Muratti

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Muratti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me luvattiin "hyvinä ja pahoina päivinä". Kummallakin niitä molempia on ollut häiden jälkeen... :-/
 2. Minne: Thaimaaseen, Bangkokiin ja Cha-Amiin kahdeksi viikoksi (hieman myöhäinen häämatka, tosin). Miksi: Emme ole käyneet kaukokohteessa ja Thaimaata on kehuttu edullisuudesta ja monesta muustakin asiasta. Matka oli mielestämme suhteellisen kohtuuhintainen. Kiva päästä vähän hemmottelemaan itseään ja myös sulhoa!
 3. Meillä puolestaan oli massasta tehty joutsenpari kylki kyljessä.
 4. Me emme myöskään saaneet mitään "kamalia" tai ei-toivottuja lahjoja, vaikka itse maalatut posliinikahvikupit jo kajastivat etukäteen mielessä. Hienovaraisesti toivoimme "kirjekuoria", joiden sisällöt yllättivät positiivisesti. Perinteisten rahalahjakorttien lisäksi tuli mm. lahjakortti ruokaravintolaan ja lippupisteeseen, ne olivat ainakin persoonallisempia Ainoastaan yksi yllätyslahja tuli - mutta sekin positiivinen yllätys eli villainen käsin tehty shaali (jota sitäkin varmaan jotkut naikkareista kammoksuisivat - minä onneksi en!).
 5. Puvussani on avonainen selkäosa ja vain kapeat olkaimet. En aio periaatteestakaan laittaa huntua (sitä on varmaan liian innokkaasti yritetty istuttaa päähäni : ), mutta pitkät hanskat tulevat kirkkoseremonian ajaksi. Mietin myös ohutta harviahuivia, mutta organzahuivin hinta oli huimat 100 euroa, joten se jäi ostamatta. Eli olkapäät ja selkäkin näkyvät kirkossa, ei voi mitään.
 6. Sisääntulossa Kuula ehdottomasti ja poistuessa Kokkosen hääsoitto ;D Mukavan modernia ja mielenkiintoisia sointuja. Häävalssi on vielä valitsematta, mitä nyt sitten soittajien kansioista löytyykään.
 7. Kauhulla odotan jo, mitä tuleva anoppini keksii kehittää meille häälahjaksi. Hän kun harrastaa posliininmaalausta, ja nyt jo on kaapit täynnä hänen "loihtimiaan" kippoja ja kuppeja, jotka eivät alkuunkaan vastaan mun simppeliä makua Saimme tuparilahjaksi hänen maalaamansa kahvikuppiastiaston, joka saman tein työnnettiin kaapin perukoille ja siellä on pysynyt. Nyt pelkään, että seuraavaksi on odotettavissa samasta sarjasta täydellinen ruoka-astiasto...
 8. Onko kellään tiedossa Tampereella asiansa osaavaa floristia, jota voisi erityisen lämpimästi suositella? Itse kun en juurikaan ole sidotuttanut kimppuja, en oikein tiedä tästä tasosta, mikä on hyvä ja mikä huono? Kaupunkihan on täynnä kukkakauppoja.