Rhonda_Tyger

Rouva
  • Viestit

    2805
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Rhonda_Tyger

  • Taso
    Konkari
  • Syntymäpäivä 01/15/85

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulu
  • Interests
    Tatuoinnit, piirtely, moottoripyörät, heavy/metallimusiikki, goottityyli

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3917 profiilin katselua
  1. melkein voisi luulla täyspäiseksi.

  2. Käytän sormuksia kun lähden kotoa kauppaan tmv. Kotosalla en käytä, kun pesen käsiä ja laitan ruokaa, enkä halua mitään mönjää sormusten alle. Saunaan ja suihkuunkaan en mene korujen kanssa. Säilytän sormuksia häälahjaksi saadussa keraamisessa rasiassa. On kyllä tosi outo olo olla ihmisten ilmoilla ilman sormuksia, ovat sen verran jykevää tekoa.
  3. Kehunpa lisää Jasmine Jewelsiä. Eli tilattiin vihkisormukset sieltä, mattahiontainen flakkarunkoinen yhdellä timantilla ja miehelle mattahiottu puolipyöreä kihlan tilalle. Yhteensä näille tuli hintaa noin 170 euroa ja on juuri sellaiset kun pitääkin, otettiin valmismallistoa ja omassa oli vielä kaiverruksena pieni sydän yllätyksenä, ihana. Suosittelen lämpimästi.
  4. Alkujaan meillä oli päivä lokakuussa (ja sitä ennenkin se ehti muuttua, heh heh), samoihin aikoihin kun virallistettiin seurustelumme (eli laitettiin status facebookiin ). Kuitenkin jouduttiin siirtämään, koska haluttiin että miehellä on kesäloma ja syksy oli monelta osin epävarma mun opiskeluiden ym. suhteen. Heinäkuuta en halunnut, sillä ekat häät juhlittiin aikoinaan heinäkuussa, joten kesäkuu sitten. Hääpäivä 29.6. on sattumoisin vielä aviomieheni nimipäivä, tuli yllätyksenä eikä oltu mitenkään suunniteltu asiaa.
  5. Me tosiaan vuokrattiin Luostolta mökki viikoksi, heinäkuun viimeinen. Sää suosi ihan älyttömästi, ei yhtään sääskiä tmv! Tuuli sen verran koko ajan. Yhtenä-kahtena iltana satoi, muuten saatiin nauttia lämmöstä ja paisteesta. Käytiin joka päivä tekemässä jotain erityistä, Ametistikaivoksella, porofarmilla jne. Ei voi kun kehua, lahjarahoilla saatiin maksettua melkein koko lysti ja mökki oli tosi ihana. Haluan sinne uudestaan!
  6. Itselläni on kulmakoru, jossa on palloissa pienet "timantit" ja pidän sitä aina. Se oli hääkuvissakin ja olisin näyttänyt oudolta ilman sitä. Kuulemma sopii tähän naamaan ja monet ei sitä heti hoksaakaan, taitaa olla niin hyvin osa kasvoja.
  7. Minä meikkasin itse, tein myös kampauksenkin ja onnistuin mielestäni hyvin, tosin tukka ei ollut ihan täydellinen, mutta olen tyytyväinen. Ostin pari uutta luomiväripalettia, vedenkestävän ripsivärin ja kajalin, kun entinen oli niin lopussa. Tein ruskeasävyisen silmämeikin, kun omat silmät ovat pääosin ruskeat, pohjana oli sama meikkivoide mitä aina käytän ja muutenkin käytin niitä tuotteita mitä yleensäkin. Ensin ajattelin voimakkaampaa silmämeikkiä, mutta se ei olisi sopinut kokonaisuuteen, joten muutin suunnitelmaa. Muutenkin mieluiten korostan silmiä, olen tosi laiska käyttämään mitään huulikiiltoja tai -punia. Hääpäivänä en laittanut huuliin mitään, unohdin siinä hässäkässä.
  8. Meillä oli rennot maistraattihäät ja pois jäivät: - Kimpun ja sukkanauhan heitto, jäkimmäistä ei edes ollut - Hääkakku - Leikit - Riisit ym. - Hääauto - Häävalssi, musiikkia ei edes soitettu - Hääkarkit - Plaseeraus - Booli - Skumppalasit - Koristeet, juhlittiin mun vanhempien luona Meillä oli siis vihkimisen jälkeisenä päivänä huimat 12 hengen juhlat kotitalollani, jossa grillattiin ja saunottiin ja hengailtiin yhdessä. Virallisessa puvussa kävin vaan näytillä ja sulhokin vaihtoi kauluspaitansa pois, mitäpä me niissä kun vieraitakin ohjeistettiin jättämään kravatit ja iltapuvut kotiin.
  9. Näin se sitten meni. Siis vihkimisen jälkeinen päivä. Heräiltiin hotellissa, nautiskeltiin paikan tarjoama aamiainen, joka kärrättiin huoneeseen ja katsottiin samalla telkkaria. Puettiin kaikessa rauhassa ja siirryttiin kaupan kautta mun vanhempien luo ja myöhemmin juhlittiin pienellä porukalla rennosti grillaten ja saunoen meidän tuoretta avioliittoa.
  10. Oma vannehameeni taisi olla liian pitkä, kun astuin koko ajan sen päälle. Niinpä liikuin puvussa elegantisti nappaamalla helmoista kaksin käsin kiinni. Puku olikin lopulta käytössä vain yhteensä noin pari tuntia, mutta ehdinpä siinä ajassa astua helman päälle tosi monta kertaa!
  11. Saatiin yksi nätti kimppu, tuli hiukan yllätyksenä. Laitettiin maljakkoon, toisessa kipossa koreili oma kimppuni.
  12. Olisiko esim. sitruuna tai suklaa? Meillä ei ollut hääkakkua sinänsä, vaan pari jäätelökakkua (muistaakseni minttu ja suklaa/vanilja), kermavaahtoa, tuoreita kirsikoita ja mansikoita. Jäätelöäkin ostettiin, mutta en muista nähneeni sitä illan aikana tarjolla. Sopi meille paremmin, kun mieheni on tosi perso jäätelölle ja äitini on vehnäallerginen, lapsivieraat tykkäsivät kovasti kun saivat itse koota annoksensa. Meillä oli juhlassa huimat 11 henkeä kokonaisuudessaan.
  13. Meillä oli alkoholitonta kuohuviiniä Söhnlein Brillant ja lapsille vielä Pommacia.
  14. Meidän rennoissa kesäkuun häissä herkuteltiin grillauksen merkeissä. Makkaraa Grillitassuja Maissia Vihannesvartaita Kanan rintafileitä Possupihvejä Paistettua halloumia Vihreää salaattia lisukkeineen Jällkärinä oli: Jäätelökakkua makuina suklaa ja minttu Tuoreita kirsikoita ja mansikoita Kermavaahtoa Suklaalla kuorrutettuja keksejä Juomana oli viiniä, olutta, siideriä, limsaa, vichyä.
  15. Häämatkaan meilläkin.