Jump to content
Naimisiin.info

-norppa-

Morsian
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän -norppa- kaikki viestit

  1. Ostin puvun vuosi ennen hääpäivää, ja n. puolen vuoden päästä hankin toisen, kun mieli kävi tekemään kaikkea muuta kuin mitä ensimmäinen puku oli
  2. Meillä heinäkuussa häät, vihkijäksi juhlapaikalle tulee käräjäoikeuden tuomari. Riippuu heidän 'omista' kesälomista miten pääsevät.
  3. sama täällä, niinkuin monella muulla; kumpikaan ei kuulu kirkkoon, itse olen armoton ateisti, joten sanaakaan uskontoon liittyen en halua kuulla..
  4. täällä on yksi, häät kotkassa 12.7.08
  5. Sain vihkin vihdoinkin kotiin Kävin tilaamassa sen Tampereelta, kultasepät Andreasenilta.
  6. tässä vähän sovituskuvaa.. laahus kurtussa takaa.. tämä toinen puku minkä ostin, ensimmäinen alkoi vaikuttamaan liian 'pliisulta', halusin enemmän koristelua
  7. me maksetaan 150€, kuvaa kyllä koko päivän.. mielestäni todella halpa.
  8. noniin.. kävin tilaamassa (teetättämässä) vihkin andreasenilta, palvelu oli hyvää, hinnat kohtuulliset (sain isommat timantit mitä olin ajatellut ) voin suositella!!
  9. olen menossa joulun jälkeen käymään tampereella, samalla menen teetättämään vihkini andreasenille.. soittelin sinne jo etukäteen että olen tulossa. varmaan aikaa menee kun suunnitellaan se sopivin vaihtoehto tulen sitten kertomaan lisää..
  10. kävin kurkkaamassa sivuja... tosiaan hinnat ovat halpoja!!! mietin vain syytä moiseen?! hinnoissa eroa monta sataa euroa verrattuna muihin liikkeisiin... :-?
  11. juhlapaikalla on ollut tarkoitus (ulkona)... mutta, mutta.. haluaisinkin vihkimisen jonnekin muualle, veden äärelle. juhlapaikka ei ikävä kyllä ole veden äärellä. mitenköhän onnistuis vihkimisen järjestäminen jossain 'yleisellä' paikalla.. ja kun vielä keksis missä se sitten tapahtuisi.. hmm :-?
  12. tää morsian vois kuuluttaa asian jokaiselle vastaantulijalle ihanaa kun on häät tulossa
  13. oih, olis aika hienoja nuo hiutaleet alkumaljassa meillä kulta muutenkin värinä häissä
  14. meille tulee kihlauksen ja häiden väliin 1v1kk.. kihloihin n.puolen vuoden seurustelun jälkeen 'se oikea' löytyi!!
  15. meillä kanssa vihkiminen ulkona (sään salliessa) ideoita kaipailisin koko homman toteutukseen.. meillä tuomari vihkii, kun ei kuuluta kirkkoon..
  16. -norppa-

    Finlanders: Oikeesti

    minä haluaisin meille tuon kappaleen häätanssiksi, valssia ei kumpikaan haluta. ja mieskin tykkää kappaleesta
  17. piilarit laitan, vaikkei näkö niin huono olekaan. pärjään kyllä ilman laseja, mutta onhan se kiva nähdä kirkkaasti kauemmaskin laseja en tykkää käyttää juhlissa tms. edes baariin en lasit päässä lähde :-[
  18. itse teen meikin ja laitan hiuksetkin.. olen meikkaaja ja häiden aikaan jo valmis kampaajakin. en ole kertaakaan ollut tyytyväinen muiden tekemään meikkiin. joten riskiä sen suhteen en ota. hiukset osaisi varmaan joku muukin laittaa, mutta säästäpähän siinä jokusen euron
  19. mulle tulee 3 kaasoa.. kukaan ei varmaan edes olisi halunnut olla yksin kaasona..
  20. äiti innoissaan, suunnittelee jo kovaa vauhtia.. isältä: jaah, ja murinaa. kiva, kiva.. voi olla että johtuu suht nopeasta toiminnasta, kihloihin 5kk:n seurustelun jälkeen, naimisiin 1v 2kk:n päästä kihlauksesta.
  21. kihlassa yksi 0,15 karaatin neliön muotoinen timantti
  22. Jonspen sormukset on todella hienot, vihki varsinkin aivan ihana!!
×
×
  • Create New...