Sipu

Rouva
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sipu

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hei, meillä oli elokuussa häät Brinkkalan vieressä wanhalla raatihuoneella, jonka suureen saliin mahtuu max. 150 henkeä ja olimme kovin tyytyväisiä paikkaan. Juhlasali, tuolit ja pöydät ovat todella siistit ja yhden salin tuoma fiilis on loistava ja tunnelmallinen. Paikkaan saa ja pitääkin tuoda pitopalvelu ja omat juomat. Salin hintakin on kohtuullinen verrattuna muihin keskustan paikkoihin! Varsinkin jos teillä on vihkiminen tuomiokirkossa, paikka on mitä loistavin. Mekin kuljimme juhlaväen kanssa "hääkulkueessa" kirkkopuiston poikki juhlatilaan. Lisäksi vieraat majoittuivat hotelli Juliaan, joten kaikki olennainen oli kävelymatkan päässä...
  2. Meilläkin kuorissa oli hääparin lisäksi vain kaaso ja bestman. Vieraat istuivat vastakain irtotuoleilla (vieraita 90), kuten tuossa aiemmin jo mainittiin. Kaikki näkivät ja mahtuivat hyvin ja hääparikin sai olla "rauhassa" alttarilla kauempana.
  3. Kuulostaa ihan meidänkin päivältä! Lisäksi aamulla ennen lähtöä katseltiin lahjoja ja luettiin kaikki kortit ja onnentoivotukset, oli kyllä ihanan herkkää. Ja illalla vielä skoolailtiin häistä yli jääneellä kuohoviinillä, uusista häälahjaksi saaduista laseista tietenkin... Mieleenpainuva, ensimmäinen päivä rouvana. Ihanaa.
  4. Joku täällä aikaisemmin jo kehuikin Nummen Narsissia, ja täytyy tulla jakamaan myös oma hyvä kokemukseni. Otimme morsiuskimpun, pöytäkukat sekä vieheet Nummen Narsissista. Kimppuni oli valkeaa suurta neilikkaa, omiin varsiin sidottua. Koristeena 30-luvun vihreää (en muista nimeä) ja hopealankaa, todella kaunis ja hääteemaamme sopiva, yksinkertainen kimppu. Pöydille oli samaa neilikkaa, mutta ne olivat ihan puntteina tilattu, joten olivat edullisemmat kuin normineilikat, yhteensä 40 kpl eli 2 punttia. Vieheitä oli alunperin tilattu vain yksi, mutta kun panikoin edellisenä päivänä sen kestävyydestä, totesi kukkakaupan rouva (ilmeisesti itse kauppias) tekevänsä varalle myös toisen. Ja ilmeisesti "kaupan päälle", koska koko lysti tuli maksamaan vain 83,50 euroa. Palvelu oli alusta loppuun todella ystävällistä ja asiakasta kuuntelevaa, olimme todella tyytyväisiä. Suosittelen lämpimästi kaikille Nummen Narsissia!
  5. Meillä oli kirkkovihkimisemme poistumismusiikkina Howard Blaken iki-ihana "Walking in the air" (joulupiirretystä Lumiukko) ja kuulosti kyllä todella ihanalta uruilla soitettuna. Ja siinä vastavihittynähän kävellään hieman jalat ilmassa onnenhuumassa...
  6. Sienna Millerin sormus oli ihana , vaikken itse mikään dimangi-tyyppi olekaan...
  7. Tämä oli minullekin dilemma pitkään, koska olen vuosien varrella käytellyt niin monia ihania hajuvesiä... Mutta sitten ongelma ratkesi kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun olimme nyt keväällä sulhon kanssa käymässä Kölnissä ja vierailimme myös Farinan, maailman ensimmäisen parfyymitehtaan, myymälässä, josta ostin itselleni alkuperäisellä reseptillä tehtyä Eau de Colognea, joka on aivan lumoava tuoksultaan. Ja tätä samaista "Kölninvettä" ovat käyttäneet niiiiin monet (niin kuninkaalliset kuin tavallisemmatkin ihmiset) niiiin monet vuosisadat ennen minua, mielestäni aivan ihana ajatus... Kaikki muut hajuvedet tuntuivat tämän jälkeen toisarvoisilta, olen aivan hurmaantunut
  8. Itse käytin liiman sijaan kaksipuolista teippiä ja todella siistiä jälkeä tuli! Suosittelen!
  9. Don´t shoot the messenger... Itse kun asian huomasin, niin ajattelin, että on aiheellista varoittaa, ettei kenellekään käy huonosti. Kyselijöille olen laittanut privaa, etten nyt itse syyllisty täällä kunnialoukkauksiin, jos ko. homma ei pitäisikään paikkaansa. Edelleen olisin vain onnellinen, että tilauksenne ovat onnistuneet. Mutta nyt voitaisiin varmaan viimestellä tämä aihe ja palata alkuperäiseen keskusteluun, eikös?
  10. Hei nyt on varoituksen sana paikallaan! Katselin netissä paikkaa, josta ostaa noita Crest Whitestripseja ja huomasin, että tuosta www.cheapotc.com paikasta oli tehty aika monta valitusta!!! Eli monet olivat tilanneet tuolta, raha oli veloitettu, mutta mitään ei ollut koskaan tullut perille! Eli onnittelut teille, jotka olette onnistuneesti tilanneet ko. paikasta, olette ilmeisesti selvinneet säikähdyksellä! Eli yhteistilausta ei ainakaan tulla tekemään tuolta paikasta, en halua luottokorttitietojani tuolle firmalle jakaa! Ja vielä tiedoksi, että sama kaveri, joka pitää yllä tuota nettisivustoa (jolle ei ainakaan pariin päivään ole edes päässyt), omistaa pari muutakin nettisivustoa, joka kauppaa samankaltaisia tuotteita!!! Eli varokaa, kanssasisaret, ettei käy kurjasti!
  11. Voin hoitaa yhteistilauksen. Kaikki halukkaat voisivat laittaa mulle YV:tä ja laittaa siihen: -mitä tuotetta haluavat tilata ja paljonko -milloin tarvitsevat tuotteen viimeistään -mihinpäin Suomea haluavat tuotteen toimitettavan -miten toivovat maksun tapahtuvan Vastailen sitten privana, jos vaikka joidenkin kanssa asutaan samalla seudulla samoihin aikoihin. Itse kun reissaan Suomessa monilla seuduilla kesän kynnyksellä Tästä se lähtee! Valkoiset hampaat tilaukseen! ;D
  12. Nostelen tätä vanhaa ketjua, koska siinä esitetyt ideat ovat niin hauskoja... Meillä on sulhon kanssa vielä(kin) häävalssi hakusessa ja tästä sai kyllä uusia virikkeitä! ;D
  13. Olen myös kiinnostunut yhteistilauksesta! Ja omistan siihen tarvittavan luottokortin ;D Mutta Pink2008 kyseli hyviä kysymyksiä, vastaukset kiinnostavat minuakin!
  14. -Elli- Toivottavasti saatte onnistumaan tuon kappaleen. Meille se ainakin olisi todella tärkeä. Ja Markolle kysymys: Uskotko, että tuon kyseisen kappaleen voi esittää Turun tuomiokirkossa vihkiseremoniassa? Kappale olisi tarkoitus esittää yksinlauluna (serkkuni on laulanut kirkoissa ennenkin) heleällä enkelinäänellä... Ja perään vielä toinen kysymys: kuinka yleistä on, että virsi jätetään kokonaan pois ja tilalla on toinen musiikkiesitys? Muistelen, että olen itsekin ollut muutamissa häissä, joissa näin on tehty, mutta vaatiiko se jotain erityisjärjestelyjä?
  15. Niin, sehän on ihan jokaisen oma asia, haluaako noudattaa etikettiä vai ei... ja muutenkin häiden yleisestä linjasta. Eli taas kerran: kukin tyylillään.