Sysof

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Sysof

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli Lariamit testauksessa ja kumpikaan ei saanut sen ihmeellisempiä sivuvaikutuksia. Eli kolmen viikon päästä aloitetaan uudestaan - viikkoa ennen matkaa.
 2. Siira: Ollos hyvä! ;D "vink, vink" Hääpäiväkertomuksissa on muuten kuvia meidän juhlastamme. Kuvissa näkyy jonkin verran meidän koristeluja - pöydistä en ole löytänyt vielä yhtään hyvää kuvaa - sellaista, jossa ei olisi kymmentä vierasta näkyvissä. Saa käydä katsomassa kertomusta ja mielellään jätää puumerkkinsä sinne eli Sysof & Yljänsä 28.7.2007 Noilla tiedoilla pitäisi löytyä.
 3. Meillä satoi välillä ja kaikki meni silti ihan hyvin. Illemmalla joillakin vierailla (jotka eivät juoneet yhtän alkoholia) oli kuulemma olut hieman kylmä... se siinä sateisessa säässä kai on se kurjin puoli. Jos sataa koko päivän, niin WC:n ja juhlatilan oville kannattaa hommata sellaiset sateenvarjokipot ;D "Lainaa tästä"
 4. Meillä ei säästelty oikein missään paitsi hääautossa ja hääyönviettopaikassa. (Toisaalta ei sitä rahaa törsäämällä törsättykään.) Rahaa meni, mutta tuntuu siltä, että se kannatti. Juhlat onnistuivat kaikin puolin yli odotusten. vieraita oli noin 140. lisäänpä vielä.. Laskeskelin tuossa, että häihin meni sellainen 10 000 euroa ilman sormusta, tilattuja kuvia ja häämatkaa. (Sormusta ja häämatkaa ei alunperinkään laskettu hääbudjettiin kuuluviksi - sormus on loppuelämän sijotus ja häämatka hemmottelua meille) Häämatka maksetaan kokonaisuudessaan häälahjarahoista.
 5. Mulla on aika karvaiset kädet muihin naisiin verrattuna ja en ole koskaan ajellut (tai revityttänyt tms.) niitä pois. Häätkin meni ihan hyvin käsikarvojen kanssa! ;D Vähän itseruskettavaa voidetta pintaan tai muuta rusketusta, niin karvat ei näy niin hyvin. :
 6. Meillä ei ollut isoja kömmähdyksiä.. Hääpotrettikuvissa ulkona tuuli TOSI kovaa.. Samaan aikaan saatiin pelätä sadetta (mitä ei sitten tullutkaan) Siinä myräkässä oli oikein hameenhelmoissa pitelemistä. Kuvista tuli kyllä ihan vauhdikkaita! Ennen häävalssia puhuin sulholle ulkona, että sitten pitää muistaa ottaa se kimppu, kun tanssitaan... Sitten kun häävalssi alkoi, niin lähdimme tanssimaan ja vasta laulun alkaessa huomasin, että kimppuni oli unohtunut ja suorastaan syöksyin hakemaan sen!!! Vierailla oli hauskaa... Tuo ei paljon haitannut, kun koko valssi meni muutenkin ihan pipariksi... Onneksi kaasoni heitti päällemme vielä valssin lopussa sangollisen silkkipaperisydämiä (kaverit olivat aiemmin kantaneet vettä sangosta toiseen..) Sopi tuo säikyttely tosi hyvin siihen valssin loppuun.
 7. Sain Kalevalakorun Lähde -sarjan kaulakorun. Olen saanut siihen aiemmin korvikset. Oltiin mielestäni sovittu, että ei ostella mitään, koska lähdetään myöhemmin kalliille häämatkalle... Olin kyllä tosi otettu saadessani tuon korun! (Hieman hävettää, että minä en hankkinut mitään, vaikka monta juttua olikin mielessä.) Ihana mies!
 8. isohoo Kiitos! Meillä oli noin 140 vierasta. Karttaa minulla ei ole kuvana, mutta yritän selittää. Meillä oli ylhäällä kaiteen vieressä neljä 12 hengen pöytää + muutama pienempi pöytä niiden takana (mutta niitä teidän ei tarvitse kyllä täyttää). Alhaalla oli lavaltapäin katsottuna oikealla yksi 14 hengen pöytä, sen vieressä kaksi 8 hengen pöytää ja yksi 12 hengenpöytä (lähes rappujen alla). Kahdeksan hengen ja kahdentoista hengen pöytien takana oli kolme 12 hengen pöytää. Ymmärsiköhän tästä nyt mitään???
 9. Tämä olikin ihan vaan pelottelua. Häät oli ja meni hienosti! Paikan emäntä oli erittäin ystävällinen ja avulias. Jousti bändimme soiton kanssa hieman. (Meillä ei tosin tullut ylilyöntejä.. vieraat saatiin koteihin tai jatkoille jo ennen kahta.) Uskallan suositella paikkaa kyllä muillekin!!!
 10. Meillä on juhlat ensviikonloppuna ja bändimme oli soitellut juhlapaikkaan juuri. Olivat siellä sanoneet, että bändin pitäisi lopetella klo 24.00.... Kun on kuulemma tullut naapureilta valituksia tänä kesänä metelistä... > Meillä lukee kyllä alkuperäisissä papereissa, että puoli yhteen saadaan soitella ja sen jälkeen vain omalle porukalle. Talvella tulleessa paperissa luki, että äänitason tulee laskea puolenyön jälkeen... Selvitellään tänään vielä asiaa, sillä ei todellakaan haluta lopettaa musiikin soittamista tasan puolelta öin. Meillä on ohjelmaakin sen verran. Toivottavasti joustavat vielä.. :-/ edes sen puoli tuntia hiljemmalla äänellä..
 11. Olipas hienoja! Kiitos linkistä!
 12. Mun polttareissa oli Sambic-tunti, mutta kuulemmma vetäjä oli pitänyt saman session miesporukallekin ja olivat tykänneet! Sulhoni taas oli polttareissaan levyttämässä studiossa ja laskemassa mm. pulkalla Tampereen Pyynikin rappusia alas (ei ehkä ihan turvallisinta, mutta varmasti mieleenjäävää => tämä siis kesällä!)
 13. Ei ole. Tiedän kaason, joka menee häämatkalle mukaan - ei tosin meidän häämatkalle.
 14. Minulle oli järjestetty ainakin omasta mielestäni hienot polttarit (saa käydä lukemassa polttaritarinoista tai päikystä). En tiedä paljonko olivat maksaneet, mutta ilmeisesti jonkinlaista sponssia jostainpäin oli tullut. Minulle olisi riittänyt ihan morsiussaunakin vain ystävien kesken, mutta polttarini olivat lähes kolmepäiväiset. Ohjelmaa oli huomattava määrä ja oli hauskaa! Osa ohjelmasta oli sellaista, että myös polttariporukka pystyi osallistumaan siihen... En pidä itseäni mitenkään ahneena - ystäväni sattuivat vain todella yllättämään minut. Ja kun tulee tilaisuus, niin autan varmasti järjestämään heille jotain aivan yhtä hienoa. Ymmärrän joidenkin rahapulaisuuden - mutta jos joskus harvoin on mahdollisuus tehdä porukalla jotain erilaista, niin eiköhän siihen kannata silloin jollain tavalla panostaa? Edes vähän.
 15. Joidenkin häihin ehkä sopii se, että kirkon käytävää kävelee morsiamen edellä näin kärjistetysti sanottuna kaksi kuolleen näköistä hahmoa. Sopisi "Mummot vaviskoot penkeissään" -teemaan ehkä??? : Olen siis ihan alkuperäisen kirjoittajan puolella. Morsian voi mielestäni aivan hyvin perua siskojensa morsiusneitoroolin, jos he eivät suostu pukeutumaan hieman normaalimmin ja meikkaamaan maltillisemmin. (Pelkän vieraan roolissa siskot saavat sitten mielestäni pukeutua ihan kuinka lystäävät.. Mutta se onkin ihan eri asia.) Jos tytöt ovat morsiusneitoina, niin morsiusneitojen pari lävistystä ja rastahiukset tuskin haittaavat ketään.. Niiden suhteen morsiankin voi varmasti hieman joustaa? Riittää, kun ollaan asiallisia ja käyttäydytään juhlaan sopivalla arvokkuudella ja pukeudutaan ns. rooliin sopivalla tavalla. Kuvittelisin, että morsiusneidot/siskot ovat murrosikäisiä ja aika uhmakkaita vain periaatteesta - heidät saa kyllä taivuteltua toisenlaiseen/maltillisempaan asustukseen. Eikös tuohon nyt vois puuttua ihan tyttöjen huoltajakin???!!