Jump to content
Naimisiin.info

Eloliina

Rouva
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

About Eloliina

 • Birthday 08/06/1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohojois-Pohojammaa

Eloliina's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Mun kihlassa on sulkin lempinimi ja kihla päivä 9.2.06 ,sekä vihkissä oikea etunimi ja vihki päivä 23.8.08 Ja miehellä taas on mun nimi ja kihla päivä 9.2.06 sekä vaimo ja vihki päivä 23.8.08. Miehellä on siis vaan yksi sormus, mulla kaksi.
 2. Me mietittiin Jari Sillaanpään Oot täydellinen biisiä; "Ei maailma kauniimpaa synnyttää voi, oot täydellinen,nuo kauneimmat silmät ja katseesi kertovat sen.... on tosi nopee ja ei valssi. Me tanssitaan tämä foxin askelin!
 3. Kumpi teidän mielestä olisi parempi ratkaisu; puolisot rinnakkain istumaan, vai vastakkain? Kummassakin on puolensa, mutta en nyt oikein osaa päättää... Osaisko joku jelppiä?
 4. Geeli kynsistä ei ole kokemusta, mutta minulla on nyt kolmatta viikkoa akryyli kynnet, ja täytyy sanoa, että tykkään! Kerran ole niitä viilannut ja lakannut kirkkaalla lakalla. Kasvun merkkejä, lohkeilua, irtoilua, kupruilua, naarmuja ei näy. Olen siivonnut ja touhunnut ihan normaaliin tapaan, ja tuntuu että jos olen vaikka tolvassut kynnen oven karmiin, niin ennemmin mun oma kynsi lähtee kun akrylli. Mun kynnet on tehty muotilla (eli teipillä) ja näistä tuli minusta tasaiset ja luonnolliset. Muutamalle ystävälle on tehty akryylit tipillä ja ne ovat ollut huomattavasti paksummat ja ovat jo viikon päästä osaksi lähteneet sekä tarvinneet huoltoa...
 5. Minulla ei myöskään ole nykyisellä paikkakunnalla yhtään sellaista kunnon luottoa ystävää, joten pyysin siskoani ja vanhaa ystävää kaasoiksia, vaikka he asuvatkin monen sadan kilometrin päässä. Minusta tämä ei ole ongelma yhtään. Olen yksin/ sulkin kanssa askarrellut ja touhunnut. Yhden kerran on toinen kaasostani auttanut askarteluissa, kun hän oli meillä lomailemassa. Pukuja on myös kierrelty molempien kaasojen kanssa, mutta kuitenkin puvun löysin ilman kaasoa ja kävin sen yksin ostamassa. Minusta tämäkään ei ollut ongelma. Kyllä sitä yksinäänkin selviää, kunhan siihen asennoituu niin. Mukavia järjestelyjä kaikille!
 6. Toi Morren kommentti on aika osuva, noin justiinsa minäkin ajattelen! Kyllähän yksi vuotias meneekin syllissä, mutta minusta juhlavieraana pitäisi kunnioittaa hääparin toivetta, ketä on kutsuttu, ketä ei. Meillä on niin hankala tilanne, että osa kutsutuiden lapsista on kutsuttu, osaa ei. Minun ystäväni tulevat 500 km. päästä, niistä varmaan puolet jättäisi tulematta jos he ei saisi tuoda lapsiaan mukanaan, koska monikaan ei saa/ raski jättää lapsiaan koko viikonlopuksi hoitoon. Paikkakunnalla asuvien ystävien lapsia ei ole kutsuttu, koska se rajaus on pakko jonnekkin tehdä. Kokonaan en halua rajata lapsia pois koska meidän lapsi olisi sitten ainut lapsi häissä.
 7. Me tanssitaan niin, että me aloitettaan meidän hää"valssi", hetken sulkin kanssa tanssittuamme mukaan tulee vanhemmat ja sisarukset. Seuraavaan tanssiin saavat osallistua kaikki juhla vieraat. Näin koska, en halua, että me kahdelleen tanssitaan ja 150 hää vierasta vahtaa vierestä. Sekä hää vieraana häissä ollessani tämä kohta on yleensä aika pitkäveteistä... istua/seistä vaan ja katsoa kun muut tanssii...
 8. Mä kuulun tähän hieman epäonnekkaampaan porukkaan... Mulla rupeaa aina kukkinaa naama kahta kauheemmin vaikka ihonpuhdistuksen jälkeen tekisi mitä.. Viimeksi kävin ultra puhdistusessa, pari päivän ajan lopputulos oli hyvä, mutta sitten rupeaa nousemaan finnejä ja nahkat lähtee... ei kiva! En kyllä kävis kovin lähellä häitä kun korkeintaan jossain kevyessä puhdistuksessa.
 9. Meillä on sellainen ongelma, että jos kutsussa lukee vaikka Minna ja Matti Meikäläinen, niin monet tuolla lailla kutsutut aikovat silti tuoda lapset hääjuhlaan (edes hetkeksi aikaan) Ne eivät ymmärrä, että hetkeksikin aikaan lapsi tarvitsee istumapaikan itselleen ja juuri sen tähden meidän on ollut pakko karsia lapsi vieraista koska meiltä loppuu tila kesken... Mur! Aijon kyllä suoraan sanoa, että sori, vain te vanhemmat olette kutsuttuna! (Sori tilitys, mutta ottaa vaan niin kaaliin!)
 10. Minun mielestä 5%-7% on hyvä. Eihän esim. lonkerossakaan ole kun 5.5%, niin miksi boolista pitäisi tehdä kovin tujua? Meidän boolista tulee n.6% Tuo alkon laskuri on tosi hyvä!
 11. Meille tulee leikkinurkkaus, ei vaan vieraiden lasten takia, mutta myös meidän oman, joka on häiden aikaan kaksi vuotias. Meille tulee; -Väritys kuvia+ tussit+ puukynät -Leluja -Pelejä -Ilmapalloja -Tv+ piirrettyjä -X-poxi (isommille lapsi vieraille) -Juomista sekä naposteltavaa -Hoitopöytä Sekä muutama Mannerheimin amma. Toinen niistä on meidän lapsen kanssa siihen asti, että mummu ja ukki tulee meille kotiin pois juhlista (eli yöhön asti)
 12. Minulla on kaksi kaasoa, koska tiedän miten raskasta on yksin koittaa hoitaa polttarit sekä muut järjestelyt, joten nyt kun kaasoja on kaksi puolittuu hyvin myös kaikki "hommat". Suurimman osan olen itse tai sulhasen kanssa tehnyt, mutta jossain asioissa olen tarvinnut myös apua. Tämä on mielestäni paras ratkaisu.
 13. Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Me tiedetään että toinen kaaso sekä toinen bestman on nähnyt todella paljon vaivaa häiden ym. järjestelyissä, joten ajateltiin, että ostetaan heille hieman "arvokkaammat" lahjat. Ykkös bestman saa kultasepän liikkeestä ostetun viini setin mikä sisältää kauniin puurasian, hopeiset pullonavaajan, tippa kaulurin, kaatonokan.. ym Toinen bestman joka on kala miehiä saa vuoden 2008 vuosi uistimen, mikä on myös nätissä rasiassa. Ykkös kaaso saa hopeisen sydän riipuksen vitjalla, mikä on paketoitu nättiin isoon sametti rasiaan. Toinen kaaso saa Maisan ja Kaarinan sarjakuva kirjan. Nämä hahmot on kaason lempi sarjakuva hahmoja ja meidän kahden yhteinen juttu. Luulisin, että lahjat ovat tykättyjä... ei mitään suurta, mutta jotain kuitenkin.
 14. Mehutiivisteet sopii myös hyvin Passoa paukkuihin. Kannattaa kokeilla!
 15. Me käytiin täyttämässä paperi tasan kolme kuukautta aijemmin. Lehdessä oli ilmoitus siitä noin viikon päästä ja kirkossa kuulutus ilmoitettiin puoltoista viikkoa myöhemmin.
×
×
 • Create New...