-norppa-

Morsian
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About -norppa-

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/21/82

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kotka
 1. Ostin puvun vuosi ennen hääpäivää, ja n. puolen vuoden päästä hankin toisen, kun mieli kävi tekemään kaikkea muuta kuin mitä ensimmäinen puku oli
 2. Meillä heinäkuussa häät, vihkijäksi juhlapaikalle tulee käräjäoikeuden tuomari. Riippuu heidän 'omista' kesälomista miten pääsevät.
 3. sama täällä, niinkuin monella muulla; kumpikaan ei kuulu kirkkoon, itse olen armoton ateisti, joten sanaakaan uskontoon liittyen en halua kuulla..
 4. täällä on yksi, häät kotkassa 12.7.08
 5. Sain vihkin vihdoinkin kotiin Kävin tilaamassa sen Tampereelta, kultasepät Andreasenilta.
 6. tässä vähän sovituskuvaa.. laahus kurtussa takaa.. tämä toinen puku minkä ostin, ensimmäinen alkoi vaikuttamaan liian 'pliisulta', halusin enemmän koristelua
 7. kyllähän sitä ihmiset kyselee aina välillä.. mutta minä en halua lapsia, niin aina saa selitellä et miksi en jne rasittavaa..
 8. me maksetaan 150€, kuvaa kyllä koko päivän.. mielestäni todella halpa.
 9. noniin.. kävin tilaamassa (teetättämässä) vihkin andreasenilta, palvelu oli hyvää, hinnat kohtuulliset (sain isommat timantit mitä olin ajatellut ) voin suositella!!
 10. olen menossa joulun jälkeen käymään tampereella, samalla menen teetättämään vihkini andreasenille.. soittelin sinne jo etukäteen että olen tulossa. varmaan aikaa menee kun suunnitellaan se sopivin vaihtoehto tulen sitten kertomaan lisää..
 11. kävin kurkkaamassa sivuja... tosiaan hinnat ovat halpoja!!! mietin vain syytä moiseen?! hinnoissa eroa monta sataa euroa verrattuna muihin liikkeisiin... :-?
 12. juhlapaikalla on ollut tarkoitus (ulkona)... mutta, mutta.. haluaisinkin vihkimisen jonnekin muualle, veden äärelle. juhlapaikka ei ikävä kyllä ole veden äärellä. mitenköhän onnistuis vihkimisen järjestäminen jossain 'yleisellä' paikalla.. ja kun vielä keksis missä se sitten tapahtuisi.. hmm :-?
 13. tää morsian vois kuuluttaa asian jokaiselle vastaantulijalle ihanaa kun on häät tulossa