Jompula

Rouva
 • Content count

  4834
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jompula

 1. Vieras-Kaisalle: Ehdottomasti kannattaa ottaa meikkikin Estradilla, mielestäni on turha lähteä muualle, kun tuolla kuitenkin on taitavia meikkaajia. Itse ainakin arvostin aikanaan sitä, että sain kaiken samasta paikasta. Kerran kaasoillessani jouduin menemään meikkiin muualle, jälki oli hyvää, mutta tulihan siinä vähän ylimääräistä liikehdintää.
 2. ^ Eli nyt ilmeisesti puhutaan siitä Satakunnankadun Estradista-kö-ko? Mä käyn siellä kampaajalla muutenkin ja viimeksi otin pikkujouluihin kampauksen ja meikin ja olin TODELLA tyytyväinen. Siellä on oikeastaan sama porukka joka aiemmin oli siinä Frenckellin aukion Napsissa/Estradissa ja mielestäni kaikki ovat asiantuntevia ja taitavia. Ite käyn tällä hetkellä Miialla (ihan paras tekemään meikkejä), mutta hääkampauksen silloin aikanaan (joka oli ihan mieletön!) mulle teki Tuomo.
 3. Toiselle kaasoistani sekä meikin, että kampauksen teki Miia ja mielestäni lopputulosta ei voi muuta kuin kehua. Jos suoraan sanon, meikki oli onnistuneempi, kuin minulla, jonka teki siis eräs toinen Napsissa...Ei se minunkaan meikki huono ollut, mutta Miian tekemä meikki oli parempi.
 4. Itse löysin KappAhlista (yllättävää kyllä) hyvät ja jämäkät olkaimettomat liivit, koko oli 85DD, ja muistelisin, että niitä oli tarjolla ihan E-kuppiin asti. Myös jo mainitun Changen valikoima on loistava.
 5. Vainoharhaisuus alkaa iskeä pahemman kerran. : Tai oikeastaan, tällä hetkellä mulla on enää pari vaihtoehtoa, koska noutajat saapuvat. ;D Saa nähdä, osuuko mun arvaukset yhtään oikeaan.
 6. ^ Varmasti saa. Me nimittäin varasimme ihan normaalin hotelliyön (sviitissä tosin, mutta kuitenkin) ja hotellilta kysyin jotain häähömpötystä. Sanoivat sen onnistuvan. Eli eiköhän toiveita pyritä toteuttamaan. Tietenkin se hieman riippuu mitä kaikkea haluaa. ;D Meille tulee ainakin kuoharia ja hedelmiä. Saako vielä udella, mihin hotelliin olette menossa? muoks. Olenkohan mä jo muuten kirjottanut tänne, että me menemme myös tuohon aiemmin mainittuun Tampereen keskustassa olevan Scandicin sviittiin. Kuulosti aivan ihanalta ja sen lisäksi sain sieltä aivan mielettömän hyvää palvelua.
 7. Viime vuonna Napsissa tehtiin kampauksia myös tuntitaksalla, mun kihara-kampaus maksoi muistaakseni n. 30 € ja sen tekeminen kesti n. tunnin. Käyn normaalistikin Napsissa ja muistelisin (en ole aivan 100 % varma), että föönikampaus on edullisempi. Edullisempi ainakin kuin nutturakampaus. Ja kuten -Elli- sanoi, Napsilla on hinnastot ikkunassa. Placella, PS Hiusstudiolla ja Tukkateekilla näyttäisi olevan hinnastot nettisivuilla Placessa maksoin föönikampauksesta pari vuotta sitten 25 €. muoks. kirjotusvirheet
 8. Olen myös kuullut kehuja Pinsiön maamiesseurantalosta, meille valitettavasti paikka on liian pieni. Nokian kaupungin sivuilla on varsin kattava lista juhlatiloista, kannattaa käydä katsomassa. Ne on vieläpä jaoteltu vierasmäärän mukaan.
 9. Me varattiin sviitti, jossa on sekä poreamme että sauna.
 10. Mä olen käynyt sekä Napsissa että Placessa. Kummastakaan ei mitään negatiivista sanottavaa. Viime syksynä olin juhlameikissä Placessa ja olin TODELLA tyytyväinen. Alkuun olin hieman epäröivä, koska tuntui, että meikkauksessa ei kovin kauaa mennyt+meikkaajalla oli erikoinen järjestys meikata. En tiedä, ei varmaan ole olemassa mitään oikeaa järjestystä, mutta kuitenkin. Kampauksessa olen käynyt molemmissa ja ihan tyytyväinen olen ollut.. Jos haluat nähdä, voin laittaa sulle privalla meikki/kampauskuvan.
 11. Varattiin itseasiassa jo joku aika sitten häämatka Santorinille. Mä olen haaveillut jo monta vuotta, että sinne pääsisi...Ja nyt vihdoin! Varattiin Aurinkomatkojen kautta ja saatiin vieläpä ihan hyvät alennukset. Hotelli on Argo Hotel Kamarissa. http://www.argo-santorini.com/profile_fin.php Nettisivujen perusteella vaikuttaa ainakin ihan hienolta.
 12. Olin viime vuonna kaasona ja olimme morsiamen kanssa Napsissa kammattavana. Henna laittoi morsiamen ja lopputulos oli aivan mielettömän upea. Mietit tuota aikaa, Napsissa ei kuulu hiustenpesu vaan me ainakin pestiin hiukset edellisenä iltana. Ja näin oli kehoitettu tekemään, silloin kun morsian oli ollut koekampauksessa. Morsiamen hiuksissa meni 1,5 tuntia (hänellä pitkät hiukset) ja minulla meni n. tunti. muoks. Meikkejä siellä on viime aikoina tehnyt eniten Sari. Taitava myös hänkin.
 13. Tanssija, ymmärsinkö oikein, vuokrasit puvun Seinäjoen Haavemaasta? Olen nimittäin kuullut siitä paljon kehuja ja itsellänikin on vuokraaminen vahvana vaihtoehtona, ellei sitten Tallinnasta löydy jotain asiallista. Tampereen pukuliikkeiden vuokravalikoima ei mikään mieltä ylentävä ole, joten täytynee Seinäjoelle suunnistaa. Olen kuitenkin aika lailla laskenut sen varaan, että vuokraan puvun. Rasselilla muuten kaunis puku. ;D
 14. Miten mä olen voinut missata Nokia-ketjun? :-? Korjataan vahinko, eli meidät vihitään Nokian kirkossa ja jatkot on Hempankaaressa. Sopivan kokoinen, kun meillä on suht paljon vieraita kutsulistalla... ;D
 15. Laitoin kokemuksia jo tuonne Platanias-ketjuun, tässä kuitenkin sama juttu uudelleen. Me olimme Caldera Bayssa joskus kolmisen vuotta sitten. Silloin se oli aivan tuliterä, "vain" kolmen tähden hotelli/huoneistohotelli. Nyttemmin se on saanut varmaankin (?) yhden tähden lisää. Meillä ei ollut tuollaista uima-altaallista kaksiota, mutta luulisin, että kaksiot muuten olivat samantyyppisiä. Nämä omalla uima-altaalla varustetut olivat ylempänä kuin altaattomat huoneistot, joten ei pelkoa, että kukaan sinne näkisi. Muuten ei voi kuin kehua hotellia, ja mitä nyt katsoin kuvia, oli sinne tullut palveluita lisää, mm. toinen ravintola sekä pieni kauppa. Vielä voisin lisätä, että se saattaa olla lapsiperheiden suosiossa ja uima-altaallta sai varata ajoissa paikan, jos meinasi siellä olla. Tyhjiä paikkoja ei juurikaan päivien aikana ollut. Mutta kuten itsekin jo sanoit, onhan teillä se oma uima-allas. Jos tulee jotain mieleen, kysy, niin yritän muistella. ;D
 16. Se on totta, että piha ei ole suuren suuri, mutta ei se kyllä serkkuni häissä haitannut. Kaikki kyllä mahtuivat pihalle, jotka halusivatkin. Tai ainakin luulen niin, ei kukaan ainakaan asiasta valittanut. Mä kans olisin toivonut, että Hempankaaresta olisi enemmän keskustelua, mutta ilmeisesti meitä siellä juhlivia naikkareita ei paljoa ole. ;D
 17. Akkiki! Meillä on myös juhlapaikkana Hempankaari. Melkeinpä ainoa varteenotettava vaihtoehto, sillä meille tulee vieraita n. 200. Vihkiminen on Nokian kirkossa, eli siitä on kyllä mukavan lyhyt matka siirtyä juhlapaikkaan. Juhlapaikan varasimme jo keväällä, kuulemma heillä on varauksia jo vuodelle 2009. Ihmiset on ajoissa liikkeellä. Olimme viime vuonna häissä Hempankaaressa ja mielestäni se on kaunis paikka. Ei paljon (mun mielestä ainakaan) koristeluja vaadi ja myös se on plussaa, että saa tuoda oman pitopalvelun. Hinta nyt on mikä on, mutta on niitä ehkä pahemmankin hintaisia. ;D
 18. Tällaisella pikaisella vilkaisulla en huomannut, oliko missään mainintaa Nokian Kerholan hinnasta? Sen huomasin, että joku meinasi, että on hintava, mutta taas toisessa viestissä oli päinvastaista. Eli missä hinnoissa liikutaan? Samoin olisin kiinnostunut, jos jollain on kokemuksia, Hempankaaresta ja Villa Silvasta Nokialla...Hinta tietenkin ensimmäisenä kiinnostaa. edit: löysinpä sitten itse nuo hinnat Kerholaan Nokian kaupungin sivuilta, hinnat oli merkitty tunneittain, eli ei ku laskemaan.
 19. Enää ei ole sitä 20 tunnin juttua, eli vaikka pyörähtäis vain tunnin, niin viunaa saa tuoda.