Jump to content
Naimisiin.info

ametisti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ametisti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ametisti

    Häävalssien sanoja

    Kiitoksia Pepelle! Voi harmi, kun mä jo ihastuin tuohon Tomi Metsäkedon kappaleeseen niin kovasti. :-/ Täytyy etsiä jokin toinen kappale valssiksi.
  2. ametisti

    Häävalssien sanoja

    Tarvitsen hieman apua... nimittäin kysyisin onko Tahdon tanssia kanssasi (Tomi Metsäketo ja Johanna Kurkela), Sinun kanssasi (Simo Silmu) ja Taas aurinko nousee (En tiedä esittäjää) valsseja. Käymme yhdessä ain ei taida olla valssi?! KIITOS! Tietäisikö joku sanoja tuohon Tahdon tanssia kanssasi kappaleeseen?
  3. Mielestäni siinä ei ole mitään outoa, jos joku haluaa hääkimpun silkkikukista. Alussa meinasin teettää kimpun tuoreista kukista, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että otankin silkkikukat. Tämä siksi, kun silkkikukat näyttävät todella aidoilta (olen nähnyt kimppuja niistä livenä) ja ei tarvitse miettiä häiden jälkeen kimpun kuivatusta.
  4. Itse olen Virosta kotoisin, tosin asunut täällä 13 vuotta kuten Au Ran mieskin. Sukuni asuu Virossa lukuunottamatta veljeäni ja äitiäni. Häät on ensi kesänä Suomessa, Viroakin mietittiin mutta todettiin sen menevän kovin hankalaksi. Kovin suurta paperisotaa meillä ei tule olemaan, kun olen myös suomen kansalainen. Ajatuksia olisi kiva vaihtaa muiden kanssa.
  5. Itse ostin tuossa vähän aikaa sitten Doven itseruskettavan. No, kokeilin sitä 5 päivänä peräkkäin ja sinä aikana tapahtui jonkinnäköistä ruskettumista. en tykännyt tuotteesta, koska se haisee iholla pahalle :-/, vaikka pullossa mielestäni haju oli miellyttävä. Haju pysyy tuotteen käytön jälkeen iholla vielä muutaman päivän. Miten kauan käytit Nivean tuotetta, jotta sait rusketuksen? Minkälainen oli sen tuotteen haju?
  6. Minunkin mielestä nimi on osa ihmisen identiteettiä, koska sitä käytetään ihan vauvasta lähtien. Vaikka minulla onkin erikoinen nimi, niin en lähtisi sitä vaihtamaan . En usko, että tottuisin mihinkään muuhun nimeen. Itselläni on hyvin harvinainen nimi; kaimoja ei varmasti löydy. Otan naimisiin mennessäni mieheni sukunimen ja nimeni pysyy yhtä harvinaisena. Sillekään ei taida kaimoja löytyä. Nykyistä sukunimeäni taitaa löytyä vain muutama Suomessa. Mieheni sukunimi on hieman yleisempi, mutta sitäkään ei joka päivä kuule.
  7. Itse pidän älyttömästi Sergio Tacchinin Donnasta sekä Yves Rocherin Evidencestä . Molemmat on aivan ihania, suosittelen kaikille .
  8. Minä taidan luottaa ihan ammattilaisen taitoihin, itse kun en osaa kovin hyvin meikata. Arkimeikin osaan kyllä tehdä, mutta juhlameikkiä en lähtisi tekemään.
×
×
  • Create New...