Jump to content
Naimisiin.info

Iitu86

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pori

Iitu86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Thaimaahan mekin häämatkalle 14.12!! Phuket - Karon beach.
  2. Iitu86

    Biisi-listaa!!

    Onko ihan järjetöntä laittaa kaikkea elokuvamusiikkia vaikka silloin syömisen ajaksi soimaan? tai muutenkin.. Listassa olisi alustavasti: (en välttämättä ota mitään näistä.. kunhan nyt listaan) The Lord of the rings: Lothlorien Aladdin: A whole new world (Pocahontas: Colors of the wind) Amelie: La valse d'amelie Star wars episode II: Across the stars (love theme) The lord of the rings: may it be The mask of zorro: I want to spend my lifetime loving you Gladiator: Now we are free Braveheart: Secret wedding Ehdotuksia otetaan vastaan
  3. Iitu86

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Marsseista ei ole tietoa, mutta häävalssiksi tulee Maijan ja Jannen häävalssi . Sitten muistelisin että sellaisessa leffassa kuin Beautician and the beast (Tyttö ja tyranni) oli jokin hyvä valssi, mutta en löydä sitä mistään netistä. Tarvii varmaankin ostaa sen leffan soundtrack.
  4. Häät on tällä tietoa lokakuun lopussa (riippuen vielä paikasta) ja häämatkalle mennään joulukuun puolessavälissä. Vähän on siis siinä aikaa hengähtää.
  5. Varattiin juuri häämatka Thaimaan Phuketiin Karon beachille joulukuussa yhdeksi viikoksi. hotellimme on The old Phuket. Olisiko täällä ketään jolla olisi jotain kokemuksia kyseisestä hotellista? Thaimaahaan halusimme ehkä siksi, että se on tarpeeksi kaukana ja on eksoottinen, kaunis ja suht halpa lomakohde.
×
×
  • Create New...