BlueViolet

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä BlueViolet

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kuinka Kielon jäähyväiset -valssin sanat menevät? Kiitos vastauksesta!
  2. Minä kävin kyselemässä Reginasta hintaa ruusukimpulle, joka on pyöreän mallinen, vihreiden lehtien ympäröimä ja siinä on pitkät vihreät heinät varsina. Kuulemma ruusuja menee n. 20 kpl ja sidonta tehdään pohjaan. Hinta-arvio oli 80-90 €. Heittokimppu eli pieni morsiuskimpun näköinen kimppu maksaisi n. 12 € ja vieheet 7 € / kpl. Miksiköhän ruusukimpun hinta on nyt 90 €, kun täällä on kerrottu (en muista kuka), että Reginasta saa ruusukimpun hintaan 46,50 € ja sellainen hieno roikkuva kimppu maksoi 65 €. Mikä minun kimpussani maksaa enemmän, osaisiko joku kertoa?
  3. Tällaista runoa sommittelin meille. Olen yhdistellyt useita runoja. Kommentteja? On vielä hyvin altis muutoksille. On yhtä pidetty jo yli viisi kesää, joista kaksi on tehty yhteistä pesää. Jos haluatte jotenkin muistaa meitä, olisi vieno toive tää, yhteistä unelmaamme, omaa kotia, sisältö kuoren lähemmäksi siivittää. Jos kuitenkin mieluummin haluatte paketin ojentaa, olisi mukavaa, jos voisitte lahjalistaamme kurkistaa.
  4. Meidät vihitään 8.7.2006 Turun tuomiokirkossa ja hääjuhlaa vietetään Littoisten työväentalolla. Suunnitelmat ovat jo aika hyvässä vauhdissa; kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu, valokuvaus ja orkesteri varattu, kampaaja etsinnässä ja morsiuskimpun malli selvillä. Haluan hoitaa asioita pois nyt, kun vielä on lomaa jäljellä. Reilun viikon päästä alkaa taas työt, kun lapset tulee kouluun...