Sonina

Morsian
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Sonina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hattula

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. Edelliseen komppaan myös Kaisan Kukkaa, ikinä ei ole heidän palveluihinsa tarvinnut pettyä! Tiedustelisin onko kellään kokemuksia Hotelli Petäyksestä? Riippuen kirkon saamisesta, tuo olisi yksi vaihtoehto, mutta tuntuu etten keneltäkään löydä kokemuksia kyseisen paikan palvelusta ja ruokien tasosta yms. Kertokaahan jos kokemuksia on.
 2. Meillä suunnitelmissa myös tämän tyyppinen yhteistilaisuus, sekä kaste, että vihkiminen suoritetaan pienehkössä kirkossa. Itse tekstiä en ole sen tarkemmin vielä muotoillut, mutta mielessäni on jotain sen suuntaista kun "yhtenäisen perheen muodostuminen". Itselleni on tärkeää että meillä kolmella on sama sukunimi ja tavallaan yhdistän sen "perheeksi". Tiedän että kuulostaa hölmöltä, enkä osaa asiaa tarkemmin selittää. Mutta tavallaan kytken tekstin jotenkin tuohon ideaan, että meistä tulee oikea kokonainen perhe kerralla =)
 3. Kiitos, tän aiheen voi varmasti sit poistaa kun näyttää oelvan ketjuja jo 2kpl.
 4. Meillä oli kihlaus ilman hääpäivän sopimista. Mutta aika pian kihlauksen jälkeen puheeksi tuli lapset, joten päätettiin yhdessä että vihkiminen ja ensimmäisen lapsen ristiäiset tulevat samaan tilaisuuteen. Mulla yksi avioliitto takana eikä mies ole innokas isoihin kirkkohäihin, niin tämä sopii molemmille. Pieni tilaisuus kirkossa ja sit joku kahvi jatkottelu riittää ja sit me ollaan oikea perhe kerralla =)
 5. Eikö kellään ole kokemuksia? Esim ollut tällaisessa tilaisuudessa tms?
 6. Moikka! En ole varma onko onko tämä nyt oikean otsikon alla, mutta suunnitelmissa olisi avioitua samassa tilaisuudessa ensimmäisen lapsen ristiäisten yhteydessä. Sitten meistä tulisi oikea perhe kerralla =) Onko kenelläkään tällaisesta kokemusta. Mietin lähinnä kutsuttujen määrää (enemmän kun ristiäisissä mutta vähemmän kuin yleensä häissä), pukeutumista ja juhlia. Kuinka yhdistää nämä kaksi suurta asiaa. Kertokaa ajatuksia.
 7. Eipä siinä loppujen lopuksi ole merkitys häiden koossa yms, vaan siinä, ettei missään vaiheessa unohda pävinä pääasiaa. Minulla se ainakin, ikävä kyllä, unohtui matkan varrella. Kovaa höökiä vaan isot juhlat pystyyn huomaamatta sitä, että silloinen suhde alkoi rapistua muista syistä. Häiden jälkeen tuntui "tässäkö se nyt sitten oli".. Eli todellakin keskityin vääriin asioihin enkä nähnyt sitä todellisuutta niiden takana. Pääasia, että pitää mielessä mihin on ryhtymässä, alttarilla kuitenkin lupaa toiselle loppu elämän. Se on iso asia, eikä välttämättä niin yksinkertainen ja helppo lupaus kun asian oikein sisäistää. Sehän on vain sana "tahdon", joka pitää sisällään kaiken. Kaiken.
 8. Joo ekalla kerralla taisin liikaa keskittyä kaikkeen hörhöilyyn ja koristeisiin yms. Nyt olen oppinut arvostamaan sitä itse asiaa, sitä, että seuraavan kerran kun sanon tahdon, tiedän todella keskittyväni siihen yhteen sanaan. Mies, jonka kanssa nyt olen, on todellakin se kenen kanssa tahdon olla aina. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista aina, mutta yhdesähän ne karikot koetaan ja niistä opitaan. Vastapainona ne ihanat hetket yhdessä. Arjestakin löytyy niin monia pieniä ja kauniita hetkiä =) Ajatuksia vaikea selittää sanoin, mutta jotenkin tuntuu että toinen kartani alttarilla tulee olemaan se mistä olen haaveillut. Tiedän että ei saa vertailla mennyttä ja tulevaa, mutta sen verran on pakko sanoa, että aikaisemmin ei ole näin hyvältä tuntunut kenenkään kanssa.
 9. Moikka kaikille! Minun tarinaani kuuluu epäonnistunut ja todella lyhyt avioliitto menneisyydessä. Tuolloin häät olivat isohkot, vieraita noin 100, ruuat ja kaikki perinteiset jutut. Päälläni oli unelma puku, tiukalla korsetilla ja isolla vanteella ja laahuksella. Nykyään elämääni kuuluu mies, jota rakastan enemmän kuin mitään muuta ja ketään ikinä. Avioliitto on mielessäni, mutta ihan vielä ei ole sen aika. Unelmissani kuitenkin mietin millaiset tulee olemaan häämme. Ideana on ilmoittaa ennen vihkimistä lähimmille ajankohta ja "karata" suoraan kirkosta yhteiselle lemmenlomalle ilman sen suurempia juhlia. Jotenkin edellisen liittoni jälkeen koen, että vihkiminen ja avioliitto ovat niin henkilökohtaisia asioita että loppujen lopuksi isoilla juhlilla ei ole merkitystä. Myös mieheni on tähän ajatukseen kypsymässä. Haaveiluni lähtee liikkeelle siitä millaisen puvun haluaisin laittaa päälle. Jotain kaunista, mutta ei kuitenkaan niin prinsessaa kuin ekalla kerralla. Kertokaa toisen kerran avioituvat ajatuksianne ja laittakaa myös kuvia sellaisista puvuista mitä itse haluatte tai kenties olette jopa jo valinneet.
 10. Meillä bändi oli juuri niin hyvä kun siskoni häistä muistelinkin. Soittivat 3x45min. Häävalssi oli ainoa minkä toivoimme, muutoin saivat soittaa mitä halusivat. Rokkia ja kunnon vauhdikasta musiikkia soi koko illan. Jopa hiljaiset sukulaiset innostuivat rokkailemaan lattialle, meno oli huippua! Bändinä meillä oli Buena Sera!
 11. Me otettiin Kossille äkkilähtö =) Perjantaina lähdetään!
 12. Mä suunnittelin jotain sellaista "romanttista", kuten The Happiest Couple Rakkautta auton täydeltä Onnelliset yhdessä Viikon päästä täytyis plakaatin koristaa Audi Q7 ikkunaa, kiire tulee päättää =)
 13. Meillä esitetään Kaksipäisen kotkan varjossa- elokuvasta tuttu "jotain jää". Laulaja laulaa kitaran säestyksellä. Kyyneleet tulee jo pelkästä ajatuksesta =)
 14. Onneksi muitakin Sincerity 3112 ihailijoita löytyy =) Omani on juuri kavennettavana ompelijalla, en voi enää tuijotella sitä joka ilta =)
 15. Joo sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto! Menut yms on siellä myös =)