Jump to content
Naimisiin.info

Maddie-

Rouva
  • Viestit

    4175
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Maddie-

  1. Pakko tulla esittelemään tännekin sormusta, kun mies on jo kyllästynyt sormuslöpinöihin ja pakko saada silti avautua :D

    Vihkisormus tulee olemaan tämä :girl_smile: :

    sormussss.jpg

    sormusss2.jpg

    0,51ct solitaire princess-timantilla (pahoittelen surkeaa kuvanlaatua)

    Pidän kaikesta bling-blingistä ja aluksi katselin kaikkia masiivisia sormuksia, joissa paljon timantteja reunoilla sekä keskellä isompi timantti.. Lopulta kuitenkin päädyin solitaireen ja olen todella tyytyväinen valintaan :) Se on yksinkertainen ja tyylikäs, ja rivitimanttisormukseni 0,25ct (kihlasormus) tuo kuitenkin sitä jotain "ekstraa" kokonaisuuteen ^_^

    Sulla on hyvä maku. Mulla on presiis samanlainen vihki, kokonaan valkokultaisena kylläkin. Kiven kokokin taitaa olla aikalailla sama.

    Kihlana myös rivari ja yhdistelmä on mielettömän kaunis. Vuoden käytön jälkeen jaksan yhä ihastella yhdistelmää.

  2. Mitä siis olette kaivertaneet kihla tai vihkisormuksiinne?

    Ja erityisesti kiinnostaa mitä miesten sormukseen on kaiverrettu, siis nimenomaan niiden miesten joilla on vain yksi sormus - mahtuuko kihla ja hääpäivä sekä esimerkiksi molempien ensimmäiset nimikirjaimet tyylillä A&A? :)

    Joillain tuttujen miehillä sormuksessa lukee vain kihlapäivä, kun ei mahdu toinen? Hitsiläinen, eikö tosiaan muuta mahdu?

    Mun miehellä on 4 mm paksu flakkasormus, johon mahtuu kaiverrukset kihlauksesta: Maddie pp.kk.vvvv ja vihkimisestä Team Yhteinen sukunimi pp.kk.vvvv.

    Hyvin siis mahtui.

  3. Eli kellään kokemuksia ja neuvoja tilanteista jossa itse ette käytä sormustanne?

    Tänään ensimmäistä päivää pitelen kihlasormustani joka on kultaa ja siinä on valkokulassa pieniä timantteja. Pidättekö esim. suihkussa, tiskatessa, saunassa?

    Tietenkin puutarhatyöt ja leipominen ovat asia erikseen, silloin ei varmaankaan kovin moni sormustaan pidä, ainakaan ilman hanskaa.

    Olen kuullut että sauna ja tiskaaminen kuluttaa (?) Kuullostaa oudolta, mutta kokemuksia haluaisin kuulla :)

    Oletteko kuinka usein huollattaneet sormuksianne ja paljonko on maksanut?

    Unohdin ihan kokonaan kultasepän liikkeestä kysellä mitään, vissiin olin liian innoissani ^_^

    Minä en käytä missään noissa mainitsemissasi askareissa. Omat sormukset ovat suhteellisen arvokkaan, joten minimoin riskit niiden vahingoittumiseksi.

    Mikäli sormuksessa on timantteja, huollattaminen vähintään kerran vuodessa on tarpeen. Siinä kultaseppä tarkistaa timanttien istutukset, puhdistaa ja tarvittaessa rodinoi (mikäli kyseessä valkokultainen sormus). Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska omiin sormuksiin kuuluu maksuton vuosihuolto. Kannattaa kysyä liikkeestä mitä huolto maksaa. :)

  4. Meille tulee vihkisormuksiin: Team Yhteinensukunimi 28.8.2010

    Oih, ihana ajatus Maddie!

    Mulla lukee kihlassa "Sulho päivämäärä" (todella rumasti, konekaiverruksella kaikki isoilla kirjaimilla ja kauheat pallot pisteinä päivämäärässä...)

    Siviilivihkimisen yhteydessä saan yksikivisen sormuksen, johon tulee näillä näkymin kaunolla teksti: "Sulho & Laurell 22.10.2010"

    Ja vuoden kuluttua kirkkosiunauksen yhteydessä (1-vuotias hääpäivänämme) saan rivisormuksen, johon voisin matkia Maddie:ta ja kaiverruttaa kaunolla "Team Yhteinensukunimi 22.10.2011"!

    Sulhon sormukseen on tulossa kaiverrus "kihlapvm Laurell (siviili)vihkipvm"

    Siitä vain matkimaan. Miten kätevää kyllä sulla, sä saat kolme sormusta. :grin:

  5. Tosi tyytyväisiä oltiin, soittivat juuri sellasita musiikkia kun oltiinkin toivottu. Olivat myös opetelleet toivomamme häätanssin( ei ollut normi valssi) ja soittivat sen paremmin kun hyvin! :)

    Minä voin omista häistä kommentoida aivan samalla lailla. Bändi oli loistava, sai paljon kehuja ja opettelivat häätanssimme, jota eivät aiemmin olleet soittaneet.

  6. Me juurikin viikonloppuna mietittiin häätanssia morsiammen kanssa. Meille tuli mieleen Lou Reed: 'Just a perfect day'. Ei ehditty vielä etsiä sitä youtubesta, mutta eikös se menisi hitaana valssina?

    Meille tulee tää. Tosin ihan sellaisena nojailubiisinä. Miehellä on ne kaks vasenta jalkaa ja etanan rytmitaju (jotain naikkaria lainatakseni :grin: ), joten valssina ei tule kuulonkaan.

    Kannattaa ottaa huomioon että hidas valssi on paljon vaikeampi tanssia kuin nopea.

  7. Onko kukaan törmännyt missään ankkamuottiin tmv.? Pitäis askarrella kakun päälle pari ankkalintua ja vaikka se onnistuu jotenkin itse väkertämällä niin kyllä muotilla olisi paljon helpompi tehdä..

    Tarvisin siis sellaisen "syvän" muotin, miksihän niitä sanotaan? En siis sellasta painettavaa "piparkakkumuottia".

    Voisiko lasten hiekkaleluista löytyä? Niitä hiekkakakkumuotteja.

    Mistä löytyis tällaisia kapeita ja kirkkaita, tasalevyisiä maljakoita?:

    gallery_27132_695_87370.jpggallery_27132_695_37693.jpg

    Mielestäni vastaavia oli Helsingin keskustan Stockmannilla. Muuten kävisin Tarjoustalot, Hongkongit, Anttilat jne läpi.

    Tietääkö joku mistä tälläisiä sisustusrisuja kannattaisi hakea/etsiä?

    branch1.jpg

    Ainakin Jyskissä ja Askossa on jotain risuja myynnissä.

  8. ^ Nämä ohjeet tosin koskevat vain Tiehallinnon ylläpitämiä teitä.

    Meidän kunnan teille piti soittaa luvasta erikseen kunnan tiemestarille, joka sanoi että periaatteessahan noita kylttejä ei saisi laittaa. Sanoi kuitenkin että jos nyt laitat niitä, niin älä laita oikeisiin liikennemerkkeihin kiinni ja ne pitää kerätä sitten pois mahdollisimman pian.

  9. Itse aiomme todennäköisesti hyödyntää taustamusiikkina erään tapahtumatoimiston taustamusiikki-cd:tä (joka siis aina ko firman järjestämissä tapahtumissa soi taustalla). Juuri sellaista letkeää, helppoa ja tarpeeksi huomaamatonta musiikkia, josta olemme jo aiemmin saaneet kehuja esim. illanistujaisissa. :) Suosittelen siis pitämään silmät auki myös tallaisten musiikkien suhteen!

    Olisi kiva tietää enemmän tästä levystä ja musiikista. Laitatko vaikka privaa aiheesta?

  10. Ei tule meillekään leikkitätejä, puuhapusseja tai muuta vastaavaa (mutta ei myöskään kovin montaa lastakaan, ainakaan näillä näkymin). Sen sijaan tulee rennot kesäjuhlat kauniissa ja vehreässä pihapiirissä, jossa mahtuu leikkimään ja pelaamaan mielin määrin.

    Meille tulee suunnilleen näin. Juhliin tulee 7 lasta, joista nuorin on 2. Siitä seuraavat 6,8 ja loput 10-12 v.

    En näe tarpeelliseksi hirveätä ohjelma- ja puuhastelunurkkaa järjestää (eikä kyllä ole tilaakaan).

    Luotan siihen että vanhemmat viihdyttävät/isommat osaavat jo olla. Pihalla on kylläkin leikkipuisto, jossa viihtyä.

×
×
  • Create New...