Ese

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Ese

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Eiköhän asia selviä taksikeskukseen soittamalla, kyllä karaoketaksi Oulussakin on.
 2. Suomalaisuutta kunnioittaen Kuulan Häämarssi & Melartinin Juhlamarssi; mies tosin olis halunnu jotain erikoisempaa, mutta luultavasti pidättäydymme näissä.
 3. Itse valitsin edullisen (alle 200€) 3-timanttisen leveän Shining Star-kultasormuksen, kestävyyttä en ole vielä päässy arvioimaan. Raiku: Niitä saa ainakin Oulun Korusta.
 4. Meille tuli Kantelettaren "Onpa tietty tietyssäni, mesimarja mielessäni, lempilintu liitossani, sinisorsa suojassani, jok' on mieltynyt minuhun, minä mieltynyt hänehen. Hänell' on ihanat silmät, minulla syän suloinen. Ei hän heittänyt minua, eikä yksin jättänynnä, omaksens' on ottanunna, kullaksensa kutsununna, kaunoksensa katsonunna, valkiaksensa valinnut. Niin minä hänessä riipun, sekä riipun jotta kiikun niinkuin lintu lehtipuussa, kuusen oksalla orava." joka vaan tuntui sopivalta.
 5. Hieman pisaranmuotoiselle orkidea-ruusu-freesia-kimpulle hintaa tulee 90€, vieheelle ja hiuskukille 12€/kpl ja heittokimppu 20€, yhteensä n.150€.
 6. Jokainen järjestäköön omantyylisensä häät. Meille tulee vierailta 20-30 eli vanhemmat, sisarukset perheineen sekä lähimmät ystävät. Häät on kirkossa ja kotona kahvittelut. Silti tuntuu, että hommaa ja muistettavaa on vaikka muille jakaa.