Losgunna

Rouva
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Losgunna

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Kirjoitanpa tänne mieltäni pikkuisen nyppivän asian: Itse en menisi juhliin ilman lahjaa missään tapauksessa, eikä lahjan arvolla ole sinällään merkitystä, mutta koska rahaa on todella vähän itselläkin, ajattelen aina että jokainen antaa esim. häälahjaksi vähän omien varojensa mukaisen lahjan ja kaikki ovat tyytyväisiä. Jos varaa ei ole lahjojen osteluun niin kukkakimppu naapuriniityltä tai itsetehty kortti on oikein jees!! Muoks poistin tämän osuuden, mutta jos joku ehti lukemaan niin.. kiista ratkesi kun mies pysyi tiukkana...emme maksa enempää kuin 50€.
  2. Kata Beachille Phuketiin marraskuun alussa, juuri ennen tosi sesongin alkua, maltan tuskin odottaa..
  3. Itu: Aivan mahtavia nuo Nativan työt, olen vuosia ollut iso fani! Kirjakin on makkee..
  4. Tämä on ihan käsittämätön "välttämättömyys", en edes harkinnut tekeväni moista.
  5. Talvihäihin hiekoitussepeli voisi sopia hyvin ;D , säästyisi siivouksenkin vaiva ;D
  6. No niin, nyt se sitten alkoi... Aikaa häihin on vielä reilusti, mutta yksi kaveri meni jo möläyttämään tapaamista ehdottaessani, että " joo ja meillähän on lähtö niihin sun polttareihinkin!". En halunnut kuulla mitään enempää, mutta mieleen jäi kytemään tuo kommentti...ai miten niin lähtö (missä ne siis on..??) ja milloin ne on, pianko?? Kyttään kaikkia vapaita viikonloppujani sillä silmällä, ja kun bm soittelee sulhon polttarijuonittelujen järjestämisestä, epäilen koko ajan taka-ajatusta omasta huijauksestani... Halkeaa ehkä pää syyskuuhun mennessä..
  7. Kiitos Marikos! tuo ensimmäinen sai heti The Ajatuksia mieleen, ja nyt suunnittelen tekeväni kirjan itse..
  8. Ei ole ihan mitä haen, sillä teemanamme fantasia ja keskiaika. Olisi mukava löytää kirja, jossa valmiit pehmeät, mustetta imevät sivut, joihin sulkakynällämme voisi kirjoittaa.. normaali paperiin märkä muste ei imeydy kovin nopeasti. Tai sitten kehittelen taas jotakin...
  9. sivut nimenomaan pitäisi olla, eikä sellaista löydy..
  10. Juu, tämä ois hyvä! tarviisin vieraskirjan käsintehdyllä paperille tms pehmeällä, tietääkö kukaan paikalle osuneista mistä löytäisin?
  11. Tietää, ja urkkisi mielellään mitä kirjoittelen ;D
  12. Kun olin saanut pukuni ostettua niin heti tuli ahdistusuni.. Olin jostain syystä joutunut pukemaan tämän hirvittävän joulukuusenkoristeita (pallot ja kaikki) täynnä roikkuvan merenneitomallisen tyllihirviön päälleni sovituksesta kotiintullessa, ja jouduin lenkkaamaan se päälläni kuravellitietä kaatosateessa kotiin, jossa sulho odotteli. En tietysti toivonut että näkisi puvun, mutta näki tietysti ja piti aivan hirveänä (ei lienee mikään ihme kun itsekin inhosin sitä, ja räyhäsin itselleni että mitä olin sellaisen mennyt ostamaan). Lisää painajaisia odotellessa ;D
  13. Vainoharhaisuus ei vielä vaivaa, kun päällimmäisenä on Pelko etteivät saa järkättyä lainkaan, kun asun itse kovin kovin kaukana muista. Jos ei muu auta niin otetaan sitten oluset ihanan prinsessakoirani kanssa takapihalla ja pukeudutaan Täti Moonikoiksi [smiley=lipsrsealed.gif] Aika säälittävä mielikuva kyllä, toivottavasti tähän ei jouduta.
  14. Ehdottomasti kullan väriset korkkarit. Löysinkin jo ihanat , 9 cm koroilla ;D . En normaalisti käytä korkkareita, kun pituutta on siunaantunut riittävästi, mutta morsiamelta ei saa riistää sitä autuutta vetää sellaiset namut jalkaan..edes vaikka sulho jäisi vähän lyhyemmäksi.
  15. Margot kirjoitti:"Re: sukkikset vai stay-upit Vastaus #8 - Tammikuu 10, 2005, 5:44pm Lainaa En tykkää stay-upeista, koska paksut reiteni eivät ole niissä kovin edukseen. Olen siis ihan normaalipainoinen, mutta ei se estä omistamasta paksuja reisiä. En tiedä, onko kaikki muut mallireitisiä vai eikö siitä pursuilusta vain kuulu välittää." Sama ongelma rahikaisella. Sukkanauhasukat haluaisin laittaa, mutta ne mitä olen löytänyt, ovat armottoman tylsiä/rumia. Ja koska jalassa sandaletit, kärkiosankin pitäisi olla sandaalikärjellä. Tietääkö kukaan mistä löytyisi syötävän suloisia sukkanauhasukkia kuvioituna? Stay upit eivät siis käy. Tai sitten joudun sulhon harmiksi vetämään jalkaani aaaah aina niin rakastamani kuviosukkikset.