fQ

Morsian
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About fQ

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. Oivoih, niin innoissani luin matkakertomusta ja ei malta enää millään odottaa omaa hanimuunia tuonne Paratiisiin!!!
 2. Minäkin täällä olen kiinnostunut kuulemaan hinnoista jne.?
 3. Milloin olisitte lähdössä reissuun ja olette kuinka pitkään Mauritiuksella?
 4. martsu79: Laitan ehdottomasti! Itsekin jo odotamme hanimuuniamme erittäin innolla! Oijoih.. aurinkoa, biitsiä, turkoosi meri jne. here we come! Teidän vihkimisuunnitelmat Mauritiuksella kuulostaa tosi ihanalta! Saako udella, mistä saitte parhaimman matkatarjouksen?
 5. Meidänkin häihin tulossa noin puolet vieraista ulkomailta, joten sen takia on mielestämme hyvä laittaa STD-kortit n. puolisen vuotta ennen häitä. Ulkomaan vieraat ehtivät buukata hyvissä ajoin lentoja ja muutenkin suunnitella matkaa jne. Sähköisessä kortissa on samalla linkki omille hääsivustoillemme.
 6. Suloiset kengät ja näyttävät kyllä laadukkaasti tehdyiltä!
 7. Tottakai kuvaajan tyyli ja taito on erittäin tärkeitä! Ja yleensähän noihin pakettihintoihin kuuluu x määrä koevedos-kuvia. Mutta tuon lisäksi haluaisin itse saada kuvat myös CD:lle, jos haluaa esim. itse käsitellä niitä Fotarilla tmv. Kaikilla omat tarpeensa kuville, jos siitä lähdetään. Ja aika monet kuvaajat kun haluavat pitää oikeudet itselleen.
 8. Eihän niitä nyt miljoonittain tarvita, mutta onhan se kuitenkin kiva saada kuvat itselleen dvd:lle ja täysi teettämisoikeus jälkeenpäin, JOS haluaa niitä itse vanhoilla päivillä katsella tai teetellä lisää tai mitä ikinä.
 9. Kiitokset infoista! Ja tuo on tosiaan todella hyvä, että kuvat saa myös dvd:llä. Monet kuvaajat kun eivät suostu antamaan kuvattavalle vapaita "oikeuksia" teettää kuvia vaan lisäkuvat joutuu tilaamaan heidän kautta.
 10. peppi88: saako udella, mitä kuvaaja Janne Miettinen veloittaa näistä kuvauksista ja montako kuvaa tähän kuuluu vai saako ihan dvd:n kaikista kuvista?
 11. Otimme SMT:n kautta, koska heiltä saimme parhaimman tarjouksen niihin hotelleihin, joihin halusimme. Vietämme siis viikon itärannikolla ja toisen viikon länsirannikolla. Aijaih.. ei malta enää milläään odottaa että pääsis naimisiin ja hanimuunille!!
 12. may_first: Kiitokset tuosta! Olinkin suoraan sähköpostitse yhteydessä Finnmatkoihin ja he laittoivat minulle erikseen tarjouksen.. vahvistimme kuitenkin juuri tarjouksen toiselta matkatoimistolta. Ottivat erittäin hyvin vastaan kaikki hotelli ym. toiveemme, joten Mauritius kutsuu meitä n. 8kk päästä! Ei millään malta odottaa!!! :)
 13. shaadi: Suurkiitokset tästä infopaketista. Nyt olen itsekin tehnyt "tutkimustyötä" omatoimimatkailusta ja laittanut muutamalle hotellille maililla tarjouspyyntöä. Aika monessa luxusluokan hotellissa oli aika hyvät honeymoon-tarjoukset, joten kesäkuukausina pääsisi halvimmillaan n. 350€/yö. Lennot olivat nyt jo ehtineet nousta ja maksavat tämän hetken tilanteen mukaan n. 1300-1500€. Laskelmien jälkeen tulin siihen tulokseen, että hinta ei ollut oikeastaan kovin paljoa vähemmän kuin matkatoimistoilta saamani tarjoukset. Tämä siis tässä tilanteessa, kun on kyse hanimuunista ja haluaisi päästä kerrankin nauttimaan vimpan päälle luxusesta jne. Pakettimatkassa on myöskin se etu, ettei koko matkaa tarvitse maksaa kerralla.. häämatkakassalahjoituksia odotellessa siis.. Belle Mare Plagessa pääsee ilman lisämaksua pelaamaan heidän kahdelle 18-reikäiselle kentälle, joten tarvii vielä selvitellä noita välinemaksuja.. ei oikein jaksaisi raahata omia kamppeita mukana ja etenkin, jos niistä joutaa maksaa isoja extramaksuja. Osaisiko kukaan kertoa, mitä välinevuokrat maksavat suunnilleen?
 14. Sain Finnmatkoilta viestiä, että heiltä ei kuulemma saa kesäkausina paketoituja matkoja Mauritiukselle.. yh. Onko edelleenkään ketään, joka olisi buukannut omatoimimatkan Mauritiukselle?
 15. ^Klikkaat siitä vasemmalta Vässykän nimen kohdalta ja siihen aukee pudotusvalintaikkuna, josta voit valita "Lähetä viesti".