Jump to content
Naimisiin.info

Nasty

Rouva
  • Viestit

    66
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Nasty

  1. Juu, kannattaa ehdottomasti kierrellä. Me teimme ainoastaan päiväretkiä, mutta mikäpä estää ottamasta vaikka yhdeksi tai kahdeksi yöksi majoituksen jostain muualta, varsinkin jos vähän kauemmaksi lähtee. Noita majapaikkoja saa käsittääkseni tosi edullisestikin. Vaikka Balilla ei nuo välimatkat kovin pitkiä ole, niin matkanteko on sen verran hidasta että me emme sen vuoksi kovin kauas päiväretkille lähteneet. Tiet on kapeita, ei paljoa moottoriteitä ja ruuhkat välillä pahoja, eli ihan lyhyeenkin matkaan saa varata aikaa. Meitä olisi esim. kiinnostanut saaren pohjoisosan sukelluskohteet, mutta ei sitten viitsitty lähteä niin kauas. Mutta mikäpä sen ihanampaa kuin yöpyä jossain vähän edullisemmassa majatalossa, jos vain seikkailumieltä löytyy :)

  2. Lissu82: Ei Sanur ole eläkeläispaikka :) Mutta ei siellä kovin paljoa sitä iltaelämääkään mielestäni ollut, tosin pubeja ja ravintoloita jonkin verran. Me vietettiin aika paljon iltoja hotellilla, kun se oli niin ihana ja rauhallinen paikka. Teidän matka kuulostaa muuten ihan samanlaiselta kuin meidänkin, paitsi että me ei oltu Ubudissa :)

  3. Meille räätälöitiin toiveidemme mukainen matka Balille ja Hongkongiin eBookersilla. Pyysimme muiltakin tarjouksia ja tuo oli selvästi edullisin. Edes omatoimimatka ei olisi tullut halvemmaksi. Eli kannattaa pyytää tarjouksia mahdollisimman monelta matkanjärjestäjältä ja toki katsella itsekin lentojen hintoja. Meidän kokemuksemme kuitenkin on se, että jos itse olisi lähtenyt varaamaan lentoja ja majoituksia erikseen, niin huomattavasti kalliimmaksi olisi tullut. Tietysti majoituksen tasokin vaikuttaa, meillä oli molemmissa neljän tähden hotelli.

  4. Nostellaanpas ketjua! Me varattiin juuri häämatka Balille :-X Lähtö 1.10, yövytään ensin pari yötä Hong Kongissa ja jatektaam sieltä kahdeksi viikoksi Balille/Lombokille/Gili Trawanganille. Balilla olisi tarkoitus yöpyä Sanurissa, alkuun ihan perustason hotellissa, viimeiset 5 päivää Puri Santrian clubilla. Välissä käydään Lombokissa ja Gileillä viikon verran. En malta odottaa!! Kaikki vinkit ja fiilistelyt otetaan siis ilolla vastaan :)

    Moi!

    Vastasinkin sinulle juuri tuonne Lombok -ketjuun :) Teillä on lähes samanlainen loma kuin meillä oli; me oltiin 9 yötä Balilla, tosin ainoastaan Sanurissa ja tulomatkalla kaksi Hong Kongissa.

  5. Hei!

    Juuri palasimme kotiin häämatkalta Balilta ja mahtava paikkahan se on! Kävimme sukeltamassa juuri siellä Nusa Penidan paikkeilla etelässä ja kiertelimme saarta oman kuljettajan kanssa. Liikenne siellä on ihan kaaosta eli en suosittele auton vuokrausta, taksit kun ei maksa paljoa. Vietimme 9 yötä Sanurissa Puri Santrian hotellissa ja se paikka todella on paratiisi :) Henkilökunta on aivan käsittämättömän ystävällistä, ruoka todella hyvää, uima-altaat ihania, joka puolella kasvaa orkideoita ja muita kukkia, kasveja ja palmuja, patsaita ja suihkulähteitä joka puolella jne... Ihana rauha. Ainoa miinus meidän lomallamme oli kolme päivää kestänyt "sadekuuro" eli vettä tuli yötä päivää ja kunnolla! Sääennuste vielä näytti sadetta koko viikoksi, mutta onneksi kolme viimeistä lomapäivää oli kuitenkin sitten aurinkoisia/puolipilvisiä. Meinasi pikkusen loppua huumorintaju kesken ja häämatkamieli mennä matalaksi :) Nuo monsuunisateet ovatkin juuri tämän joulun seudun riesa, jos ne kohdalle sattuvat. Paikalliset sanoivat että ne ovat ihan tavallisia ja voi tosiaan sataa jopa viikkoja putkeen. Muuten ilmasto oli oikein miellyttävä, lämpötila ei varmaan kertaakaan laskenut alle 25 eikä päivälläkään ollut sellainen tukahduttava kuumuus, kuten esimerkiksi välimerellä kesäisin.

    Kirjoittelen mielelläni lisää kokemuksia jos kiinnostaa, nyt täytyy kuitenkin rientää!

  6. Välillä kaduttaa hieman, on jotenkin ihan outo olo ajatella itseäni jonkin muun nimisenä. Se ei vaan tunnu omalta, mutta enpä tässä ole vielä ehtinyt olla rouva kuin neljä päivää, joten kai siihen tottuu. Kaksoisnimeä en halunnut, minusta ne on erittäin harvoin hyvän kuuloisia, mutta välillä on tullut nyt jälkeenpäin mieleen, että olisi sittenkin kannattanut ottaa kaksoisnimi. Totuttelu olisi ollut helpompaa kun se vanha nimikin olisi siinä ollut.

  7. Häät oli lauantaina ja kyllä minullekin tuli pieni masennus. ENsimmäisen kerran tuli kyyneleet kuuden aikaan aamulla kun sulhon kanssa kotiin kömmittiin ja puku piti riisua Silloin sen tajusi että nyt ne on ohi! Todella outo olo on oikeastaan vieläkin, kun viimeisen vuoden ajan hääsuunnittelu ja haaveilu on ollut aika iso osa jokapäiväistä elämää. Mutta olen kyllä onnellinen ja helpottunutkin, nyt täytyy vaan suunnata kohti uusia asioita ja alkaa odottelemaan häämatkaa. Mutta haikeus on, ei siitä mihinkään pääse.

  8. Me lomailimme Balilla kesällä 2005. Mielestämme aivan ihana paikka!

    Vietimme pari yötä Kutassa. Se on varmaan ihan kiva paikka, jos haluaa menoa ja meininkiä. Sehän on ymmärtääkseni australialaisten nuorten suosima bilekohde. Ja jonkun verran shoppailuakin siellä voi harrastaa  ;)

    Me etsimme kuitenkin vähän toisenlaista lomaa, ja päädyimme Amedin kylään saaren itäosaan. Se oli hyvin pieni ja rauhallinen paikka, jossa oli sitä oikeaa tunnelmaa  :-X Vietimme lähes kaiken ajan sukeltaen eri puolilla aluetta. En oikein osaakaan sanoa, onko siellä päin kovin paljon muuta tekemistä kuin tutustua merenalaiseen maailmaan.

    Muutaman yön vietimme myös Ubudissa saaren keskiosassa. Se vaikutti sopivan pirteältä kaupungilta, jossa oli paljon tekemistä. Erityisesti kulttuuritarjontaa näytti riittävän mm. erilaisten tanssi- ja musikaaliesitysten muodossa.

    Aivan viimeisen yön vietimme saaren eteläkärjessä. Emme harrasta surffausta, mutta siellä kyllä näytti olevan upeat paikat siihen tarkoitukseen. Maisemat etelässä oli hienoja jylhine mereen päättyvine kallioseinämineen.

    Kaiken kaikkiaan Bali oli kokemuksiemme mukaan todella monipuolinen matkakohde. Vielä loppuvinkiksi niille, jotka eivät halua viettää koko lomaansa Balin saarella; käykääpä katsomassa http://www.airasia.com/index_ns.htm Sieltä löytyy Aasian sisäisiä lentoja naurettavan halvalla. Me lensimme kyseisellä lentoyhtiöllä lähes 10 lentoa matkamme aikana, eikä valittamista ollut.

    Tulipas tästä nyt romaani, mutta toivottavasti oli jollekin hyötyä  :)

    Hei!

    Voitko kertoa lisää hyvistä sukelluspaikoista Balilla? Meilläkin tarkoitus tutustua merenalaiseen maailmaan eli missä siellä olisi parhaat sukellusmestat? Matkalle mennään joulukuussa :)

  9. Tulenpa vielä tännekin hihkumaan! Eli tänään kävin viimeisessä sovituksessa ja puvusta tulee täydellinen  :-X Hintaa puvulleni tuli kaiken kaikkiaan 690 euroa, sisältäen ompelupalkkion 350 euroa ja loput menikin kankaisiin. Ai niin, ja jämäkankaista tehdään vielä laukku. SIlkki tietty oli aika hintavaa, mutta ei mielestäni ollenkaan paha hinta ja sain juuri sellaisen kuin halusinkin. Jee!

  10. Valokuvausvartti. Persoonallinen siksi, että ihan itse keksittiin (eikä saatu täältä vinkkiä) :D Eli: valokuvaus toteutettiin meillä niin, että ruokailun jälkeen kaikki "komennettiin" pihalle jossa SM kertoi systeemin. Meidät kuvattiin kaikissa mahdollisissa vieras/suku -yhdistelmissä pyyntöjen mukaan (ja oma listamme tietty käytiin läpi) joten koko valokuvausrumba saatiin hoidettua kerralla. Ei tarvinnut jälkeenpäin harmitella kun virallisia kuvia "unohtui" tai joku ei saanut meistä kuvaa. Toisaalta ei tarvinnut poseerata pitkin iltaa eri vieraille vaan sai keskittyä juhlintaan ja seurusteluun tarvitsematta puuteroida nenäänsä jatkuvasti kuvia varten. Henkilökuntakin kiitteli, saivathan he silläaikaa rauhassa siivota ruokailun jäljet ja kattaa kahvit. Olimme ideaan tosi tyytyväisiä :)

    Tämän varastan  :D Lisäksi yritämme saada koko juhlaväen, noin 90 hlöä samaan kuvaan. Juhlapaikalla on iso piha-alue, joten varmaan onnistuu.

  11. Minulla Triple dry on kyllä tehonnut erittäin hyvin, sitä pitää vaan muistaa pari kolme kertaa viikossa iltaisin laittaa. Sen olen tosin huomannut, että jos hikoilen esimerkiksi jännityksen tms. vuoksi, niin silloin kainalot kyllä kostuvat. Hassu juttu, mutta siis esimerkiksi kesällä, kuntosalilla ja muissa tällaisissa normaaleissa hikoilutilanteissa tuo aine kyllä tepsii.

  12. Meillä esitettiin laulu nimeltä Olet Kaikki. Sanat menee jotakuinkin näin:

    Olet ilma, jota hengitän

    Olet kaikki, mitä ymmärrän

    Tähdet taivaalla muita varten on

    Silmäs mulle suovat auringon

    Olet maa ja hellä lämpö sen

    Kevään tullen alla jalkojen

    Sulta saan kuin palavan

    Mä voiman voittamattoman

    Olet kaikkeni sä silloinkin

    Vaikka maailman mä voittaisin

    Mitä jää jos menet pois

    Tyhjyyttä pelkkää vain mulla ois

    Sulta saan kuin palavan

    Mä voiman voittamattoman

    Olet kaikkeni sä silloinkin

    Vaikka maailman mä voittaisin

    Mitään ei minulla ois maailmassain, maailmassain

    Kaikki oot sä vain, sä vain

    Esittäjiä on monia, mm. Matti & Teppo, Kari Tapio, Johnny Liebkind... ALukuperäinen nimi Il Mio Mondo ja säveltäjä Bindi Umberto.

    Tää on niin ihana, sen haluaisin esitettävän  :-X Toinen vaihtoehto olisi Hymni rakkaudelle tai Meren laulua kuuntelen.

  13. Minäkin sovitin niitä sokkarilla, mutta minun a-kupin rinnoissa ne ei kyllä kestänyt yhtään! En tiedä oliko ne sovitusversiot jo niin paljon käytetyt, että se kiinnitys ei toimi enää samalla lailla, mutta ei siis ole ollenkaan hyvä, tippuivat mokomat. Itse hankin normaalit kauniit liivit (jossa hieman täytettä) ja niihin silikoniolkaimet. Olkaimettoman puvun kanssa tällainen vaihtoehto ei tietenkään sovi.

  14. Itse ostin juuri kultaiset kengät Haloselta. Vähän pelottaa, kun korko on noin 6 cm ja korkolappu on aikas pieni, että mitenköhän sitä pysytään pystyssä.  ::) No se on varmaan harjoittelun puutetta eli nyt vaan sipsuttelen kultakengissä kotona iltaisin.  ;D Pitää varmaan ottaa toiset kengät varuilta sitten mukaan, niin voi vaihtaa, jos siltä tuntuu.

    Saisitkohan kuvaa kengistäsi tänne? Itsekin etsin kultaisia tai osittain kultaisia kenkiä.

  15. Mekin tulostetaan kutsuteksti kotikoneella ja paperi kiinnitetään kaksipuolisella ohuella teipille kartongille. Paperina on Sinellin pilvipaperi, joka on aika ohutta ja kaunista, hieman vanhan näköistä, ja kartonkina sinellin stucco. Tykkään itsekin yksinkertaisen tyylikkäistä, enkä ole oikein sellainen näpertelijä-askartelija.

×
×
  • Create New...