metsatahti

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About metsatahti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla oli pitkä laahus. Oli auki kirkossa ja suurimman osan hääjuhlaa. Tosi hyvin ja ilman ongelmia kulki mukana, vaikka hääväki kuulemma oli jännittänytkin kirkossa.Tanssiessa häävalssia pidin rannelenksussa, häävalssin jälkeen nostettiin ylös. Kesti muuten hyvin, mutta kun oltiin menossa juhlan jälkeen hotellille, mies tallasi päälle, ja se nappi, mihin oli kiinnitettynä lensi taivaan tuuliin. Ihan mustahan se oli, mutta lähti hyvin pesulassa puhtaaksi.
 2. Juu, oma kimppu lähtee kiertoon...
 3. Olen hyvin epäröivällä kannalla. Itselleni tulee lahjalistasta kamalan ahne olo, kun häissämme ei kuitenkaan ne lahjat ole pääasiana. Sulho tosin pohti, että kun vieraat kuitenkin tuo lahjoja, niin siinä olisi ideaa, että säästyttäisiin kolmelta silitysraudalta ym. Ja meillä kyllä on aika paljon kaikkea, kun kohta 9 vuotta asuttu yhdessä... On tämä vaikeaa!!!
 4. Ei missään nimessä hajusteita. Itsellä astma, ja vaikkei selkeää hajusteallergiaa olekaan en ajatellut hajuvettä käyttää. Minusta on kauheaa, jos samassa tilassa on useita eri hajusteita, jotka sitten sekottuvat huoneilmaan
 5. Meillä asia hautui ja siitä päätettiin yhdessä. Sormuksetkin valittiin kimpassa ja kihlauspäiväksi valittiin "perinteinen" juhannusaatto. Häitä vietetään sitten reilu 3,5 vuotta kihlauspäivästä. Hääpäiväkin hautui vähitellen oikeaksi.
 6. Me ollaan ajateltu, että ihmiset saa istua, missä haluavat. Niin on ollut muittenkin tuttujen häissä. Ei haluta mitään kamalan virallista. Voisi tietysti laittaa harkintaan, josko vanhemmille, mummoille ja kummeille varaisi omat pöydät ja muut saisivat sitten istua, missä haluavat...
 7. Mahtaakohan kukkakaupoista saada gladioluksia talvella ja mihin hintaan, onko joku ottanut selvää? Haaveena olisi sellainen kimppu, jossa ehkä gladiolus tai orkidea tms. iso kukka ja siihen vihreää tms. Toimisi sitten samalla heittokimppuna.
 8. Onko kenelläkään tietoa Kouvolan upseerikerhon nykytilanteesta? Ymmärtääkseni Amica ei enää pyöritä sitä? Kenelläkään sähköpostiosoitetta, että voisi lähettää tarjouspyynnön?
 9. Minä ainakin haluaisin kuoret, jossa tarrapinta valmiina sulkemista varten. Eli tavalliset valkeat kirjekuoret. Tosin meinasin niihin askarrella kanteen "logon" samaan tyyliin kuin kutsuihin.
 10. Diapamia tai rauhoittavia en suosittele, jos ei ole aiemmin ko. lääkkeitä käyttänyt. Vie tosi herkästi olon tillin tallin tottumattomilta. Niihin tottuminen vie tosissaan aikaa. Pieniä annoksia beetasalpaajia on käytetty, kuten joku tuolla edellä jo mainitsikin. Tosin mitään lääkettä ei yleensä suositella otettavaksi alkoholin kanssa...
 11. Minä varmaankin. Sulho ei ole kovin innostunut virallisten asioiden hoitaja.
 12. Ei meillä varsinaista kosintaa ollut. Todettiin, että oltiin oltu kylliksi pitkään kimpassa ja todettiin, että halutaan jotenkin virallistaa suhdetta. Seuraavana juhannusaattona mentiin kihloihin( johan sitä mummo ja kummitäti olivatkin odottaneet). Hääpäivä edelleen auki (siis kaksi vuotta ollaan oltu kihloissa). Nyt on pikkuhiljaa ruvettu suunnittelemaan häitä. Päivämäärä on auki lähinnä kustannustekijöiden vuoksi, mutta hiljaa hyvä tulee. Nyt on kutsujen malli saatu suunnitelluksi.
 13. Ihan alkukeväästä tai sitten syksyllä ennen loska-aikaa...
 14. Ei ole sellofaania, mutta vauvan pussituttipullojen pussit ovat läpinäkyviä ja kuulemma sopivan kokoisia pikkutavaralle.