tammimorsian

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tammimorsian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ;D olipa hauska idea ;D ;D Mulla ei ehkä kuitenkaan huumori loppupeleissä riittäis ihan tohon. Mutta tulipa idea että sulho olis kaivavinaan jotain sieltä hameen uumenista (meidän juhlatilassa on sellainen aidallinen parveke ylempänä joten vois vähän feikata) ja sieltäpä löytyisi hemaisevat pienen pienet stringit (siis käyttämättömät toki) jotka joku onnellinen poikamies saisi. Kommentoikaahan muut olisko tuo mautonta vai olisko se sukkanauha vaan jemmassa ja perinteisellä tyylillä mentäisiin :
  2. Onkos jollain antaa vinkkiä mitä vois heittää poikamiehille jos morsiammella ei ole sukkanauhaa? Oma pukuni on sen verran kapea etten halua laittaa sukkanauhaa. Heittokimppu tulee ja olis siis kiva tasapuolisuuden vuoksi viskaista jotain miestenkin kilvoiteltavaksi. Tuolla hääbudjettilistassa lukee heittonauha mutta mikähän se lienee :-?
  3. Speak softly love (Kummisedästä) on luultavasti meidän häätanssi, toinen vaihtoehto on Annie`s song. Mielettömän kauniita biisejä
  4. Nosto. Ensi kuussa häät ja tämä kirkkoasia askarruttaa!
  5. Mekin käytettiin noita amor -merkkejä. Helppo tilata netin kautta ja tulivat suoraan kotiin vajaassa viikossa.
  6. en tiedä onko systeemit muuttuneet mutta maksamme vain todellisen määrän mukaan. Käsittääkseni minimi on 50 henkeä mutten ole varma, meillä tuo määrä ylittyy joka tapauksessa ja maksetaan siis vain (ennalta) ilmoitetun määrän mukaan. Varaavat mielellään koko tilan teille (tämän käsityksen itse sain) mutta käytännössä ei 60 hengelle kannata koko tilaa pitää auki. En osaa sanoa toimiiko näin myös "sesongin" aikaan, omat häämme kun ovat tammikuussa.
  7. Ikävää että olette saaneet huonoa palvelua. Meidän saama palvelu oli kyllä erinomaista. Pörssiähän ei tarvitse vuokrata joten jotenkin teille on tullut varmasti väärinkäsitys asiassa. Varaavat kyllä koko paikan ettei ole kaksia juhlia yhtaikaa, mikä mielestäni on erittäin positiivista. Itse ei peilisalia käytetä vaan suljetaan se tila ettei vieraat hajaantuisi ympäri taloa. Klubin puoli voi olla bändin taukotilana. Meillä tulossa noin 65 vierasta eli samankokoiset juhlat tulossa kun teilläkin.
  8. Grand Diamond! Siisti hotelli, mahtava aamiainen, sijainti loistava shoppailun suhteen. Uima-allaskin löytyy. Tilavat huoneet ja kylppärissä sekä suihku että amme. Hinta ei ollut paha kun varattiin netin kautta.
  9. tammimorsian

    Helsinki

    Tammikuussa -07 Helsingin Tuomiokirkko ja juhlat Pörssissä
  10. tammimorsian

    Taustamusiikkia häihin

    Meillä on juhlatilassa flyygeli joten pakkohan sitä on hyödyntää. Ruokailun ajan siis kevyttä klassista ja ikivihreitä flyygelillä ja bändi alkaa soittaa sitten ruokailun jälkeen
  11. Oliskos jollakulla tuoreita kokemuksia Pörssistä? Oltiin tänään sulhon kanssa paikkaan tutustumassa ja varattiinkin se tammikuisiin häihimme. Olisi kiva saada kuulla lisää kokemuksista häiden vietosta Pössissä, joko vieraina olleilta tai itse juhlakaluilta. Mitä kannattaa ottaa huomioon jne.. Myös pöytäjärjestyksestä olisi kiva kuulla, haluaisimme yhden ison pöydän jossa sitten me kaikki 60 istuttaisiin. Onko jollain ollut näin?