Murielle

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Murielle

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. onhan se inhottavaa jos joku yhtäkkiä peruu jotakin jo sovittua ja vielä ehkä aika kummoisin tai ei niin selittävin syin. Saattaisin hyvinkin loukkaantua. Varsinkin jos tosiaan ne syyt on jotenkin oudon oloisia siihen nähden kuka ne kertoo... jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Jotkut ei peru koskaan, jotkut sanoen suoraan ja jotkut keksii tekosyitä. varsinkin jos ystäväni olisi noista kolmesta tyypistä kaksi ensimmäistä, olisin pahastunut, että tavallaan "tekosyytä" käyttäen peruisi eikä kertoisi suoraan mistä on kyse. Se onkin sitten eri asia miten tästä eteenpäin. Mä varmaan ottaisin asian esiin ja kertoisin että olin jo kerennyt innostua hänestä kaasona ja nyt petyin pahan kerran ja jopa ehkä loukkaannuin kun hän peruikin. Ja kysyisin vielä että mikä olikaan se syy kun se jäi pettymykseltäni kuulematta tms. Ehkäpä siitä syntyisi keskustelua. Mulla ainakin on toiminut usein sellainen lähestymistapa että: "Tämä varmaan vaikuttaa pikkumaiselta mutta kerkesin pahastua aikalailla siitä ja tästä, olisikos mahdollista että vielä juteltaisiin siitä..." Mutta ymmärrän siis hyvin jos pahastuit, eipä nää hääpahastumiset mun mielestä eroa mitenkään näistä muista elämän sovituista jutuista ja niistä perumisesta. Se tuntuu vaan olevan niin, että pahastua ei saa jos olet morsian ja järjestät häitäsi, heti sinut luokitellaan hirviömorsiammeksi
 2. Meillä oli juhlapaikkana kehräämöltä ylin kerros viime elokuussa ja hienosti toimi. Se tila oli vielä laittamaton kun meidän juhlat lähestyi, mutta hieman järjesteltiin niin hyvä tuli. Tuo rosoinen tehtaan vintti sopi niin hienosti meille
 3. messilään on ainakin opaste. kirkolle ei, ainakin näin muistelen viime kesältä kun itse pähkäiltiin samaa
 4. kyllä, asiaa oli herra olmilla. ajattelen itse ehkä ennemminkin niin että tilannekohtaisesti. Puolin jos toisin ratkaisut siis tästä asiasta. Tuskin vetäisin herneitä nenään jos strippari olisi joihinkin polttareihin yllätyksenä tilattu ja mieheni hänet näkisi. Ehkäpä jos mieheni harrastaisi yksinään private showssa käymistä usein saattaisin tuon palkokasvin nenuuni imaista. mutta silloinkaan en mustasukkaisuudesta vaan jostakin muusta. Saatan olla mustasukkainen mutta enemmän kyllä sitten varmaankin tilanteessa jossa on jotain syvää ystävyyttä naispuolista ystävää kohtaan tms. Nykyään kyllä olen melkoisen vähän mustasukkainen, nuorempana enemmän kun olin muutenkin epävarma.
 5. olisi mielenkiintoista kuulla ninnukka että miksi et? kysymykseni on siis ilman mitään asennoitumista mielipidettäsi kohtaan. ihan puhtaasta kiinnostuksesta kysyn. Kun useimmat täällä kirjoittelee että joo sallisin omani osallistuvan mutta varmaan siitä ja siitä syystä jotkut eivät halua miehensä osallistuvan.
 6. meillä oli marsseina ne kaikkein yleisimmät mutta sitten häävalssina oli Veetin kappale Saat. löydettiin sattumalta ja toimi hyvin. on todella kaunis kappale.
 7. Nanna83! olen aina saanut taivaanrannasta persoonallista ja hyvää palvelua. ja ruoka on mielestäni laatuunsa nähden edullista. on varmaan ihana paikka häille! Minkä kokoinen on muuten taivaanrannan kellarikabinetti? en tiennyt siellä moista olevankaan..
 8. aluksi ajatus yhteisistä polttareista kuulosti tylsältä. Mutta sitten eräs kaverini ollessaan kaasona eräälle ystävällemme sai idean sellaisista yhteisistä polttareista joista lämpenin. nimittäin tuo aviopari tykkää kovasti survivor tv-sarjasta. niimpä kaason idea oli, että järjestetään survivor otteluita miesten joukkueella ja naisten joukkueella. esim koko viikonlopun kestävät polttarit joista lauantai olisi ottelupäivä. No idean keksittyään olimme jo suunnitelleet polttarit niin pitkälle ettei tuota enää toteutettu, mutta ajatus on mielestäni hauska. eikä niiden tartte sitten olla kokonaan yhteiset polttarit. mutta pääasiallisesti mielestäni ajatus kummankin omista polttareista on hyvä. Meilläkin on paljon yhteisiä kavereita ja ystäviä. Olin silti ikionnellinen että oltiin kuitenkin ihan omillamme (tosin samana viikonloppuna), koska yhdessä kyllä keretään olla, niin ystävien kanssa kuin ilmankin niitä.
 9. niin ja eikö nuo polttarikustannukset ole yleensä polttariporukan päätettävissä esim kaaso usein varmaan suunnittelee muun porukan kanssa budjettia? silloinhan voi neuvotella omasta osuudestaan. Ja jos voi osallistua niin että maksaa vain oman osuutensa voi osallistua polttareihin vaikka ei häihin kutsua tulekaan vai mitä? jos kysymys on kerran rahasta.. koska morsianta vastaanhan siinä kapinoidaan jos ei osallistuta ollenkaan koko polttareihin. tää asenne että "min en maksu mieheksi rupea" kuulostaa ihan mummini " minä en sinne soita kun sekään ei ole soittanut meille päin" asenteelta. ihme tollaista peliä. tai että kuka on kenellekin enemmän kaveri tai ystävä. Ei kai ystävyyttä hääkutsussa mitata. ymmärrän juu toki että raha ei kasva puissa, ei tietenkään tai ainakaan melkein kellään. päätökset siis tehdään polttarikohtaisesti. ihmettelen edelleen että niin moni oikeasti jättäisi polttarit väliin. mutta tätä olen ihmetellyt ennenkin, ei se ihmettelemällä parane ;D taidan olla vähän jäärä nyt tässä asiassa. täytyy kai pikkuhiljaa uskoa että kyllä, enemmistö jättäisi polttarit väliin..
 10. hollolan kirkosta.. kannattaa vielä tutkia jos jokin sukulainen asuu siellä että sitä kautta saisi ilmaiseksi.. ei siis että sukulainen asuu kirkossa ;D vaan hollolassa ja hän varaisi teille sen kirkon. näin saatiin me ilmaiseksi. tosin isäni varasi kun on hollolalainen, mutta kuulemma ainakin silloin hänen varatessaan muukin hollolalainen sukulainen olisi ilmaiseksi sen saanut. meillä oli häät elokussa nyt kuukausi sitten.
 11. hmm, mitäpä jos ystävänne järjestää todella pienet häät vain ihan läheisimmille ihmisilleen ja kaaso haluaakin yllättää morsiamen järjestämällä tälle todella ikimuistoisen päivän, polttarit. Onko silloin näin, että polttareita viettävät vain kaaso ja morsian, koska muut eivät voi paikalle tulla kun hääkutsua ei ole tippunut? Etkö todella menisi jos on kyse ystävästäsi? Ja onko morsiamen "velvollisuus" järjestää omat "polttarit" illanvieton merkeissä niille ei-kutsutuille koska ei voi kaikkia ihmisiä häihin kutsua? Vai onko se sittenkin niin, että vain isot häät järjestävät saavat nauttia monijoukkoisista polttareista? hassua, en ollut todella ikinä ajatellutkaan ennen tätä ketjua, etten voisi olla ystävälleni juhlia järjestämässä, polttareita, vaikka en saisi kutsua häihin. Kuinka moni morsian onkaan nimenomaan sitä ihastellut polttareissaan että ystävät olivat siellä häntä varten. itse vierastaisin ajatusta järjestää erilliset illanistujaiset niille jotka nyt sitten eivät saa kutsua häihin eivätkä polttareihin. mutta ei se mitään, illanvietolla kestitsen teidät jotka ette ole valittuja. toki jokainen tekee omien polttareidensa suhteen miten haluaa, mutta sitä ihmettelen että muidenkin polttareihin jättäisitte menemättä ja vaikutatte näin päivän kulkuun ja sen ihanaksi muodostumiseen.
 12. Meilläkin pappi sekoili morsiamen nimessä ja sekös morsianta hieman hymyilytti kirkossa. Pappi parka näytti hämmentyneelle kun ei keksinyt mille hymyilen koko ajan ja näytän siltä että purskahdan nauruun
 13. Meillä ei juhlapaikalla ollut mitään valmiina kun se ei ollut sellainen paikka mitä usein juhlatilana käytetään joten astiat hankimme martoilta 100€ sisältäen kaiken viikonlopuksi.. hääkakku oli suklaakakku. pyysimme suklaakakuksi sellaisen tosisuklaisen, ei mitään kermaa, ei tarvi näyttää fiiniltä vaan herkulliselta ja sitä saimme menu: ALKUPALAT - Savulohi - fetasalaatti - Vihreä perussalaatti - Kanasalaatti - Patonkia, levitteet PÄÄRUOKA - Yrttimaustetut uunijuurekset (peruna, porkkana, lanttu) - Kasvisgratiini - Porsaanfileetä - Kermapippurikastike SUKLAAKAKKUA JA KAHVIT yksinkertaista halusimme ja silti niin herkullista, oih niin hyvää. hinta oli muistaakseni 21€/hlö mitäs vielä... niin, homma sujui todella hienosti. ainoa mikä siinä sitten oli miinusta, ei tosin pitopalveluun liittyvää, oli se, ettei paikallamme ollut keittiötä mikä sisältäisi ison astianpesukoneen. eli mun äiti tiskasi seuraavana päivänä ystävien avustuksella 1,5h. mutta ei paha sanoi hän ja muut mutta kehuivat juu vieraat meilläkin kovin ruokaa! meillä ei ollut pöytiin tarjoilua, emme sitä halunneet vaan noutopöytä tyyliin edettiin ja juomatkin häävieraat kaatelivat itse pöydissä olevista punaviini pulloista.
 14. heippa! meillä oli viikko sitten lauantaina häissämme Pikku-Eetu järjestämässä ruuat ym. Palvelu oli kautta linjan erinomaista! Ja niin olivat myös ruuat ja hinta! suosittelen lämpimästi kaikille!
 15. yllätyin että melkein kaikki ovat noin vahvasti samaa mieltä! minulla on pian ystävän polttarit, jonka häihin en ole kutsua saanut, ei se mitään. herran jestas, ihmiset kutsuvat niitä joita haluavat ja pystyvät. en silti pane pahakseni että minut on kutsuttu polttareihin. miksi en haluaisi olla järjestämässä ikimuistoista päivää hänelle? ja varmasti saan nähdä kuvia ja videoita yms häistä, en ole ystävien ydinporukkaa, joten miksi minut pitäisi väkisin änkeä mukaan häihin. ja myös itselläni oli polttareissa tuossa juuri mukana ystävä joka ei ole tulossa häihin. hänelle se ei ainakaan tuntunut myöskään olevan ongelma. ainakin hän ihan suoraan sanoi, että ei ole yhtään loukkaantunut ja ymmärtää varsin hyvin ja osallistuu polttaripäivään ilomielellä. toivon, etteivät minun ystäväni ajatelleet koko ajan polttareita suunnitellessaan, että kyllä tämä sitten toivottavasti häissä palkitaan. tämä uhraus. eiköhän tärkeintä ole tavata ystäviä ja viettää yhteistä aikaa tyttö/poikaporukalla ennen avioliittoon astumista. aina välillä tuntuu, että täällä pidetään häitä tärkeämpänä kuin itse avioliittoa. ja älkää nyt ystävät hyvät vetäkö tästä herneitä nenään.