kadjuzka

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About kadjuzka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Nuorisoseurantalo Nuorelaa Luhtikylässä. N. 18 km Lahdesta Vanhaa Helsingintietä etelään. Niin sanotusti perinteinen nuorisoseurantalo, valoisa, neutraalit värit sisällä, erillinen syvennys buffét pöydälle. Yläkerrassa erillinen huone. Ympärillä "pelkkää peltoa" ja juhlia saa vaikka läpi yön. Pihalla tilaa sen verran, että pari asuntovaunua mahtuu hyvin, jos vierailla on tarvetta majoittua (kokemusta on ). Hinta-laatusuhde oli meidän mielestämme paras mahdollinen Lahden seudun juhlapaikoista, joita käytiin katsomassa. Mainostavat, että 150 hlö mahtuu, mutta meillä oli kyllä ihan riittävästi, kun paikalla oli 102 henkeä. Hieman eri tavalla järjestelemällä pöytiä olisi tosin saattanut saada mahtumaan enemmänkin.
 2. Pitopalvelun lasku. ;D Kelakorttia ei ole kuulunut....
 3. Näin kaksi viikkoa häiden jälkeen tulen suosittelemaan Eilan Pitopalvelua Herralasta. Kaikki toimi meidän häissämme loistavasti. Ruokaa kehuttiin, sitä oli paljon ja mikä tärkeintä: palvelu pelasi huomaamattomasti. Erittäin ammattimaista toimintaa. Jos perus pitopöytätyyppinen menu on se, mitä häihin haluaa ja tärkeää on toimiva palvelu, niin suosittelen ehdottomasti. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan.
 4. Meille ollaan ideoimassa tietokilpailua siten, että kumpikin valitsee toiselle joukkueen. Morsian sulhasen vieraista sulhaselle ja sulhanen morsiamen vieraista morsiamelle. Ja varmaankin niitä vieraita, joiden kanssa harvemmin ollaan tekemisissä. Kilpailuun liitetään mahdollisesti joitakin esineitä yhteisen elämän varrelta, ja mahdollisesti annetan vaihtoehtovastauksia. Sitten kerrotaan tietysti tarina ko. esineen taustalla. Toteutusta tarkennetaan vielä, mutta tällainen idea.
 5. Meille tulee myös nuo Ikean lakanat. Peruslaiskana en jaksa yli 20 kappaletta ruveta pesemään ja mankeloimaan/silittämään, vaan ajattelin pärjätä suihkepullolla: Lakanat pöytiin torstai-iltana, suihkepullolla kosteiksi ja odottamaan muuta kattausta yön yli. Kokeilin jo kerran ja hyvin siliää.
 6. Suosittelen myös minä, vaikka itse en reissussa mukana ollutkaan. Näppärästi oli viinojen lastaaminen käynyt, kun tavara oli lavalla valmiina. Ja tosiaan uskaltaa maksaa etukäteen. P.S. Meidän ostoslista näytti lähes samalta kuin nallepuh78, tosin punkku oli cabernet sauvignonia. ;D
 7. jonnasu: Minä olen ainakin Eilan pitopalveluun ollut tyytyväinen tähän asti, hyvin on pelannut kaikki. Heinäkuun jälkeen osaan sitten tarkemmin sanoa, miltä maistui ja miten homma oikeasti sujui. Meinasitteko missä pitää häät?
 8. Meillä mies lähti bestmanin kanssa eilen Tallinnaan. Tehtiin Super Alkoon tilaus netin kautta jo pari päivää ennen, ja soittivat sieltä eilen, että tänään ei saa myydä alkoholia, kun on jokin lastensuojelun päivä tmv. MUTTA, ei hätää, jos viinat maksaa etukäteen verkkopankissa, ja kuitissa on päivämäärä 31.5, niin juomat voidaan kyllä LUOVUTTAA tänään. ;D Olivat käyneet lastaamassa ne jo hyvissä ajoin ja ilmeisesti määrätkin oli pitäneet paikkansa.
 9. Heh, tuo excel kuulostaa kyllä niin tutulta, ei mitenkään erikoista kai "häähullujen" kesken. Minä tein kanssa taulukot, toiseen Alkon hinnat ja toiseen SuperAlkon hinnat, yritin vieläpä laittaa mahdollisimman toisiaan vastaavat tuotteet, että saisi kaikkein tarkimman kuvan, paljonko siinä sitten oikeasti säästää, kun Tallinnasta hakee. Aluksi näytti siltä, ettei säästöä tulisi kovinkaan paljoa matkojen kanssa, mutta kun sitten halutaan kuitenkin tarjota myös olutta ja siideriä, niin johan alkoi eroa tulemaan. : Mies lähtee kesäkuun alussa bestmanin kanssa tarkka lista mukanaan Tallinnaan, harkinnassa on vielä ennakkotilaus SuperAlkoon, että varmasti saadaan kaikki mitä halutaan.
 10. Meillä vihkimisen kuvaus ja potretit miljöössä, kuvat käsiteltyinä cd:llä omaan käyttöön yht. 400€ + matkakulut. Jos halutaan koko juhlapäivän kuvaus, se maksaisi 150€ enemmän, en tiedä vielä otetaanko. Etsittiin ja etsittiin, mutta edullisempaakaan ei saatu (tai olisi saatu, mutta kuvat eivät miellyttäneet...), freelance kuvaaja kyseessä. Toisaalta, kuvien teettäminen cd:ltä ei enää paljon maksa.
 11. Millä olette menneet Tallinnaan? Laskin tuossa juuri (hinnat viinarannasta.ee), että ilman kirkkaita viinoja meidän viinit, liköörit ja kuohuviinit + Eckerölinesilla 2 aikuista+auto (=93€ eckerölinesin varaussivujen mukaan) maksaisi kokonaisuutena 325€. Tähän ei ole laskettu tietenkään päivän ruokia ja auton bensaa. Sama satsi alkosta, ilman matkakuluja 408€. Ainoa, josta sitten sitä säästöä tulisi olisikin nuo kirkkaat, joiden osuutta alkosta ostettuna en pysty laskemaan, kun en tiedä kirkkaiden hintoja Alkossa. Tallinnasta hinta 5 litralle 80% olisi 70€. Toisaalta, tuollaisen mäyräkoiran voisi pyytää tuomaan myös tuliaisina, jolloin Alkosta muut ja Tallinnasta mäyräköira, maksaisi yhteensä 478€ (Tallinnan reissulta kaikki: n. 400 € matkoineen). Säästöä Tallinnasta tuotuna siis about 80€. Ja edelleen, tuohon ei ole laskettu bensoja ja ruokia, jollon ero kaventuu entisestään. Olisi lähinnä kiinnostava tietää, miten Tallinnaan pääsisi edullisemmin, ja maksaako reissu todella vaivan, jos säästö ei sitten loppujen lopuksi kovin kummoinen, ainakaan meidän juomamäärillä ole: 5x3l tonkka puna- ja valkoviiniä, 18 ploa kuoharia, 4-5 litraa likööriä ja 5 litraa 80%/10 litraa 40% viinaa. Vai pitääkö sitten tuoda vain enemmän viinaa? ;D Tietenkin, jos kukaan tuttu ei ole menossa Tallinnaan ennen häitä ja voisi tuoda tuota mäyristä mukanaan, niin siinä tapauksessa todennäköisesti reissu kannattaisi...
 12. Meillä aiotaan kokeilla tänään mustaherukkamehua, russchiania, vodkaa ja spritea. Mies on kuulemma jossain baarissa maistanut ko. aineksista tehtyä drinkkiä ja tykästynyt. Pitää vain löytää ne oikeat sekoitussuhteet, jos tästä tulisi vaikka meidän booli. Ja jos toi mehu ei toimi, niin sitten kokeillaan vielä liköörillä.
 13. Nostellaanpas tätä lahtelaismorsioiden (ja sulhasten) ketjua ylöspäin.
 14. Kihlaa pidän aina, otan pois vain leipoessa ja käsiä pestessä ja rasvatessa. Vihkin kanssa en tiedä miten käy, siinä kun on isompi timantti, joka todennäköisesti saattaa jäädä helpommin kiinni johonkin. Mutta tuskin sitäkään ihan "kevyin perustein" pois otan. Kerran unohdin kihlasormuksen sormesta kun lähdin kauppaan ja olo oli, niin kuin joku aiemmin kirjoittikin, kuin ilman meikkiä.