Venlo

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Venlo

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Hollanti
  1. Myos mulle tuli kukkaset Piia Jaalalta, ja olin tosi tyytyvainen!! Siella on muutenkin mun mielesta Turun parhaimmat kukkaset!
  2. Meilla oli kaksi ns. kylpyankan nakoista muoviankkaa (tosin pienia), toinen oli frakissa ja toisella oli huntu paassa. ;D Saatiin kavereilta, ostivat hollannista. En vaan halunnut mitaan ihmishahmoja kun ne tosiaan muistuttaa useasti sita kaunista 80-lukua, ankat oli ihana piristys.
  3. Mulla oli kaasoina sisko ja paras kaveri. Siskolleni ostin kasvohoidon kiitokseksi, kerta asutaan eri maissa niin ei oikein voinut tehda mitaan kivaa yhdessa. Kaverini vein mukavaan ravintolaan syomaan. Eipa nuo nyt niin kalliita lahjoja olleet, mutta mielestani ainakin ihan mukavia. Olen ainakin yrittanyt muistaa sanoa kiitokseni taysin mahtavasta haapaivasta ja vaivasta minka kaasot nakivat, onhan siina kaasoilussa aina oma vaivansa ja omat kulunsa kun kaikki keraantyy...
  4. Voipi olla etta tama on taalla jo mainittuna, mutta meilla oli just haat Ruissalon Villa Y-Hovissa, se on Hermann -ravintolan omistama paikka ja suosittelen etenkin jos on vahemman kun 50 hlo tulossa. Meilla oli 36 vierasta ja paikka oli hyvan kokonen, tosin enemmankin olis mahtunut. Hermann hoitaa juoman ja ruoan, kaikki toimi taydella ammattitaidolla enka ole aikoihin syonyt niin hyvaa ruokaa! Meilla oli myos 5 hengen bandi joka mahtui hyvin soittamaan ja siella sai meuhkata yohon asti taydessa rauhassa. Vuokraa paikasta ei tartte maksaa, tietty sitten kun on rafla-hintaiset juomat niin hinta nousee, mutta minusta se oli kaiken arvoista! Suosittelen!!
  5. Juu meillakin puhutaan viela englantia, vaikka olen asunut hollannissa jo 4 vuotta ja kylla se minultakin jo sujuu suht koht jotenkin... On vaan niin vaikea vaihtaa yhtakkia kielta kun sita on kehittynyt oma sanasto jo, mutta eikohan se tasta pikkuhiljaa...