suvineito

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About suvineito

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Paljon saatiin ihania lahjoja; pyyhkeitä, lakanoita, keittiövälineitä, Pentikiä ym. Parhaiten kuitenkin mieleen jäivät Helena Tynellin Aurinkopullo sekä Oiva Toikan Hopeaviklo. Lahjaksi saaduilla rahoilla ostetaan sitten lisää keräämiämme Arabian Arcticaa sekä Iittalan Ultima Thulea.
 2. En ostanut mitään meikkejä. En tarvinnut puuteria koko päivänä. Huulipuna oli kestomallia, jota oli huulissa vielä maanantainakin (oli siis TODELLA kestoa ;D) Huulipunan kiinnitettä lisäsin ruoan jälkeen (sellainen vähän niinkuin huulirasva) ja sen sain meikkaajalta lainaa ja palautin seuraavalla viikolla. Olin kyllä meikkiini todella tyytyväinen! Luonnollinen ja kaunis. Aivan mahtava. Kiitokset Heli Tuomistolle!!
 3. Mennessä soi Prinessa Ruusunen ja poistuessa Kuulan häämarssi. Marssien piti olla toisinpäin, mutta eipä tuo menoa haitannut ;D Häävalssina meillä on Huhtikuun hetki, toinen valssi on Yölintu ja kolmas Satakielen laulu. Huhtikuun hetken ja Satakielen laulun sanat löytyvät linkin alta. Yölintu oli instrumentaali. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...6723435/220#220
 4. Vihkissä on timantit 3*0,08ct eli yhteensä 0,24 ct
 5. Kannattaa kysellä paikallisilta harmonikkakerhoilta soittajia. Soittajista löytyy todella taitaviakin hanuritaitajia, mutta hinnat ei päätä huimaa. Harmonikkakerhojen yhteystietoja löytyy osoitteesta http://www.harmonikkaliitto.net/linkit.html
 6. Kehoitan katsomaan kirjastosta Richard Claydermanin nuottikirjoja. Niistä löytyy todella kauniita kappaleita (on myös levytetty). Soitin yhden Claydermanin kappaleen pianolla siskoni häissä, en kyllä nyt vaan millään biisin nimeä. Kirkossa oli pianolla ja viululla soitettuna Con te partiró, mutta toimii kyllä hyvin myös pelkästään pianolla.
 7. Toisena valssina meillä on luultavasti Yölintu, ja kolmantena valssina Satakielen laulu. SATAKIELEN LAULU Satakielen laulu soi, rakkaus kaipuun mulle toi. Lintu laulaa säveltään, sydän kaipaa ystävää. Sinisilmät nauraen, korvaan kuiskit laulaen. Onko rakkautta tää, silloin syliis minä jään. ";" En tiennyt mä silloin, kun tanssiin sut hain, et' millaisen aarteen mä rinnallein sain. Näin tanssimme jälleen, kun valssi tää soi. Sun rinnallas kulkea, tahtoisin ain ";" Rakkauslaulu hiljaa soi, tanssi meidät yhteen toi. Sävel kaunein päällä maan, kutsuu häitä tanssimaan. Lintu kertoo laulullaan, nyt oman kullan saan. Alkaa tiemme yhteinen, käsi kädes' kulkien.
 8. Meillä häävalssina FBI-beatin Huhtikuun hetki (Säv: Markus Törmälä, San: Ilkka Taalikka, Levyltä nuotinnos ESTRADOS) Muistan sen keväisen hetken huhtikuun. Sinulle ojensin sormuksen kultaisen merkiksi rakkauden. Hetken sen yhteisen luonto hehkumaan sai joen rantaan kun kuljettiin vannomaan yhteiset rakkauden lait. Sielussain tunnen sen hetken huhtikuun. Sinut sain omaksi rakkahimpain, muuta en toivonut lain. Sielussain tunnen sen hetken huhtikuun. Päivä tuo kaunehin säilyy se ain, sinua rakastan vain. Käydä näin käsikkäin tiemme yhteisen. Saamme nyt kulkea rakkauden polkua toista suudellen. Aika lie muistot vie hetken huhtikuun. Elossa nuoruuden rakkaus on ikuinen vain jos uskoo sen. Sielussain tunnen sen hetken huhtikuun. Sinut sain omaksi rakkahimpain, muuta en toivonut lain. Sielussain tunnen sen hetken huhtikuun. Päivä tuo kaunehin säilyy se ain, sinua rakastan vain. Päivä tuo kaunehin säilyy se ain, sinua rakastan vain.
 9. Yleensä perinteinen paperiliimapuikko riittää. Nestemäisemmäisimmillä liimoilla on yleensä taipumus vetää ainakin ohuemmat paperit ruttuun. Itse olen joissain jutuissa käyttänyt myös kuumaliimaa, kun tavallinen paperiliima ei ole tahtonut pitää, mutta se on jo toinen tarina... ;D
 10. Suosittelen tanssiaskeleiksi ihan perinteisiä hitaita vaihtoaskeleita, itse ainakin tanssisin sen niin ;D
 11. Vinkki kiralovelle ja safira-83:lle sekä tietysti muillekin ruusukkeita askarteleville. Olen joskus tehnyt lahjapaketteihin isoja ruusukkeita ja siinä ainakin toimii paremmin kun leikkaa tuohon kohtaan pienet kolmiot pois mistä ruusuke sidotaan. Eli siltä kohti lastusatiininauha on hieman kapeampi. Helpottaa sitomista kun nauha ei mene ruttuun sekä kestää paremmin muodossaan. Lisäksi jatkomuotoilu on helppoa kun lenkkejä on helppo taivutella haluamiinsa suuntiin.
 12. Minulle tulee ainakin huntu, mutta haluaisin myös hiuskorun. Siis en tiaraa, enkä kukkia, vaan hiuksiin kiinnitettävän jonkin kauniin jutun.
 13. Kannaattaa kuitenkin kysyä Rebekkaa, minulle ne ainakin tekevät kampauksen lauantaina. Aika hyvin joustavat tämmöisissä jutuissa, elleivät ole itselleen ehtineet sopia menoja. City-kutria en suosittele, miehen siskolle tehtiin siellä lakkiaiskampaus ja sitä joutui korjailemaan pitkin päivää, kun ei meinannut millään pysyä. Tuulasta & Raijasta minulla on ihan hyviä kokemuksia, toisin kun Punaparrasta. Muista kampaamoista en osaa oikein sanoa mitään.
 14. Itse en missään tapauksessa menisi Parisiin Sirkka Seppäsen käsittelyyn!!! Hän ei välttämättä kuuntele paljoa omia toiveita, vaan toteuttaa oman näkemyksensä (itse en ole käynyt, mutta ystävät on). Missejähän Seppänen kampaa ja meikkaa, eikä mielestäni ole niissäkään erottunut millään lailla edukseen muista kampaajista. Itse suosittelisin sinulle kampaamo Rebekkaa. Olen teettänyt siellä kampaukset kaikkiin juhliin mihin olen kampauksen tarvinnut (siskon häät, lakkiaiset, wanhojen päivä) ja aina ollut tyytyväinen tulokseen. Hääkampaus-ajankin olen jo varannut ja menen sinne luottavaisin mielin. Etukäteen käyn juttelemassa ja suunnittelemassa kampausta tekijän kanssa.
 15. Nostetaanpas hieman tätä ketjua Jos teille tulee vielä muita hitaita valsseja mieleen, niin laittakaahan tänne. Samoin sanoja noihin jo ehdotettuihin valsseihin olisi kiva saada :