Jump to content
Naimisiin.info

Sysof

Rouva
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sysof kaikki viestit

  1. Siira: Ollos hyvä! ;D "vink, vink" Hääpäiväkertomuksissa on muuten kuvia meidän juhlastamme. Kuvissa näkyy jonkin verran meidän koristeluja - pöydistä en ole löytänyt vielä yhtään hyvää kuvaa - sellaista, jossa ei olisi kymmentä vierasta näkyvissä. Saa käydä katsomassa kertomusta ja mielellään jätää puumerkkinsä sinne eli Sysof & Yljänsä 28.7.2007 Noilla tiedoilla pitäisi löytyä.
  2. Meillä satoi välillä ja kaikki meni silti ihan hyvin. Illemmalla joillakin vierailla (jotka eivät juoneet yhtän alkoholia) oli kuulemma olut hieman kylmä... se siinä sateisessa säässä kai on se kurjin puoli. Jos sataa koko päivän, niin WC:n ja juhlatilan oville kannattaa hommata sellaiset sateenvarjokipot ;D "Lainaa tästä"
  3. Meillä ei säästelty oikein missään paitsi hääautossa ja hääyönviettopaikassa. (Toisaalta ei sitä rahaa törsäämällä törsättykään.) Rahaa meni, mutta tuntuu siltä, että se kannatti. Juhlat onnistuivat kaikin puolin yli odotusten. vieraita oli noin 140. lisäänpä vielä.. Laskeskelin tuossa, että häihin meni sellainen 10 000 euroa ilman sormusta, tilattuja kuvia ja häämatkaa. (Sormusta ja häämatkaa ei alunperinkään laskettu hääbudjettiin kuuluviksi - sormus on loppuelämän sijotus ja häämatka hemmottelua meille) Häämatka maksetaan kokonaisuudessaan häälahjarahoista.
  4. Mulla on aika karvaiset kädet muihin naisiin verrattuna ja en ole koskaan ajellut (tai revityttänyt tms.) niitä pois. Häätkin meni ihan hyvin käsikarvojen kanssa! ;D Vähän itseruskettavaa voidetta pintaan tai muuta rusketusta, niin karvat ei näy niin hyvin. :
  5. Sysof

    Häätöppäyksiä?

    Meillä ei ollut isoja kömmähdyksiä.. Hääpotrettikuvissa ulkona tuuli TOSI kovaa.. Samaan aikaan saatiin pelätä sadetta (mitä ei sitten tullutkaan) Siinä myräkässä oli oikein hameenhelmoissa pitelemistä. Kuvista tuli kyllä ihan vauhdikkaita! Ennen häävalssia puhuin sulholle ulkona, että sitten pitää muistaa ottaa se kimppu, kun tanssitaan... Sitten kun häävalssi alkoi, niin lähdimme tanssimaan ja vasta laulun alkaessa huomasin, että kimppuni oli unohtunut ja suorastaan syöksyin hakemaan sen!!! Vierailla oli hauskaa... Tuo ei paljon haitannut, kun koko valssi meni muutenkin ihan pipariksi... Onneksi kaasoni heitti päällemme vielä valssin lopussa sangollisen silkkipaperisydämiä (kaverit olivat aiemmin kantaneet vettä sangosta toiseen..) Sopi tuo säikyttely tosi hyvin siihen valssin loppuun.
  6. Sysof

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sain Kalevalakorun Lähde -sarjan kaulakorun. Olen saanut siihen aiemmin korvikset. Oltiin mielestäni sovittu, että ei ostella mitään, koska lähdetään myöhemmin kalliille häämatkalle... Olin kyllä tosi otettu saadessani tuon korun! (Hieman hävettää, että minä en hankkinut mitään, vaikka monta juttua olikin mielessä.) Ihana mies!
  7. isohoo Kiitos! Meillä oli noin 140 vierasta. Karttaa minulla ei ole kuvana, mutta yritän selittää. Meillä oli ylhäällä kaiteen vieressä neljä 12 hengen pöytää + muutama pienempi pöytä niiden takana (mutta niitä teidän ei tarvitse kyllä täyttää). Alhaalla oli lavaltapäin katsottuna oikealla yksi 14 hengen pöytä, sen vieressä kaksi 8 hengen pöytää ja yksi 12 hengenpöytä (lähes rappujen alla). Kahdeksan hengen ja kahdentoista hengen pöytien takana oli kolme 12 hengen pöytää. Ymmärsiköhän tästä nyt mitään???
  8. Tämä olikin ihan vaan pelottelua. Häät oli ja meni hienosti! Paikan emäntä oli erittäin ystävällinen ja avulias. Jousti bändimme soiton kanssa hieman. (Meillä ei tosin tullut ylilyöntejä.. vieraat saatiin koteihin tai jatkoille jo ennen kahta.) Uskallan suositella paikkaa kyllä muillekin!!!
  9. Meillä on juhlat ensviikonloppuna ja bändimme oli soitellut juhlapaikkaan juuri. Olivat siellä sanoneet, että bändin pitäisi lopetella klo 24.00.... Kun on kuulemma tullut naapureilta valituksia tänä kesänä metelistä... > Meillä lukee kyllä alkuperäisissä papereissa, että puoli yhteen saadaan soitella ja sen jälkeen vain omalle porukalle. Talvella tulleessa paperissa luki, että äänitason tulee laskea puolenyön jälkeen... Selvitellään tänään vielä asiaa, sillä ei todellakaan haluta lopettaa musiikin soittamista tasan puolelta öin. Meillä on ohjelmaakin sen verran. Toivottavasti joustavat vielä.. :-/ edes sen puoli tuntia hiljemmalla äänellä..
  10. Sysof

    Ruusuja suodatinpusseista

    Olipas hienoja! Kiitos linkistä!
  11. Mun polttareissa oli Sambic-tunti, mutta kuulemmma vetäjä oli pitänyt saman session miesporukallekin ja olivat tykänneet! Sulhoni taas oli polttareissaan levyttämässä studiossa ja laskemassa mm. pulkalla Tampereen Pyynikin rappusia alas (ei ehkä ihan turvallisinta, mutta varmasti mieleenjäävää => tämä siis kesällä!)
  12. Sysof

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Ei ole. Tiedän kaason, joka menee häämatkalle mukaan - ei tosin meidän häämatkalle.
  13. Sysof

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Minulle oli järjestetty ainakin omasta mielestäni hienot polttarit (saa käydä lukemassa polttaritarinoista tai päikystä). En tiedä paljonko olivat maksaneet, mutta ilmeisesti jonkinlaista sponssia jostainpäin oli tullut. Minulle olisi riittänyt ihan morsiussaunakin vain ystävien kesken, mutta polttarini olivat lähes kolmepäiväiset. Ohjelmaa oli huomattava määrä ja oli hauskaa! Osa ohjelmasta oli sellaista, että myös polttariporukka pystyi osallistumaan siihen... En pidä itseäni mitenkään ahneena - ystäväni sattuivat vain todella yllättämään minut. Ja kun tulee tilaisuus, niin autan varmasti järjestämään heille jotain aivan yhtä hienoa. Ymmärrän joidenkin rahapulaisuuden - mutta jos joskus harvoin on mahdollisuus tehdä porukalla jotain erilaista, niin eiköhän siihen kannata silloin jollain tavalla panostaa? Edes vähän.
  14. Joidenkin häihin ehkä sopii se, että kirkon käytävää kävelee morsiamen edellä näin kärjistetysti sanottuna kaksi kuolleen näköistä hahmoa. Sopisi "Mummot vaviskoot penkeissään" -teemaan ehkä??? : Olen siis ihan alkuperäisen kirjoittajan puolella. Morsian voi mielestäni aivan hyvin perua siskojensa morsiusneitoroolin, jos he eivät suostu pukeutumaan hieman normaalimmin ja meikkaamaan maltillisemmin. (Pelkän vieraan roolissa siskot saavat sitten mielestäni pukeutua ihan kuinka lystäävät.. Mutta se onkin ihan eri asia.) Jos tytöt ovat morsiusneitoina, niin morsiusneitojen pari lävistystä ja rastahiukset tuskin haittaavat ketään.. Niiden suhteen morsiankin voi varmasti hieman joustaa? Riittää, kun ollaan asiallisia ja käyttäydytään juhlaan sopivalla arvokkuudella ja pukeudutaan ns. rooliin sopivalla tavalla. Kuvittelisin, että morsiusneidot/siskot ovat murrosikäisiä ja aika uhmakkaita vain periaatteesta - heidät saa kyllä taivuteltua toisenlaiseen/maltillisempaan asustukseen. Eikös tuohon nyt vois puuttua ihan tyttöjen huoltajakin???!!
  15. Sysof

    Sineteistä ja sinettileimasimista

    Meille kerrottiin Sinooperissa, että lakkapötkö pitää ensin murskata ja sitten laittaa sitä murskaa esim. lusikan päälle (lusikka tuhoutuu tässä kyllä sitten) ja lusikka liekin ylle.. Kokeilin tuota meidän puhdistetulla tinakauhalla ja onnistui ihan hyvin.
  16. Kiitti Marsu infosta. Kävin tänään itse sovittelemassa noita 999 ja 999-1 Vuokko-sormuksia ja hinnat pyöri siinä alle tonnissa. Sitä leveämpää sormusta saa kyllä keltakultaisena ihan hyvin - on mun ykkössuosikki tällä hetkellä. Antoivat Tampereella sille hinnaksi 932,- Tuosta ei siis pyydetty mitään alennuksia vielä.
  17. Olisiko kellään tietoa tämän hinnasta (noin suunnilleen)? muoks. En tarvitse enää hintaa. Lähtee kaupasta alle tonnilla.
  18. liinaharja: Uskomattoman hieno tuotos!
  19. Minua ei tässä keskustelussa ärsytä mikään muu kuin se, että miten ihmeessä hyvä/huono itsetunto liittyy tähän asiaan?? Se, että stripparin tilaamista perustellaan hyvällä itsetunnolla, kuulostaa minun korvaanii pikemminkin jonkinlaiselta todistelulta; "Hei mun itsetunto kestää sen, että mun mies käy äijäporukalla toljottamassa alastonta tytsyä." => Naurettavaa!!! : Parisuhteita on erilaisia. Elämänarvoja on erilaisia. Ja lisätäkseni vielä... Minulla on aivan tarpeeksi hyvä itsetunto ja en silti haluaisi, että mieheni menisi edes polttarivieraana katselemaan jotain stripparia. Ja totta vieköön suuni loksahtaisi auki, jos kuulisin etukäteen, että tulevaa miestäni ollaan "salakavalasti" viemässä katsomaan stripparia. Se nyt ei vaan ole ihan luonnollista arkea meidän suhteessamme. :
  20. Meille tulee ihan oikeaa Viron kristallia! ;D Emme halua panostaa shampanjalaseihin omaisuutta, joten kotoa löytyy äidin Virosta ostamia laseja. Otamme niistä kaksi ja koristelemme ne vielä jollain silkkinauhalla tms. Tulee ihan tarpeeksi hienot - mielestäni nuo lasit ovat nimittäin juuri sellainen yksityiskohta, mihin vieraat eivät kovinkaan paljoa kiinnitä huomiota.
  21. En muista olenko tähän ketjuun jo aiemmin kirjoittanut, mutta minä olen sitä mieltä, että häät ja polttarit kulkevat käsi kädessä. En toisin sanoen halua omiin polttareihini sellaisia, joita en kutsu häihinikään. Olkoon vain kuinka pikkumaista hyvänsä, mutta olen itse pahoittanut joskus mieleni ollessani siinä kurjemmassa asemassa - polttarivieraana, mutta ei kutsuttujen listalla: Polttareihin lähteminen tuntui silloin kivalta idealta. Polttarit eivät olleet sydänystäväni, mutta koska polttareihin lähti iso osa ystäväporukastamme, päätin minäkin lähteä juhlimaan. Polttareissa huomasin pikkuhiljaa olevani hieman sivullinen henkilö ja lopulta kävi ilmi, että ilmeisesti kaikki muut osallistujat olivat saaneet hääkutsun - minä en. Muut eivät tieneet, että minä en ollut saanut kutsua ja minä en arvannut sanoa sitä muille polttarivieraille, koska en tiennyt, että hääkutsut oli jo postitettu! Tämä aiheutti hyvin monta noloa tilannetta illan aikana.. niin minulle, mutta ehkä enemmän vielä morsiamelle. En halua, että kukaan polttarivieraistani joutuu niin kamalaan osaan kuin minä silloin jouduin, joten polttareihini tulevat vain häihin kutsuttavat ystäväni, ei muut. Lisäänpä vielä, että rahasta ei missään vaiheessa ollut kyse. Maksoin ihan ilolla morsiamen ruoat ja hoidot ym. Noloa ja kurjaa oli muut asiat..
  22. Sulla taitaa Marzupilami olla nyt väärä tieto.. Monet vammalalaiset, jotka juhlivat Knuutilassa ottavat Liekorannan pitopalveluksi, koska se on aika lailla paras pitopalvelu Vammalassa. Jos pitopalvelun ottaa Knuutilasta, se on niiden ihan oma pitoplavelu: Tira (Knuutilan emäntä) on siinä käsittääkseni "pääkokkina".
  23. En tullutkaan ajatelleeksi tuota Hoikkaa. Kiitos ndnd!
  24. Arvelinkin, että tuo majoittaminen siellä ei onnistu..
  25. Vammalassa on tosi monta nättiä kirkkoa. Kannattaa harkita niitäkin! Esim. Sastamalan vanha kirkko ja Pyhän Olavin kirkko (mikä kylläkin nyt sisämaalauksessa), Karkun kikko ja iso Tyrvään kirkko...
×
×
  • Create New...