Jump to content
Naimisiin.info

izabelle

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

izabelle's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häämatka on tällainen yhdistelmä: Phuket-Phi phi-Phuket-Kuala Lumpur. Matkaan lähdemme heti häiden jälkeisenä aamuna...Kivaa! Vielä pitäisi kolmisen kuukautta jaksaa odotella. Yhteensä meidän matkalle tulee pituutta 18 vrk. Itse ollaan räätälöity koko matka, varailtu lennot ja hotellit. Molemmat ollaan käyty Thaimaassa aikasemminkin (minä en Phuketissa), mutta se on niin ihana paikka, että halutaan sinne uudestaan. Kuala Lumpurissa ollaan sitten 4vrk shoppailemassa ja yövytään 5 tähden hotellissa.
  2. Tulin juuri n.viikko sitten Sunny beachilta, jossa olin viettämässä löhölomaa tyttöporukassa. Tuohon tarkoitukseen Sunny beach oli kerrassaan mainio, ilmat oli upeat ja ranta aivan ihana. Sunny beachin hintataso on kallistunut kuulemma huimaa vauhtia ja esim.shoppailu ei siellä ollut erityisen halpaa. Ruoka ja juomat kuitenkin ovat Suomen hintatasoa huomattavasti halvempia. Itse en ehkä lähtisi Sunny beachille häämatkalle tai muutenkaan mieheni kanssa sillä Sunny beach on mielestäni turistirysä, jossa skandinaavit bilettävät ja örveltävät halvan viinan kanssa. Sunny beach ei myöskään ole kovin turvallinen kohde...Hotellistamme eräs suomalaismies hakattiin ja kaulaketjut revittiin kaulasta kun hän kulki illalla yksinään. Mutta itse olen matkustellut suht paljon ja vaatimustasoni häämatkasta/hyvästä lomakohteesta on siksi kohtuullisen korkea. Mukana ollut kaverini, joka ei ole paljoa reissannut ihastui Sunny beachiin todella paljon. Sunny beachilta kannattaa tehdä retkiä esim. kauniiseen Nessebarin kylään ja puolen tunnin matkan päässä olevaan Burgasiin, jossa on suht koht hyvät shoppailumahdollisuudet. Itse kävimme myös matkatoimiston järjestämällä veneretkellä, joka oli aivan ihana ja rentouttava päivä purjeveneellä, jossa saimme ottaa aurinkoa, kalastaa ja hyppiä veneen kannelta puhtaaseen ja lämpimään mereen. Eli kyllä Sunny beachin lomasta mukavankin voi saada se on aivan itsestä kiinni...
  3. Olisko kellään hotellisuosituksia Phuketista? Ei tarvi olla mikään luxus, mutta kuitenkin häämatkalle sopiva...
  4. Heippa! Olen ollut Thaimaassa touko- sekä kesäkuussa ja kuuma on. Jossain päin Thaimaata on tosin silloin ns."sadekausi" jolloin lyhyet sateet hieman raikastavat ilmaa. Muistaakseni päivisin oli silloin kesäkuussa lämpötila aina 38-40c. Onhan se välillä vähän tukalaa etenkin jos aurinko porottaa täydeltä taivaalta. Mutta meressä tai uima-altaassa on ihana lillua. Ja kunhan vain kuljettaa vettä koko ajan mukana, niin hyvin pärjää. Itse en suosittele Pattayaa häämatkakohteeksi. Siellä on kova yöelämä ja joka paikka täysi kaljamahaisia eurooppalaisia miehiä thaityttöjen tai poikien kanssa. Koh Samuin saarta voin lämpimästi suositella!!! Itse lähdemme luultavammin Phuket- Koh Phi Phi- Kuala Lumpur- yhdistelmä häämatkalle! Thaimaa on kyllä ihana paikka!
  5. Elegance Suites. Kuuluu Best Western- ketjuun. Olen ollut kyseisessä hotellissa kaksi kertaa ja aijon mennä uudestaankin jos matkustan Bangkokiin. Varattiin netistä ja mun mielestä huone oli n.35e/yö. Hotelli on pienehkö ja sijaitsee rauhallisella kadulla, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Skytrain-asemalle on kävelymatka (muutamia satoja metrejä) samoin vesibussilaiturulle. Aamiainen hotellissa on mahtava (mm. tuoreita hedelmiä, erilaisia riisiruokia jne.) Hotellissa on uima-allas katolla, josta löytyy myös poreallas ja pieni sauna. Aika jännä tunne saunoa pilvenpiirtäjien keskellä Voin suositella lämpimästi! Hotellihuoneet on tilavia ja ilmastointi pelaa!
  6. izabelle

    Thaimaa Pattaya

    Olen käynyt Thaimaassa neljässä eri kohteessa, joista Pattaya on yksi. En sanoisi Pattayaa unelmien häämatkakohteeksi, mutta siellä voi varmasti viettää mukavan loman. Pattayan rannat ovat likaisempia kuin Thaimaan rannat yleensä, mutta n. tunnin laivamatkat päässä on Koh Larnin saari, jossa on upeita puuterihiekkaisia rantoja. Mielestäni Pattayalla on hyvät shoppailumahdollisuudet eikä hinnat ole niin kalliit kuin muissa Thaimaan turistikohteissa. Tekemistä kyllä varmasti riittä koko loman ajaksi. Ihanin kokemus oli Pattayan elefanttipuisto, jossa olimme tunnin elefanttiajelulla. Ilta/yöelämä Pattayalla on aika villiä, kannatta välttää tyttöbaarikatuja. Helpoiten Pattayalla liikkuu lavatakseilla, jotka ovat melkein ilmaisia. Kyllä mulle jäi Pattayasta hyvät muistot!
×
×
  • Create New...