Serafina

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Serafina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä voin hehkuttaa Clarkiaa Museokadulla! Suunnittelu kesti puoli tuntia, jossa kerroin haluavani kalloja muussa kuin hautajaisvihkoa muistuttavassa muodossa, muuten kädet olivat vapaat. Sain upean valuvan kimpun ja valtikkakimpun yhdistelmän, jota häissä kehutiin kauneimmaksi kimpuksi, jota moni vieras oli nähnyt. ;D Hintataso oli hieman korkeampi kuin parissa muussa liikkeessä, mutta ammattitaito oli vastaavasti huomattavasti parempi myös, sillä muut kyselemäni floristit kieltäytyivät edes yrittämästä sitoa kalloja muuten kuin pisaran/pallon muotoon.
 2. Onkos kenelläkään kokemuksia Villa Hakasta Helsingissä? Hieman epäselvää on ollut yhteyshenkilöltä saamamme tieto lukuun ottamatta pitkää hintalistaa :-/. Onko tila toimiva ja sujuuko siellä toimivan pitopalvelun Sååsi Cateringin palvelu niin ammattimaisesti kuin muita korkeamman hinnan perusteella voisi toivoa?
 3. Upeita kuvia kerrassaan! Ihan aloin odottaa, että itse pääsee tuonne ;D Meillä on myös sama tila varattuna syksylle 06. Teillä taisi olla ne perustuolit ilman huppuja, otitteko paljon muuta intercomin valikoimista ja kuinka kalliiksi ne lopulta tulivat?