vaiffi

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

vaiffi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. keksin, että meille vois laittaa J & M Eli tulee meidän etunimistä ja myös Just Married. :-/
  2. Meillä oli kutsukortissa Anna-Mari Kaskisen runo Tänään kerron sen, mutta se on vaikeaa. Siksi hapuilen, etsin sanaa sopivaa. Tänään kerron sen. Hengästyttää väkisin. On kuin hetkisen sisimpääsi näkisin. Olet minulle rakas. Kuuletko, kun kuiskaan sen. Olet minulle rakas, tärkeä ja läheinen.
  3. vaiffi

    Malesia

    Meillä on häämatkakohteena myös Kuala Lumpur ja Langkawi. Eli 6.12 lähtö ensin Langkawille. Siellä olemme 5 päivää. Sen jälkeen käymme pyörähtämässä 4 vuorokauden ajan KL:ssä ja sitten takas Langkawille. Olemme tehneet useita yhdistelmämatkoja ja usein joko saapuminen tai lähtö isommasta kaupungista menee vähän hukkaan. Uuteen maahan tullessa sitä odottaa niin sitä aurinkoa, rentoutumista, rantaa jne, joten haluaa rantakohteeseen ensin. Lähtiessä on jo niin lähtöfiilis, että ei oo enää energiaa isolle kaupungille, joten KL:llä keskellä lomaa sopii oikein hyvin. Matka on tilattu Finnmatkoilta. Kestää 15 päivää ja yöpymiset 4 -tähden hoteilleissa ja sisältää aamupalan. Yhteishinta 2:lta on siinä 3800 euron luokkaa. Että sitä odotellessa.... :P
  4. Mekin pähkäilemme kimpun heiton kanssa. En haluaisi heittää kimppua vaan tehdä jotain muuta. Sukkanauhan kyllä voi loppuillasta heittää, mutta jotenkin sen kimpun heitto ahdistaa. Ajattelin tällaista: Pyydettäisiin kaikki naimattomat parit ja miehiltä otetaan kravatti pois. Miesten tulee solmia kravatti uudestaan ja puoliso saa neuvoa solminnassa, mutta kädet kuuluu olla selän takana. Tai sitten teetän floristilla pienet kimput ja laitan ne kaikille naimattomille naisille pöytään valmiiksi jonkin runon kanssa. Se vois olla koskettavampaa. Mua aina ahditaa tuo kimpun heitto. Meillä on pienet häät, joten kimppuja tulisi vain 3-4.
  5. Täällä myös talvihäät 3.12.2005. Sädetikut vieraille riisin heiton sijasta. Jäälyhtyjä kirkonportaille ja juhlapaikan ovelle (jos on pakkasta). Hyvää ruokaa, juomaa ja kynttilöitä. Lisäksi takkatulen loistetta ja sauna loppuillasta. :