Jump to content
Naimisiin.info

Juustonaksu

Aktiivijäsen
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vaasa

Juustonaksu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä oli pitopalvelu Lounas- ja tilausravintola Dynamo (Strömberg Park, Dynamotie 2, Vaasa, puhelin 06-328 0240, [email protected]) kts. www.eurest.fi Suosittelen lämpimästi! Hinta oli kohtuullinen, ruoka todella hyvää sekä tarjoilu loistavaa. Kaikki järjestelytkin sujuivat moitteetta.
 2. Suosittelen Rantasalonkia ja erityisesti siellä Pipsaa. Kuvia meidän kampauksista saat halutessasi..
 3. Minkä tyylistä musiikkia olisi hakusessa?
 4. Meillä on ollut Cantaressa kihlajaisjuhlat. Hääpaikkana varmaankin myös hyvä, riippuen siitä mikä on vierasmäärä.. nimittäin keittiövarustelussa olisi parantamisen varaa. Esim. lautasia ja kuppeja/laseja löytyy monta eri mallia, yli 50 hengelle ei taida olla yhtä ja samaa riittävästi. Pöytäliinoja myöskään ei samaa mallia ole kovin moneen pöytään. Tuolit on melko moneen kertaan istuttuja, mutta keneltäkään vieraalta ei kuitenkaan tuoli alta hajonnut. Mikäli juhlissa on lapsia, täytyy olla varovainen ulkona liikkumisen suhteen. Cantare kun on Vöyrinkadun varrella, jossa on liikennettä aika paljon... ja pihallahan ei muutenkaan leikkitilaa ole juurikaan. Paikka muuten siisteydeltään ok, tunnelmallinen vanhoine kalusteineen ja kakluuneineen... Omanlaisilla koristeilla saimme paikan näyttämään kivalta ja juhlalliselta. Pienehköihin häihin on suositeltava paikka.
 5. Basicistä ei ole kokemusta, BB:stä sen verran juttuja kuullut, että esim. ilman ajanvarausta liikkeeseen on turha mennä sekä ilman aikomusta tehdä kauppoja (tyyli "tulin vain katselemaan" ei siellä käy).. Suosittelen Seinäjoella olevaa RosAmoria lämpimästi!!!
 6. Ostin itselleni huulipunan, koska halusin sen olevan samaa mitä meikkaaja aamusella laittoi. Itseltäni ennestään ei löytynyt vastaavaa sävyä. Puuteria en ostanut koska luotin, että se pysyy koko illan ja niin pysyikin! Meikkiä ei korjailtu kuin kerran ennen valokuvausta. Ja silloinkin vain silmämeikkiä, joka ilonkyyneleistä oli vähän "haalistunut". Meikit oli meikkaajalta. Hän oli myös juhlavieraana (oma rakas siskoni)
 7. Meillä oli kirkkoharjoitus päivällä, sitä ennen kävin manikyyrissä. Iltapäivällä menimme avustusporukan kanssa koristelemaan ja valmistelemaan juhlapaikkaa. Hääyötä varten laukku pakattiin nopeasti ennen nukkumaanmenoa. Siivoukset TODELLAKIN jätin tekemättä... Kyllä ne villakoirat odottaa siellä kotona häähumun laskeutumista.. Jännitti ihan varmasti.... ! Tuttuja ja sukulaisia onneksi oli ympärillä koko ajan, sai purkaa tunteitaan ja jännitystään. Kaikkien valmistelujen jälkeen kotiin päästyämme oli vielä hääauton koristelu edessä. Sen jälkeen kaikki olikin valmista, nukkumaan ja aamulla virkeänä ylös!
 8. Kiitos vain! Tänään tosiaan juhlapaikkaa laittamaan kuntoon ja kirkoharjotus. Ihan hyvä mieli, ei tässä mitään paniikkia näytä olevan kun ehdin istahtamaan koneellekin.. Viime yö meni suurimmaksi osaksi valvoessa, saa nähdä miten ens yön käy. Toivottavasti sais nukuttua, ettei oo koko hääpäivää silmät ristissä. : Mutta.... Varmaankin seuraavan kerran tänne kirjottelen Rouvana. Ja nyt valmistautumaan manikyyriin!
 9. Mulle floristi sanoi suoraan, että varmasti jostain halvemmallakin saa... Mutta halusin käyttää häntä koska tiesin, että saan juuri sitä mitä haluan (sekä on "tutuntuttu"), sekä toimitus juhlapaikalle onnistuu häneltä itseltään! Se helpottaa valtavasti hääpäivän hulinaa.
 10. Mä kauhistelen oman kimppuni hintaa.... arvio 120-150 euroa!!! Tosin se tulee olemaan suuritöinen. Ruusun terälehdistä tehdään ikäänkuin yksi iso ruusu, murattia ympärille sekä kehykseksi sydämenmuotoinen "kuparilanka-puu-punos". Kaikenkaikkiaan kukkalasku tulee olemaan 400-700 euroa (vieheet, kimput ja juhlapaikat pöytäkukat). Mielettömän määrän rahaa kyllä saa noihin menemään!!
 11. Lauantai: Onkos teilläkin tapaaminen papin kanssa 6.7.? Meillä klo 14-15
 12. Muuta tuon nimistä en Alkon sivuilta löytänyt... Ahaa, melkoisesti nyt mielipiteet vaihtelevat. Ehkä se on sitten parasta itse maistaa ja todeta maku, onko se sitten hyvää tai huonoa.
 13. Mun mielestä kannattaa laskea "kaikille vähän kaikkea" -tyylillä. Joku aina jättää juomatta, niin jää sitten enemmän sille, joka juo. Näin luulis juomien riittävän...
 14. Meille tulee aivan samanalainen systeemi, paitsi pöydissä ruokailun ajan on kotikalja sekä koko illan vesikannut.
×
×
 • Create New...