Jump to content
Naimisiin.info

nopa_

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Porvoo

nopa_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. nopa_

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Sellaiset ovat hyviä tieopasteita, joista näkee selvästi mikä suunta on meneillään, ja jotka kuvastavat hienosti paria, eikä pelkästään sitä toista osapuolta.
  2. Tässä olisi nämä alkukriteerit: 1. paikka on niin ulko ja sisältä kaunis, että ei tarvitse paljoa koristella 2. sisällä saisi olla tilaa kaikille vieraille yhdessä huoneessa, ja sitten olisi kuitenkin tilaa, missä voisi tanssia, että ei tarvitse pöytiä siirrellä. 3. saa viedä oman pitopalvelun ja juomat 4. paikka on rauhaisassa paikassa, mutta kuitenkin lähellä kirkkoa ja vieraiden yöpymispaikkaa 5. tärkeää on myös se, kuinka pitkään siellä saa juhlia olisi aivan ihanaa, jos paikka olisi samanlainen kuin tatjuzkalla. sauna ei ole tarpeellinen kuitenkaan, vaan että siinä olisi asuntola samassa rakennuksessa, jossa vieraat saavat yöpyä.
  3. En halua, että mies näkee pukuani etukäteen. Haluan, että se on yllätys. Ja jos tämä merkitsee sitä, että en saa sanoa edes pientä mielipidettä miehen pukuun, niin sitten se on niin. Mies kuitenkin luottaa vaatemakuuni, onneksi, niin en usko, että hän tulee sanomaan edes mielipidettään .
  4. nopa_

    Kihlajaiset?

    Kerroin omalle äidille kihlauksesta ennenkuin ostimme sormukset. Äiti sitten kailotti koko perheelle ja suvulle. Mies sitten kertoi, kun ostettiin sormukset, ja tämän äiti sitten kertoi hänen suvulleen. Ei itse kerennyt edes kertoa kuin äideille ja kavereille, kun sukulaiset ja perheet tiesivät. Tarkoitus olisi järjestää pienimuotoiset kihlajaiset 30.7, mutta tosi pienimuotoiset. Samalla on veljen synttärit siinä sitten. Juhlittiin ensin kahdestaan kihloja, sen jälkeen kaveriporukan kanssa ja nyt sukulaisten kanssa.
×
×
  • Create New...