen jälkeen myös se perinteinen häävalssi. Halutaan poiketa vähän tavanomaisesta ja yllättää vieraat. Ajateltiin tosin ottaa muutama tanssitunti ekaksi Onko kukaan muu suunnitellut samaa?
  3. Kiva kuulla. Pommitan sua vähän kysymyksillä. Onko siellä yhtenäinen tila vai useita pienempiä tiloja? Ja osaatko sanoa kuinka paljon sinne mahtuu? yritin heidän netti-sivuiltaan katsella mutta aika vähän tuntui tietoa olevan. Oliko kovin varattu paikka vai pystyittekö ihan valitsemaan ajankohdan melkein vuotta aikaisemmin? Kiitos kovasti.
  4. Haluaisimme viettää häät ilman pitopalvelua (kavereista löytyy alan ammattilaisia) sekä niin, että saa viedä omat juomat. Vieraita noin 100-120hlö ja yhtenäistä tilaa kaivataan. Koskenniska Vaajakoskella kiinnostaa, samoin Tuomiston Tila Muuramessa. kenelläkään kokemuksia (hinnat, viihtyvyys, kuinka vaikea varata yms..)? Muita hyviä ideoita Jyväskylän lähiseudulta ilman pitopalvelua ja anniskeluoikeuksia?