Temppu

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Temppu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli häät linnassa, ja voin suositella todella lämpimästi! Ruoka oli ensiluokkaista ja ennen kaikkea sitä oli riittävästi. Linnan Ravintoloiden henkilökunta oli todella mahtavaa, kaikki sujui loistavasti ja he kestivät mallikkaasti meidän oudot suvut. ;D
 2. Siksi koska se oli sulholle todella tärkeä asia. Itselleni kirkko ei merkitse juurikaan mitään.
 3. sekä että, olenhan ex-riksulainen.
 4. Mäkään en voi suositella Lehmushovia kenellekään. Rähjäisen näköinen paikka, vieraat ei mahdu samaan saliin ja muutenkin jotenkin niin.... ankee. Tai sitten mä olen joutunut vaan olemaan siellä liian monissa häissä.
 5. Mä olen samaa mieltä siinä, että leikit on useimmiten se mikä vakavoittaa ja jäykistää tunnelmaa. Olen ollut varsin monissa häissä, jossa leikkien alkaessa ihmiset hiipii paniikissa seinän vieriä ulko-ovelle, jotta ei vaan joutuis mihinkään typerään narunvetoon yms. Me yritetään miettiä istumajärjestys sillä tavalla, että pöydissä on keskenään tuttuja, suunnilleen saman ikäisiä ihmisiä ja illan mittaan stand upia on tulossa. Toivon ainakin että näillä eväillä me saadaan rennot bileet.
 6. Meillä kun on syyshäät, niin ajattelin heijastimia. Ovat ainakin käytännöllisiä. ;D
 7. Mun ajattelun taustalla on sellainen kuvio, että jos on todella tosiystävä, niin eikös sellaiset kutsuta myös häihin? Eikä vain, niin kuin täällä on aikaisemmin jo todettu, polttareiden maksumiehiksi... Ja edelleenkään en menisi polttareihin, ellei minua kutsuttaisi myös häihin. Ah, Xena sanoikin jo kaiken mitä mä yritin tässä änkyttää.
 8. Just joo, ainoastaan Suomessa on mahdollista pysyä noilla saavutuksilla otsikoissa. : No, hyvä niin, keitä sitten muuten haukkuis jos ei noita "turhimoita". ;D
 9. Voi Anitra -reppanaa. Riipputissit ja treenaamaton maha ja tommonen puku.... on tainnu peiliinkatsominen unohtua rakkauden huumassa. Tietääks kukaan muuten että miks se on julkkis?
 10. Mut kaupattiin viskipullosta, prkele.
 11. antaa mennä vaan! ;D toihan kuulostaa... hmmmm.... ainakin erilaiselta! ;D
 12. Musta on moukkamaisuuden huippu että polttarivieraista osaa ei olisi kutsuttu häihin. Mä en ikinä tekisi niin enkä menisi polttareihin ellen olisi saanut kutsua häihin. Polttarit ja häät kuuluvat yhteen, illanvietot kavereiden kanssa on asia erikseen.
 13. Vastaan myös ihan ot:nä... mulle tulee punainen iltapuku ja kullanväriset kengät ja käsilaukku. Siis oikein kimaltelevan kullan. 8-)
 14. Mä varmaan olen jo tähän vastannutkin, mutta vanha ei muista eikä jaksa tarkistaa. : Siis, meille ei todellakaan tule leikkejä, mutta tulee stand upia. En malta odottaa! Muu osuus juhlista on sitten vapaamuotoista oleilua ja seurustelua.
 15. Meillä vieraat tulee heiluttelemaan tähtisädetikkuja. Näyttää varmasti hienolta, koska on jo hämärää kun astumme kirkon ovesta pihalle.