-Ihaa-

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About -Ihaa-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Uutta: puku, kengät Vanhaa: puvun kankaat, helmet (isoäidin perintöä) Lainattua: Helmikorvakorut äidiltä, alushame ompelijalta Sinistä: Sukkanauhassa, kimpussa
 2. Meillä todennäköisesti tuo minä rakastan sua! Kakkosvalssi on varmaan häävalssi... katsotaan nyt kuinka tanssikurssilla rupeaa sujumaan...
 3. Meilläkin aluksi sain hössöttää aivan yksin. Nyt kuitenkin viime viikolla, kun yhdessä askartelimme kutsuja, niin sulhokin selvästi innostui. Ja eilen tuli reteesti kertomaan, että hän on saanut ensimmäisen ilmoittautumisen häihin ;). Luulen siis, että alkuun hänestä häihin oli paljon aikaa, mutta nyt kun jotain konkreettista on tehty (kutsut), niin hän on kyllä innolla mukana. Tämän on hieno juttu!!!
 4. Meille on tulossa ravintolahäät. Menun hinta on n. 5€/hlö kalliimpi kuin vastaava olisi pitopalvelulla. Ravintolassa ei kuitenkaan ole mitään erillistä tilan vuokraa joten ainakin meidän tapauksessa hinnaksi näytti muodostuvan lähes samat. Meillä ei tarjota häissä ollenkaan alkoholia. Jokainen voi sitten ostaa itse haluamansa ravintolan baarista. Ravintola on myös luvannut hankkia tuoreet kukat pöytiin väritoiveidemme mukaan. Lisäksi myös kynttilät. Ravintolassa on myös hyvin tilaa meidän väkimäärälle. Lisäksi ISO etu on se, että kenenkään meistä ei tarvitse mennä siivoamaan paikkaa jälkikäteen. Poistutaan vaan paikalta lahjat mukanamme. Meidän tapauksessa olisimme tarjonneet alkoholia, jos olisimme pitäneet juhlat muualla, mutta kun ravintolan hinnat on korkeat, niin päätimme helposti luopua alkoholista. Syynä oli toki raha. Emme siis "valittaneet" alkoholin hinnasta, jätimme sen tarjoamisen sitten vaan pois.
 5. Me itse vastaanotamme ilmoittautumiset. Molempien puhelinnumero ja sähköposti laitettiin kutsuihin. Luulen kyllä, että tässä käy kuitenkin niin, että sukulaiset soittelevat joka tapauksessa vanhemmille ja ilmoittautuvat samalla heille. Itse olemme myös kutsujina! ja maksajina!