Säde82

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Säde82

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Varmaan olenkin ennen häitä tällä ketjulla kirjoittanut. Mutta nyt häät ohi, ja pakko kehua Pitokartano Kurjenmiekkaa Kausalassa. (kyseessä EI siis ole kymen paviljonki, kun sattui pari vierasta niin luulemaan, eli ilmeisesti usein menneet sekaisin) Paikka on aivan uskomattoman kaunis. Ruoka mielettömän hyvää, eikä loppumista tarvitse pelätä! Kaikki vieraat kehuivat ruokaa, ja jaksavat vielä näin häiden jälkeenkin siitä muistuttaa. Homma toimi heidän puolestaan erittäin hyvin. Paikan emäntä on huipputyyppi ja toteutti kaikki toiveeni liittyen koristeluihin, mm. Odotan innolla, että pääsemme sinne syömään, kun ruuat olivat niiin hyviä!
 2. Ei ollut kamalaa lahjaa...meillä oli lahjalista, ja oikeastaan kaikki lahjat, joita saatiin olivat listalta. Tietysti tuli rahaa ja lahjakortteja stockalle..
 3. Häämatkan aikana oli tullut uusi kelakortti...voi sitä iloa!!!
 4. Podimme kaameta kapulaa!!! Hääjuhlassa emme olleet kuin ehkä hieman hiprakassa. Menimme kuitenkin juhlan jälkeen hotellin yökerhoon ystäväpariskunnan kanssa ja siinä tuli kumottua semmoiset 4 kuoharipulloa. ;D Makoiltiin aamupäivä hotellin poreammeessa, iltapäivällä lähdimme ajamaan kohti kotia. Ei niin kummoinen ensimmäinen päivä avioparina. Maanantaina lähdimme 3 viikon häämatkalle niin sai kuherrella hur mycket.
 5. Meillä ei ollut leikkejä... Ruokailut, kaffet, iltapala ja bändin kolme settiä rytmitti päivän kivasti. häävalssissa, kakun leikkuussa ja yhdessä puheessa oli tarpeeksi ohjelmaa. Niin plus pewer pointit polttareista! Jäi niiden välissä aikaa vapaalle seurustelulle hääpaikan uskomattoman ihanassa puutarhassa. Oisi ollut vaan tylsää pakottaa häävieraat sisään kaiken maailman leikkien takia. Eikä kukaan niitä varmasti jäänyt edes kaipaamaan.
 6. Hyvin mieleen jäänyt hetki häissämme oli sulhasen isän puhe. Viime hetkellä sovittiin että bestman ja seremoniamestarimme suomentaa puheen juhlavieraille. Siitä vasta hauskuus syntyi... tässä yksi esimerkki: Isä sanoi "S & K, life is for living..." Hetken mietittyään bestman suomensi "elämä on laiffii!" Hehe! Moni luuli että olimme tehneet suomennos osasta valmiin käsikirjoituksen! Se oli ainoa puhe häissämme, eikä kyyneleitä tullut kun kovan naurun päätteeksi!
 7. Mitään valtavan suuria vastoinkäymisiä ei ollut, mutta jotain kumminkin: Meillä tuli kaason kanssa niin kiire, että pukeutuminen piti hoitaa viidessä minuutissa...Se siitä rentoutumisesta. :-/ Valokuvaajalla meni odotettua pitempään kun kuvaaja hössötti ja höpötti koko ajan jotain hyvin epäolennaista, ja näin koko loppupäivän aikataulu laahasi myöhässä. sulhanen astui pukuni päälle, ja tyllistä kuului "kräts" Tässä nämä. Muokkaus: Niin ja alttarilla sanoin jännityksessäni Kyllä! Tajusin sen onneksi heti ja sain sanottua myös Tahdon. ;D
 8. Mä vein pukuni Lahtisen pesulaan mannerheimintiellä. Puhdasta tuli.
 9. Hymyilin! Mä pelkäsin et itkeä pillitän koko ajan. Mut mua jännitti tosi paljon ja isä käveli niin lujaa, etten vaan tajunnut itkeä.. Olin vaan jännityksestä kankea.
 10. Meille tulee nyt sitten virsi 822 eli Se tuntee onnen syvän, joka on siis suvi-virren sävelin. Onneksi tuon bongasin..Luulenpa, että moni häävieraistamme eivät osaa kuin muutaman virren, ja suvivirren sävelen osaa varmasti kaikki. Suvivirttä emme halua, mm. siksi että siskoni alttarilla on Suvi plus et siitä tulee mieleen kouluajat...
 11. ai soveltuvaa häissä?? Ehdottomasti! Mikä ois parempaa ku hervoton huumori naimisissa olosta, häistä ja parisuhteesta yleensä.. Muistelisin, että täällä on jossakin ketju aiheesta..valitettavasti en tiedä hinnoista tms. Jos meillä vielä budjetti antais periksi (laskin eilen, menee kokonaisuudessaan 13000 rikki ), niin ottaisin ehdottomasti stand uppia ohjelmanumeroksi.
 12. no niin...olin tänään solkussa ensi kertaa vatsallaan..niin, puolet ajasta. Pelkäsin että nännit palaa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. En pitänyt ollenkaan laseja vatsallani maatessa. Läikät lavoissa tosiaan onkelmana mullakin. HIeman tuntui kuitenkin hankalalta, että ensi viikolla voisin kokeilla siirtää vaan painoa kankulta toiselle... Kiitti vinkistä xena!
 13. Anniina: ötökkäkammosta...se riippuu hirveesti minkälaiselle safarille aiotte mennä. Me oltiin telttasafarilla...ensimmäisenä iltana mun housut oli täynnä pieniä ötököitä jotka puri julmetun kovaa!! Mieheni sitten yksitellen taskulampun kanssa niitä noukki housuista pois... Oneksi niitä ei ollut teltassa. ja kerran mun syliin tippui sellanen järkyttävän suuri torakka... Ikimuistoinen reissu ja tahdon takaisin! Me hommattiin kaikki lennoista lähtien itse...meillä oli kyl mukana sulhoni isä joka on sieltä kotoisin. Ne safarifirmat on kyllä tosi luotettaia, etenkin sellaiset hieman suuremmat. Firmoja on ainakin Arushassa hur mycket.
 14. Mulla nousi niskakarvat pystyyn kun näin tämän ketjun otsikon. Mielestäni rahan keruu leikkien avulla on tosi halpamaista, enkä edes kehtaisi kerjätä rahaa... :-/
 15. Nyt on lennot ostettu, hulluilta päiviltä alle 600/lippu! Matkaamme 17-7.-8.8. Bankokista menemme Phuketiin, niin haluaisin tietää, minne päin sinne kannattaa matkata??