Elpis

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Elpis's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Sattumalta törmäsin tälle sivulle: http://www.amarantti.fi/h_huomenlahja.html. He hakevat kandidaattia Trash the Dress videoon. Kuvaus on ensimmäiselle ilmainen. Itse en ole kyseisestä kuvauksesta kiinnostunut, mutta ajattelin tuoda tuon linkin tänne kiinnostuneille...
  2. Elpis

    Ruusuja suodatinpusseista

    Mä olen sekoittanut kahta (valkoista ja punaista) akryylimaalia keskenään ja laimentanut veden kanssa tosi ohueksi. Näin maalia kuluu tosi vähän. Noin 20 kukkaa on valmiina ja niistä Tiimarin pienimmistä akryylimaalipurkeista on ehkä yhteensä kulunut vajaa puolet... Mä tosin haluan hyvin vaaleita kukkia. Kokeilin pieneen suodatinpussipalaseen tuota punaista laimennettuna ja sen kanssa olis kyllä saanut aika tummaa jälkeä. Tuolla aikaisemmin on kerrottu kokemuksia muista eri menetelmistä. Spraymaalilla on nähtävästi saanut ainakin peittävää pintaa ja tummempia kukkia. Ja spraymaalilla maalaaminen on varmasti paljon nopeampaa.
  3. Elpis

    Ruusuja suodatinpusseista

    Mä en ole leikannut rypytyskohtaa pois. Ensimäisestä työnnän tikun vain siitä läpi ja käärin "lehdet" suht tiukalle. Toisesta ja kolmannesta kappaleesta olen ensin työntänyt tikun toisesta terälehtiparista läpi. Siis niiden välistä ja alkanut kääriä. Näissä olen tehnyt kuitenkin niin, että olen repäissyt rypytyksen auki toisesta terälehtiparista ja saattanut vaihtaa käärimissuuntaa. Yritän siis jo tässä vaiheessa katsoa, että lehtiä tulisi tasaisesti kukan joka puolelle. Neljännen kappaleen olen ensin avannut ja sitten vain käärinyt tekeleen ympärille. Neljännessäkin yritän asetella lehdet tasaisesti kukan ympärille. Välillä olen repäissyt esim. kaksi lehteä neljännestä osasta pois ja laittanut ne erikseen kiinni. Mahtoikohan tästä mun selityksestä saada mitään irti... Mä itse tykkään tehdä vähän pienempiä ruusuja. Siis sellaisia, jotka eivät ole täysin auki. Näistä on musta tullut jotenkin aidomman näköisiä. Olen värjännyt noita Tiimarista ostetulla akryylimaalilla, jonka olen laimentanut tosi haaleaksi. Teen kukista tosi vaaleita, joten kaikkia lehtiä en ole maalannut alhaalta asti.
  4. Elpis

    Sabah,malesia

    Mekin olemme matkaamassa Malesiaan. Aluksi ajattelimme tilata matkan matkatoimiston kautta, mutta kun laskeskelin hintoja niin tajusin kuinka paljon säästämme, jos varaamme matkan itse. Lähdemme heinäkuussa ja tarkoitus olisi olla aluksi kaksi yötä Kuala Lumpurissa hotelli Renaissancessa (westwing puolella). Kuala Lumpurista lennämme Kota Kinabaluun ja yövymme neljä yötä Shangri La's Tanjung Arussa (tanjung deluxe), jonka jälkeen teemme kahden yön retkan Kota Kinabalu -vuorelle. Tämän jälkeen menemme Shangri La Rasa Riaan (deluxe garden view), jossa yövymme neljä yötä. KK:sta lennämme takaisin KL:iin ja olemme kaksi yötä joko Dorcet Regencyssä tai Parkroyalissa. Koko matka kestää yhteensä 16 vuorokautta ja maksaa noin 1740 euroa. Tämä sisältää lennot, majoitukset ja kahden vuorokauden retken Kota Kinabalu -vuorelle. Muut retket varaamme vasta paikan päältä. Matkatoimiston kautta sama matka samoilla hotelleilla olisi ollut noin 1 000 euroa enemmän. No, meidän matkaan ei kuulu lentokenttäkuljetuksia ja lento kestää "hieman" kauemmin... Onko kellään kokemuksia näistä meidän valitsemista hotelleista? Tanjung Arua ja La Rasa Riaa on paljon kehuttu, mutta onko joku ollut Renaissancessa, Dorcet Regencyssä tai Parkroyalissa? Entä riittäisikö yhden yön retki Kota Kinabalu -vuorelle. Ehtiikö tässä tutustua itse kansallispuistoon? Minkälaisia päiväretkiä olette tehneet?
  5. Elpis

    Nörttihäät ;)

    Päät voi tehdä ilmapalloista... Niin ja voishan siihen pallon päälle laittaa ohuen kankaan, johon sais ommeltua hiukset yms...
  6. Elpis

    Nörttihäät ;)

    Voisko pöydille laittaa cd-levyjä tai diskettejä kynttilän tai lasin aluseksi tai paikkakorteiksi... Kynttilän alla noi taitaa kyllä sulaa... :-/
  7. Elpis

    Ruusuja suodatinpusseista

    Lisää kokemuksia kaipailisin näistä suodatinpussi ruusuista. Minkäpaksuista rautalankaa olette käyttäneet varsina ja oletteko päälystäneet "varret" esim. tuolla kukkateipillä vai jättäneet rautalangan näkyviin?
  8. Sockmannin hulluilla päivillä on ainakin Lapuan Kankureiden ihania luonnonvalkoisia villavilttejä. Hinta tais olla 25 euroa.
  9. Elpis

    polttarit turussa

    Onko kellään ideoita edullisesta mökistä Turun seudulla?
  10. Musta yli 50 euron polttarit alkaa olemaan aika kalliit. Riippuu tietysti mitä tehdään. Jos mennään ravintolaan syömään tai vuokrataan mökki tms. niin hinta tietysti nousee korkeammaksi. Omat juomat ja mahdolliset sisäänpääsymaksut yms. olen tämän 50 euron lisäksi valmis maksamaan. Parhaimpien ystävien polttareihin voi laittaa enemmän kuin ei niin läheisten ystävien. Ollaan kyllä järjestetty tosi mukavia polttareita 30 eurollakin. Polttareita järjestettäessä on musta myös hyvä huomioida kaikki polttareihin osallistuvat. Polttarisankari varmaankin toivoisi, että kaikki kutsutut pääsisivät osallistumaan eikä kustannuskysymyksistä aiheutuisi suuria kinoja. Itse ainakin aion sanoa kaasolleni etten halua mitään kallista laskuvarjohyppyä tms. vaan tärkeintä olisi viettää mukava päivä kavereiden kanssa.
  11. Elpis

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Jokin muu muisto hääkarkin sijaan on musta ihan kiva, mutta vieraan kannalta iso muisto voi olla vähän hankala. Sain yksissä häissä tosi kauniin kynttilän, mutta kynttilä oli kooltaan sen verran iso ettei se millään mahtunut pieneen käsilaukkuuni. Suurin osa vieraista mun lisäkseni meni jatkoille häiden jälkeen ja kynttilä olisi ollut tosi hankala ottaa mukaan, joten se jäi sitten hääpaikalle...