haavinainen

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä haavinainen

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meidän menu - Graavilohi - Lämminsavulohi - Kokonaiset katkaravut - Sinappisilli, Valkosipulisilli, Suutarin lohi - Mäti, smetana, sipuli - Savusilakat - Sienisalaatti - Broilerisalaatti - Perunasalaatti - Vihreä salaatti + feta + oliivit - Kokonainen paistettu sika(keittiömestari tulee leikkaamaan paikan päälle) - Keitin perunat - Punaviinikastike+pippurikermakastike - Kasvis gratiini - Ruislimppu - Vehnäsämpylät - Paahtoleipä - Karjalanpiirakat - Munavoi ja muut levitteet - Punaviini - Valkoviini - Olut - Mehu, kotikalja, maito Tämä tulee maksamaan 40 euroa per henkilö, eikä mukana ole tota sikaa, minkä sulhanen ehdottomasti halusi pääruuaksi.(melkein ainut asia , minkä hän on päättänyt...), Kalat kuulemma maksavat paljon, muttei mun mielestä noin paljon.... Lisäksi hintaan kuuluvat liinat, astiat ja tarjoilu. Juomat hommaamme myös itse. Onko kallista? Älkääkä vaan sanoko et elämä on... -
  2. Jees, kiiitos, juuri tällasta vinkkiä, kaikki vaan kertomaan omista kokemuksista! Meille olen suunnitellut noutopöytää, alkuun paljon kylmiä kaloja ja salaatteja, pääruuaksi jotain lihaa, perunaa, kasvista ja tietty se hääkakku. Ei siis mitään gourmet ruokaa tai hienostelua. olen vaan kuullut kauhutarinoita siitä, että ruoka loppuu kesken tai on aivan mautonta. Itse haluan menun suunnitella ja ehkä myös etukäteen maistella jotain ruokia. Varmasti meidän häissä ruoka näyttelee aika suurta osaa. Kiits vaan vinkeistä ja laittakaa lisää.
  3. Moikka!Nyt pitäisi löytyä kotkasta paras pitopalvelu. Maukasta ruokaa(olen itse kokki, tosi tärkeetä), hintaluokkaa(ei haittaa, vaikka olis vähä kalliimpakin), ja yksi vaatimus olisi, että tarjoilijat/henkilökunta tulisi myös pitopalvelusta, juhlapaikassa(tiutisen työväentalo)ei ole henkilökuntaa.Ilmotelkaa omia kokemuksia, en o ikinä itse tarvinnut pitopalvelua missään, ei o mitään tietoa!