Malviina73

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Malviina73

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No minäkin kannan korteni kekoon...sinänsä mukava huomata, ettei ole yksin tässä tilanteessa=) Meillä on häät "vasta" ensi kesänä ja hiljakseen olen niitä suunnitellut. Sulhanen on sitä sorttia, jolle "kaikki käy", eli aivan sama mitä vaihtoehtoja esitän, niin kaikki passaa. Välillä tämä jo ärsyttää, mutta eipä tule erimielisyyksiä... Mutta eniten ärsyttää oman perheeni asenne! Emme oleta saavamme vanhemmiltamme mitään rahallista tukea häihin, vaikka aikoinaan kun sisko meni naimisiin (15v sitten), vanhemmat lupasivat sitten aikanaan avustaa minun häitäni samalla summalla. Nyt eivät ole puhuneet asiasta lainkaan, eivätkä muutenkaan ole kovin paljoa suunnitelmista kysyneet. Tekevät tod.näk. ne kaksi etelänmatkaa ensi vuonnakin, niinkuin aina enkä voi olettaakaan heidän uhrautuvan häidemme takia ja maksavan osaa...mutta kuitenkin mietityttää!!! Siskoni häät olivat pienimuotoiset (tyyliin jakkupuku+kappeli ja läsnä vain perheet). Nyt kun kysäisin vihjaillen apua viikko ennen häitä, niin sain tylyn vastauksen, että; ei mun tartte mitään järkätä, olen aikoinaan omat hääni järjestänyt - käyn vain kampaajalla ja hankin uuden mekon ja tulen paikalle silloin kun pitää! Aika tylyä...tuli mieleen, että onkohan vähän harmissaan, kun ei kuitenkaan omat häänsä olleet varsinaiset kirkkohäät tai sen suuremmat?! Olen välillä aivan umpikujassa suunnittelun suhteen, ja pidänkin jo hyvänä vaihtoehtona vihille karkaamista, jos tämä tällaista on. Kaasoa en ole vielä kysynyt, enkä halua häntä kovasti vaivatakaan - heillä kun esikoinen syntyy juuri keväällä ja varmaan on naperon ympärillä ajatukset hyvin pitkälle. Toivottavasti sitä osaa sitten hääpäivänä nauttia olostaan, eikä homma mene pipariksi, kun stressi viimein helpottaa...
 2. Entäpäs ravintola Pasaati Ykspihlajassa? Me ollaan mietitty sitä, mutta kun ei olla mistään kuultu hyvää eikä huonoa palautetta, niin on hankala arvioida. Ei kauheen "fiini" paikka, mutta meren rannalla ja ruoka/juomapalvelu pelaa. Entäpä Vanha Tullipakkahuone? Onko kokemuksia?
 3. Voi hyvät hyssykät! Mullahan nousee vallan tukka pystyyn, kun kattelee noita hintoja. Meillä on paikka meren rannalla, purjehdusseuran tiloissa; paikkavuokra 17€ + pöytäliinakulut n.2,5€/kpl. Vieraita tulee n.80. Mutta nuukasti täytyy järjestellä, ei aiota vanhempiemme kukkaroa rasittaa vaan maksaa kaikki itse.
 4. Mua jotenkin ahistaa nuo kaikki samankaltaiset tekstit, uh! Eikö kukaan keksisi mitään omaperäistä? Laittaisko että "Näin se homma etenee"....?