Jump to content
Naimisiin.info

anselmi770

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu

anselmi770's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Todella toteuttamiskelpoinen idea! Olen ollut ulkomailla häissä, jossa idea oli toteutettu karkkejen avulla. Mietin itse silloin, että kynttilät olisivat kivempia. Meidän tunnelmallisissa talvihäissä tämä tullaan toteuttamaan pöydittäin. Ei tarvitse niin paljon kynttilöitä ja idea ei mene pilalle. :-X :-X
  2. Onko kellään teistä kokemusta Karjasillan seurakunnan papista Satu Saarinen. Hän tulee vihkimään meidät Oulujoenkirkossa kuukauden kuluttua ja kaipaisin hieman tietoa/kommentteja hänestä.
  3. Suosittelen Kruunumakasiinia vaikka sinne ei saakkaan viedä omia ruokia ja juomia. Paikka on ihanan ja hinnatkaan eivät nouse pilviin. Paikan tuntivuokra on 25 €. Juhlapalvelu tekee ruokia laidasta laitaan ja hinnat tulevat tietenkin sen mukaan mitä haluaa. Boolin hinta on myös inhimillinen muihin paikkoihin nähden. Kruunumakasiiniin sopii n. 250 henkeä, mutta osa paikoista on "yläparvella", joten jos käyttää vain alakertaa tila ei tunnu yhtään liian isolta pienelle porukalla. Me vietämme tammikuussa häitä ko. paikassa noin 50 vieraan ja 3 henk. bändin kanssa.
  4. anselmi770

    Jos ei halua kaasoa

    Minä koin myös, etten tarvitse kaasoa. En halunnut rasittaa ketään ja minulla on niin laaja ystäväpiiri, etten halunnut valita yhtä ihmistä. Kaiken lisäksi minulla on aivan ihana pikkusisko, joka voi auttaa joka tapauksessa. Meillä ei muutenkaan ole mitenkään perinteiset häät eikä tulevalla miehellänikään ole bestmaniä. Tuota kimppuasiaa olen pähkäillyt, kun ensin ajattelin, että pidän kimppua itse kädessä, mutta kun emme ole halunneet kihlasormuksia, meille kummallekin tulee sormus vihkimisen yhteydessä. En usko, että saan mieheni sormuksen laitettua kimppu kädessä. Luulempa, että annan kimppuni siskolleni, joka istuu etupenkissä. Miten te, joilla on kokemusta asiasta olette käytännössä hoitaneet ko. asian? Missä vaihessa olette antaneet kimpun siskollenne/äidillenne vai onko hän hakenut kimpun alttarilta? Toinen kysymys on tämä sormus asia eli mihin tai kenen taskuun ne laitetaan. Minulla ei ainakaan puvussa ole taskuja. Voisiko mies pitää kumpaakin sormusta taskussaan? Onko kellään kokemuksia?
  5. Vuokraamamme Kruunumakasiini Oulussa tulee maksamaan 25 €/h. Olemme arvioineet, että 8 h riittää meille ruokailuun ja juhlimiseen, joten kokonaisvuokra on 200 €. Toki maksamme vielä paikalle ruokailusta, kakusta ja boolista, mutta tarjousten perusteella paikka on kohtuuhintainen ja vielä aivan IHANA.
  6. Mantsi, hääpäivämme oli sovittu, mutta kun juhlapaikkaa ei alkanut löytymään niin ajateltiin, että samapa tuo mennäänkö naimisiin tiettynä päivänä...kunhan on talvi. Kirkko ja pappi on kuitenkin varattu tammikuuksi 2006. Nyt on löytynyt muutama jatkopaikkakin. Saatiin myös lisäsponssaajia, kun kerroimme lähisuvulle naimisiin menostamme. Kukaan ei tiennyt, koska emme ole halunneet kihlasormuksia. Ihastuimme Kruunumakasiiniin, kun kävimme katsomassa sitä eilen. Tarjouskaan ei ollut niin kauhea kun odotimme. Jopa Boolin hinta on järkevä muihin paikkoihin nähden. Minkälaisen tarjouksen sinä, Rosalinda,sait? Saamamme palvelu on ollut myös erinomaista. Taidamme päätyä juhlimaan häitämme siellä. Onnellinen
  7. Mantsi, Walo on varattu hääpäivänämme.. onkohan teille?=) Auran majakaan ei tule kuuloon, kun häiden ajankohta menee hiihtokaudelle. Onko kellään kokemusta Kruunumakasiinista viimeaikoina? Minkälainen palvelu? Onko ruoka hyvää? Paljonko booli/alkoholijuomat maksavat? Minkä hintainen paikka on ruokineen? Jäälin majasta kaipailisin myös tietoa. Paikan vuokra on pieni, mutta missä kunnossa se on?
  8. Kiitos Mantsi ehdotuksesta. Tiedätkö mahdolliseti Auran Majan vuokraa? Pumpuli, Toivola tuntuu 45 henk. turhan isolta. Muuten kiva paikka. :-/ Onko kellään muita halpoja paikkaehdotuksia (Oulun seudulta), missä voi itse hoitaa tarjoilun ja juomat? Minkälainen paikka on Jäälin Maja? Voiko siellä pitää talvihäitä? WC? Vuokra?
  9. Olisiko kellään tietoa halvoista "juhlapaikoista" Oulun seudulla? Haluamme pitää häät jo tulevana talvena (joulu-tammikuu). Toivomme että voimme viettää vapaamuotoisen juhlan ystäviemme ja lähisukulaisten kanssa (45 henk.). Tarjoulun ja juomat haluaisimme hoitaa itse. Paikka voisi olla erähenkinen tai vanha rakennus. Ehdotuksia?
×
×
  • Create New...