iloinen

Rouva
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About iloinen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Yksi miehen kaveri oli mieheltä udellut onko meille tulossa vauva kun näin nuorena mennään naimisiin (minä 22, mies 24). Ja ei siis ole. Vihjailu varmasti yltyy sitten kun on naimisiin asti ehditty. Olen myös saanut kuulla uteluita tyyliin "eihän teille vaan oo tulossa vauvaa" joiltain kavereiltani. Toiveissa olisi kyllä vauva, mutta ei siitä viitsisi kaikille alkaa avautumaan, kun sitten saisi kavereitten taholta kuunnella kauhisteluja siitä kuinka ollaan vielä niin nuoria, opinnot kesken, asutaan vuokralla, rahat ei tuu riittämään ymsymsyms. Ja sitten tiettyjen sukulaisten ja tuttavien (joilla itsellä on lapsia) mielestänyt on sen vauvan hyvä tulla nyt kun molemmat voi ottaa paussia opiskeluista, koska työelämä ei jousta samalla tavalla kuin opiskelijaelämä. Eli damned if you do, damned if you don't, aina on joku jolle lapsen saaminen/saamatta jättäminen on kauhistus... Eipä tuosta siis kannata niin kovasti painetta ottaa. Sitäpaitsi itsekin varmasti ärsytän ihmisiä omilla uteluillani.. Olen syyllstynyt esim. edellä mainittuun "jokos tekin pian meette kihloihin/naimisiin"-uteluun samoin kuin "eiks teille jo pian tuu vauvaa"-tivaamiseen... Eli mun ei oo hyvä valittaa kun ite oon kuitenkin ihan samanlainen. Paha tapa josta tarttis kyllä opetella pois. Ymmärrän hyvin niitten ärsytyksen, jotka ei itse tuota utelua harrasta, mutta joutuvat sen kohteeksi.
 2. Kiitos Nyörityksessä on 14 lenkkiä kummallakin puolella. Ompelin ne tosiaan erilliseen kangaskaitaleeseen, joka jäi piiloon vuorikankaan ja päällikankaan väliin vain lenkkien jäädessä näkyviin. Mitään tukikankaita en silittänyt vuoriin enkä päällikankaaseen (olisi kyllä voinut nyt kun tarkemmin ajattelee...) mutta kangaskaitaleeseen, johon kiinnitin lenkit, silitin kyllä tukikankaan. Ohkaista nauhaa, josta tein lenkit, ostin muistaakseni 1,5-2 metriä, ja leveää nyöritysnauhaa ostin varmaan kymmenen metriä. Siitä tein kyllä sitten muutakin.. Mutta parempi kai että ostaa liikaa kuin liian vähän. Kangaspaneeliin, jonka ompelin nyörityksen alle (kaksinkertainen kangas leikattu taitteelta, ommeltu kiinni pukuun vain toiselta puolelta) silitin myös tukikankaan. Kysy vaan lisää jos on kysyttävää niin koitan parhaani mukaan selittää miten tein..
 3. esim. eurokankaassa on hyvät valikoimat burdan kaavoja. sieltä löytyy varmasti. kaavojen mukana tulee myös selkeät teko-ohjeet. En usko että tukka lähtee päästä ainakaan aikeuden takia
 4. uskaltauduin sittenkin tuomaan jo kuvia puvustani kun sulhanen lupasi olla kurkkimatta tänne Jälkeen-kuvissa puvun sisällä ei ole minä vaan tyyny, jotan mittasuhteet ei ole ihan kohdallaan. Jotain osviittaa kumminkin antaa.. puku ennen muokkausta puku muokkauksen jälkeen vedostukset nyöritys
 5. meidät vihkii ystäväni äiti, joten on ihan selvä juttu että hänet kutsutaan myös juhlaan. Varmasti kutsuttaisi pappi silti vaikkei hän olisi meille muuten tuttu.
 6. Juu siltä se ainakin näytti.. Molempien myyjänaisten sormet oli koristettu kaiken maailman kivillä Hauskaa oli kun olivat niin huolissaan siitä etten vaan jää ilman timantteja, jos niitä joskus sitten satun tahtomaan. Luulivat varmaan ettei nyt ole varaa ja siksi otetaan tuollaiset (niitten mielestä varmaan) rumat ja yksinkertaiset sormukset
 7. mahtaako olla täällä mainittuna jo, mielestäni yksi kauneimmista on Jamie Cullumin But for now edit: oikeesti-nuotteja kannattaa etsiä kirjastosta.
 8. Oot kyllä Elmis ihan oikeessa Ei itselle tulisi mieleen lähteä kaasolta just push uppeja tai esim. meikkaamista kieltämään, mutta toivoisin tilaisuuden luonteen mukaista pukeutumista kylläkin. Aloittajan tapauksessa siis jotakin vähemmän dramaattista. Minusta asiasta varovaisesti keskustelemisessa ei ole mitään pahaa. Toisaalta, mikäli ei ole valmis osallistumaan kaason pukeutumiskustannuksiin, silloin pitää myös kestää kaason asuvalinta. Olisi hieman tökeröä sanoa, että et sitten saa olla mua koreammin pukeutunut, että kustannapas itse itsellesi minun maun mukainen puku (joka ei sitten välttämättä ole kaason maun mukainen ja jolle ei ehkä myöhemmin ole käyttöä). Hienovaraisuutta peliin jos asia niin paljon häiritsee että tahtoo siitä huomauttaa.
 9. juu, kuvia tulee viimeistään silloi.
 10. Satiininauhan ostin valmiina. Ohut satiininauha josta tein lenkit nyöritykseen, oli jotain 3mm leveää, ja varsinainen nauha jonka pujotin lenkkeihin oli sitten varmaan 3-4 senttiä leveää. Hyvin kestää, mikäli nyöritystä ei vedetä mahdottoman kireälle, tyyliin vyötärönympärys kymmenen senttiä pienemmäksi nyöritystä kiristämällä. Perusnapakan ja hyvin istuvan puvun saa kyllä nyörityksellä aikaan, ja tällaisen efektin saavuttamiseksi valmiilla satiininauhoilla toteutettu lenkkisysteemi on oikein toimiva ja kestävä.
 11. meilläkin on vihkisormuksina todelliset halpissormukset. Kihlat kun ostettiin, otettiin ihan perus sileät keltakultaiset rinkulat à 60e. Minä päätin jo silloin että haluan sitten naimisiin mennessä vihkisormukseksi samanlaisen mutta valkokultaisena(69e). Timantit kun ei oikeen ole mun juttu, vaikka toisten sormuksissa todella kauniilta näyttävätkin. Mies ihastui tähän yhdistelmään niin kovasti, että tahtoi itsekin samanlaisen. Meille tulee siis molemmille perus valkokultainen sileä rinkula vihkisormukseksi Kun sitten sormuksia ostettiin ja tajusivat kultasepänliikkeessä että meinaamme niitä vihkisormuksiksi totesivat myyjät että juu, saahan tähän sitten timantteja upotettua
 12. Meillä sulho on kyllä oikeinkin kiitettävästi järjestelyissä mukana. Hänellä on mielipiteitä ja yhdessä olemme aika pitkälti päättäneet mitä häihin tulee ja ei tule. Jotkut servettien värit tai minkälaista koristehiekkaa tulee kynttiläkippoihin ei miestä kovasti kiinnosta, ja tällaisia pikkuseikkoja olen toteutellut oman mieleni mukaan, mutta suurista linjoista ollaan päätetty yhdessä, ja mie on kyllä aktiivisesti ollut mukana tekemässä ja päättämässä.
 13. Meille ei tule bändiä, vaan musiikki soitetaan pääasiassa levyltä. Ystäväni laulaa kylläkin kirkossa ja toinen kaveri säestää häntä. He esittävät myös juhlassa kappaleen, joka on häävalssimme. Muuten mennään sitten ilman livemusiikkia. Meillä on oikein taitava deejii, eräs kvaerimme, joka soitteli levyjä mieheni veljenkin häissä. Heidänkään häissään ei ollut livemusiikkia. Mielestäni juhlat olivat oikein onnistuneet eivätkä millään lailla tökerön tai halvan oloiset. Levyltä soitettu musiikki toimi loistavasti ja oli todella monipuolista. Meillä soitetaan ruokailun taustamusiikkina kevyttä ja soljuvaa, hieman jatsahtavaa musiikkia (ei liian kovalla volyymillä vaan taustalla tunnelmaa luomaan), sitten alkuillasta perinteistä tanssimusiikkia ja loppuillasta sitten popimpaa, diskoilumeininkimusiikkia. Uskon että tämä tulee toimimaan erittäin hyvin. Livemusiikki saattaa olla hieman yksipuolista, jos ei onnistu löytämän bändiä jolla on todella laaja repertuaari klassisesta rokkiin.
 14. Meille tulee näillä näkymin: Alkumalja: siideri/pommac Noutopöytä: graavilohi lämminsavulohi mustanpekan silakat broilersalaatti fetasalaatti italiansalaatti munanpuolikkaat piimäjuusto kermaperunat kasvisgratiini keitetyty perunat lihapullat naudan paisti punaviinikastike leipä voi punaviini valkoviini kotikalja vesi Mansikkakermakakku puolukkatuorejuustokakku lusikkaleivät viipaleleivät pullapitko kahvi tee mehu Iltapala: rääppeet karjalanmpiirakat munavoi Booli Hinta: 18e/hlö (hinta ei sisällä kursivoituja) Kursivoidut eivät siis tosiaan tule pitopalvelulta: Viinit ostettiin itse ja niihin meni hiukan päälle 300e Paisti tilattiin liha-alalla olevalta tädiltäni, hinnaksi tulee noin 300e Äitini halusi leipoa pullan ja pipareita Booli tehdään itse 80% virunvalgiasta (noin 200e) Vieraita meille tulee näillä näkymin noin sata, joten kaikkien tarjoilujen yhteishinnaksi tulee noin 2600 sisältäen aivan kaiken häissä tarjottavan.
 15. Tein itse kimpun plantagenista ostetuista silkkikukista. Kimppuni on pienehkö ja pyöreä ja tehty isoista valkoisista neilikoista. Vieheetkin tein silkkikukista, pienistä valkoisista neilikoista, ja lisäksi niissä on "taustana" kaksi silkkistä ruusunlehteä. Hintaa näille kaikille tyli yhteensä arviolta 40-50e. Suosittelen! Plantagenissa on vaikka minkälaisia kukkia ja kaikki ovat tosi aidon oloisia. olen miettinyt, että kimppuuni pitäisi ehkä lisätä vielä 3-5 shampanjan väristä ruusua, koska pukuni on kullanvivahteinen. Katsotaan...