Jump to content
Naimisiin.info

Rhonda_Tyger

Rouva
  • Viestit

    2805
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Rhonda_Tyger

  1. Käytän sormuksia kun lähden kotoa kauppaan tmv. Kotosalla en käytä, kun pesen käsiä ja laitan ruokaa, enkä halua mitään mönjää sormusten alle. Saunaan ja suihkuunkaan en mene korujen kanssa. Säilytän sormuksia häälahjaksi saadussa keraamisessa rasiassa.

    On kyllä tosi outo olo olla ihmisten ilmoilla ilman sormuksia, ovat sen verran jykevää tekoa.

  2. Kehunpa lisää Jasmine Jewelsiä. Eli tilattiin vihkisormukset sieltä, mattahiontainen flakkarunkoinen yhdellä timantilla ja miehelle mattahiottu puolipyöreä kihlan tilalle. Yhteensä näille tuli hintaa noin 170 euroa ja on juuri sellaiset kun pitääkin, otettiin valmismallistoa ja omassa oli vielä kaiverruksena pieni sydän yllätyksenä, ihana.

    Suosittelen lämpimästi.

  3. Alkujaan meillä oli päivä lokakuussa (ja sitä ennenkin se ehti muuttua, heh heh), samoihin aikoihin kun virallistettiin seurustelumme (eli laitettiin status facebookiin :D). Kuitenkin jouduttiin siirtämään, koska haluttiin että miehellä on kesäloma ja syksy oli monelta osin epävarma mun opiskeluiden ym. suhteen.

    Heinäkuuta en halunnut, sillä ekat häät juhlittiin aikoinaan heinäkuussa, joten kesäkuu sitten. Hääpäivä 29.6. on sattumoisin vielä aviomieheni nimipäivä, tuli yllätyksenä eikä oltu mitenkään suunniteltu asiaa. :)

  4. Me tosiaan vuokrattiin Luostolta mökki viikoksi, heinäkuun viimeinen. Sää suosi ihan älyttömästi, ei yhtään sääskiä tmv! Tuuli sen verran koko ajan. Yhtenä-kahtena iltana satoi, muuten saatiin nauttia lämmöstä ja paisteesta. Käytiin joka päivä tekemässä jotain erityistä, Ametistikaivoksella, porofarmilla jne.

    Ei voi kun kehua, lahjarahoilla saatiin maksettua melkein koko lysti ja mökki oli tosi ihana. Haluan sinne uudestaan!

  5. Minä meikkasin itse, tein myös kampauksenkin ja onnistuin mielestäni hyvin, tosin tukka ei ollut ihan täydellinen, mutta olen tyytyväinen.

    Ostin pari uutta luomiväripalettia, vedenkestävän ripsivärin ja kajalin, kun entinen oli niin lopussa. Tein ruskeasävyisen silmämeikin, kun omat silmät ovat pääosin ruskeat, pohjana oli sama meikkivoide mitä aina käytän ja muutenkin käytin niitä tuotteita mitä yleensäkin. Ensin ajattelin voimakkaampaa silmämeikkiä, mutta se ei olisi sopinut kokonaisuuteen, joten muutin suunnitelmaa. Muutenkin mieluiten korostan silmiä, olen tosi laiska käyttämään mitään huulikiiltoja tai -punia. Hääpäivänä en laittanut huuliin mitään, unohdin siinä hässäkässä.

  6. Meillä oli rennot maistraattihäät ja pois jäivät:

    - Kimpun ja sukkanauhan heitto, jäkimmäistä ei edes ollut

    - Hääkakku

    - Leikit

    - Riisit ym.

    - Hääauto

    - Häävalssi, musiikkia ei edes soitettu

    - Hääkarkit

    - Plaseeraus

    - Booli

    - Skumppalasit

    - Koristeet, juhlittiin mun vanhempien luona

    Meillä oli siis vihkimisen jälkeisenä päivänä huimat 12 hengen juhlat kotitalollani, jossa grillattiin ja saunottiin ja hengailtiin yhdessä. Virallisessa puvussa kävin vaan näytillä ja sulhokin vaihtoi kauluspaitansa pois, mitäpä me niissä kun vieraitakin ohjeistettiin jättämään kravatit ja iltapuvut kotiin.

  7. Olisiko esim. sitruuna tai suklaa?

    Meillä ei ollut hääkakkua sinänsä, vaan pari jäätelökakkua (muistaakseni minttu ja suklaa/vanilja), kermavaahtoa, tuoreita kirsikoita ja mansikoita. Jäätelöäkin ostettiin, mutta en muista nähneeni sitä illan aikana tarjolla.

    Sopi meille paremmin, kun mieheni on tosi perso jäätelölle ja äitini on vehnäallerginen, lapsivieraat tykkäsivät kovasti kun saivat itse koota annoksensa.

    Meillä oli juhlassa huimat 11 henkeä kokonaisuudessaan. :D

  8. Meidän rennoissa kesäkuun häissä herkuteltiin grillauksen merkeissä.

    Makkaraa

    Grillitassuja

    Maissia

    Vihannesvartaita

    Kanan rintafileitä

    Possupihvejä

    Paistettua halloumia

    Vihreää salaattia lisukkeineen

    Jällkärinä oli:

    Jäätelökakkua makuina suklaa ja minttu

    Tuoreita kirsikoita ja mansikoita

    Kermavaahtoa

    Suklaalla kuorrutettuja keksejä

    Juomana oli viiniä, olutta, siideriä, limsaa, vichyä.

  9. Meillä ei vaihdettu huomenlahjoja, mutta häämatkalla ostimme toisillemme pienet lahjat paikallisesta puodista.

    Minä sain kaulakorun, nahkanyörissä sydämenmuotoinen akaattiriipus.

    Miehelle ostin hänen valitsemansa teräksisen avaimenperän jossa on pullonavain, poronmuotoinen ja väriltään sininen. Tosin se pullonavaajan sijainti on meille vieläkin mysteeri. :girl_haha:

  10. Kaikki lahjat olivat ihania, kuitenkin yksi lämmitti tosi paljon sydäntä.

    Serkkutyttöni 13 ja 10v olivat valinneet ja ostaneet meille pienen keraamisen rasian, jonka kannessa on pieni lintu ja strassikirjaimin teksti Love. Sinne kuulemma voi laittaa sormukset kun pesee käsiä, kertoi nuorempi.

    Olen edelleen tosi otettu lahjasta ja laitan aina sormukseni sinne kun käyn suihkussa ym. Samassa rasiassa majailevat myös hääpäivänäni käyttämät korvikset.

  11. Meillä mentiin muuten kaavan mukaan, mutta pikkuveljeni (joka oli myös bestman) luki toimituksen alussa runon: sinun ei tarvitse sanoa, kuinka suuresti minua rakastat.... jne.

    Meinasi isosiskolla tulla itku, veikka esiintymiskammoisena oli tuota harjoitellut kovasti ja jännitti aika tavalla, mutta luki sen kun tiesi sen olevan mulle tärkeä. Muutenkin toimitus oli aivan mahtava, tosi rento ja maanläheinen, vaikka minä niitä marsseja ja riisisateita toivon edelleen.... :D

  12. Peuhusta kuulin kommenttia mieheltäni, joka oli vasta siellä soittamassa hääkeikalla. Roudauksen aikana ilmeisesti paikan omistaja oli tullut valittamaan autojen olevan hänen miehensä auton paikalla ja ne pitäisi siirtää asap, koska isäntä oli sillä sekunnilla tulossa töistä. Oli monta kertaa käynyt napisemassa, eikä isäntä ollut tullut koko sinä aikana mitä bändi siellä oli (2-3h). Mulle jäi vähän ikävä mielikuva tuosta, kun roudattavat kamat on yleensä painavia ja ne autot kuitenkin siitä siirtyi sivummalle. Olis voinut sanoa varmasti ystävällisemmin, että siirrättehän autot sitten toisaalle kun olette valmiita tms. Ei oikein bändi arvostanut moista käytöstä.

    Varmaan muuten on ihan kiva paikka. En ole itse käynyt.

×
×
  • Create New...