SleepingSun

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About SleepingSun

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kihloissa meillä on vain päivämäärä ja toistemme nimet. Teetin tulevalle miehelleni sormuksen yllätyksenä, ja kaiverrutin siihen "Rakkaudesta Sinuun" ja päivämäärän. Sulhanenkin halusi yhdessä valitsemaamme vihkisormukseeni kaiverruttaa omavalintaisen tekstin, eli saan jännittää sitä vielä hetken.
 2. Vanhempieni mökillä joen rannassa <3
 3. Meillä vihkiminen klo 13, mutta ajattelin vielä soittaa ja kysyä onko pari tuntia myöhempää aikaa vielä vapaana.
 4. Minun miehelleni on ehdottoman tärkeää saada pitää kihla sormessa, vaikka se on jo todella kulunut. Hän on kuitenkin suunnitellut kihlan huoltamista ja uuden samanlaisen sormuksen (ja sen juottamista kihlaan) hankkimista vihkisormukseksi.
 5. Kaasona sain lahjan hääjuhlassa lyhyen kiitospuheen kera. Se lämmitti mieltä!
 6. Kihlauksemme on tuore juttu ja toki sitten alettiin yhdessä mietiskellä tulevia häitämme ja hääpäiväämme. Sulhanen ehdotti tammikuuta 2008 ja päätimme päiväksi sen päivän, jolloin 6 vuotta sitten aloimme seurustella. Talvessa meitä viehättää pimeys ja kylmyys. Toivomme saavamme hääjuhlapaikaksi tunnelmallisen paikan, jossa on takka ja paaaljon kynttilöitä luomassa tunnelmaa. Suunnitelmat ovat siis vasta aluillaan, mutta talvihäät miellyttävät meitä kovasti, vaikken ole ollut kuin yhdissä talvihäissä itse aikaisemmin.