Jump to content
Naimisiin.info

nana06

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nana06 kaikki viestit

  1. meillä oli häähidas, stevie wonderin- I just called to say i love you ei olla mitää valssi eikä perinne ihmisiä
  2. nana06

    2 kaasoa, 1 bestman?

    meillä oli 3 kaasoa ja 1bm,hyvin toimi.
  3. serkun häistä jo kaks vuotta eikä kiitoskorttia tullut.miehen kaveri anto kiitoskortin ja joulukortin samassa viime vuonna,häät oli kesällä.me kyl lähetetään kaikille jotka muisti,ku sais raha asiat nyt vähän kuntoon ensin ja valittuu hyvän kuvan,liikaa vaihtoehtoja.
  4. mulla kelpas nordeaan kuvaton kelakortti,täti halus vaa nähä uuden sukunimen ja pisti kortit tilaukseen.automaattisesti tuli kelakortti kotiin,vaik vanha oli kuvallinen.meki saatii vihkitodistus raamatun kanssa.
  5. omalta puolelta tunnen kaikki,miehen puolelta taitaa tulla pari joita en oo nähny koskaan.
  6. n.3500€/per nuppi.5vko maailmanympärimatka,thaimaa,sydney,fiji ja los angeles.
  7. meiän häämenu onnitelumalja: talon puolikuiva kuohuviini, 27€/pullo Herneverso-pestolla maustettua merilohta Tilliperunoita Kreikkalainen salaatti Karjalanpiirakat+munavoi Juusto-pastasalaatti Kylmäsavustettua porsaanfilettä, melonisalsaa Leipää ja levitettä Wokattuja Kasviksia ja nuudeleita ( ei sieniä) Paahtopaistia ja Punaviinikastiketta Paistettuja Pariisinperunoita kotikalja,maito ja vesi Kartanon Vadelma-kermakakkua Kahvi/tee 39,50€/henkilö aika kallis mun mielestä,mut ruuat oli pakko ottaa sodexholta ku paikkaki on.Paikan vuokra 400€,kuuluu siivous. Meil tulee maksullinen baari.
  8. kihloissa nimet ja pvm. mun vihkisormuksessa ubi tu caius ibi ego caia=missä ikinä oletkin olen kanssasi ja 10.6.2006 miehen kihlaan lisätään vaa päivä.
  9. nana06

    Maailmanympäryshäämatka!

    meillä ostettu lentoliput sta travelista 4080€ kahdelta.lentoreittinä helsinki-bangkok-sydney-fiji-los angeles-new york(pelkkä koneen vaihto)-helsinki,hotellit varattu netistä niiihin menee n.1500€ eli 5vkoa ollaan reissussa.
  10. nana06

    Häätanssi / häähidas

    hidas meilleki,biisii ei kyl viel päätetty
  11. nana06

    Malesia

    pienillä saarilla ainakin näkyy islamin uskonto miesten käytöksessä,todella ahdistavaa kävellä kaduilla kun miehiltä melkein kuola valuu suusta.varsinkin jos on vaaleat hiukset ja hame päällä,thaimaa paljon rennompi.
×
×
  • Create New...