Jump to content
Naimisiin.info

Eloliina

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Eloliina kaikki viestit

  1. Mun kihlassa on sulkin lempinimi ja kihla päivä 9.2.06 ,sekä vihkissä oikea etunimi ja vihki päivä 23.8.08 Ja miehellä taas on mun nimi ja kihla päivä 9.2.06 sekä vaimo ja vihki päivä 23.8.08. Miehellä on siis vaan yksi sormus, mulla kaksi.
  2. Me mietittiin Jari Sillaanpään Oot täydellinen biisiä; "Ei maailma kauniimpaa synnyttää voi, oot täydellinen,nuo kauneimmat silmät ja katseesi kertovat sen.... on tosi nopee ja ei valssi. Me tanssitaan tämä foxin askelin!
  3. Kumpi teidän mielestä olisi parempi ratkaisu; puolisot rinnakkain istumaan, vai vastakkain? Kummassakin on puolensa, mutta en nyt oikein osaa päättää... Osaisko joku jelppiä?
  4. Geeli kynsistä ei ole kokemusta, mutta minulla on nyt kolmatta viikkoa akryyli kynnet, ja täytyy sanoa, että tykkään! Kerran ole niitä viilannut ja lakannut kirkkaalla lakalla. Kasvun merkkejä, lohkeilua, irtoilua, kupruilua, naarmuja ei näy. Olen siivonnut ja touhunnut ihan normaaliin tapaan, ja tuntuu että jos olen vaikka tolvassut kynnen oven karmiin, niin ennemmin mun oma kynsi lähtee kun akrylli. Mun kynnet on tehty muotilla (eli teipillä) ja näistä tuli minusta tasaiset ja luonnolliset. Muutamalle ystävälle on tehty akryylit tipillä ja ne ovat ollut huomattavasti paksummat ja ovat jo viikon päästä osaksi lähteneet sekä tarvinneet huoltoa...
  5. Minulla ei myöskään ole nykyisellä paikkakunnalla yhtään sellaista kunnon luottoa ystävää, joten pyysin siskoani ja vanhaa ystävää kaasoiksia, vaikka he asuvatkin monen sadan kilometrin päässä. Minusta tämä ei ole ongelma yhtään. Olen yksin/ sulkin kanssa askarrellut ja touhunnut. Yhden kerran on toinen kaasostani auttanut askarteluissa, kun hän oli meillä lomailemassa. Pukuja on myös kierrelty molempien kaasojen kanssa, mutta kuitenkin puvun löysin ilman kaasoa ja kävin sen yksin ostamassa. Minusta tämäkään ei ollut ongelma. Kyllä sitä yksinäänkin selviää, kunhan siihen asennoituu niin. Mukavia järjestelyjä kaikille!
  6. Toi Morren kommentti on aika osuva, noin justiinsa minäkin ajattelen! Kyllähän yksi vuotias meneekin syllissä, mutta minusta juhlavieraana pitäisi kunnioittaa hääparin toivetta, ketä on kutsuttu, ketä ei. Meillä on niin hankala tilanne, että osa kutsutuiden lapsista on kutsuttu, osaa ei. Minun ystäväni tulevat 500 km. päästä, niistä varmaan puolet jättäisi tulematta jos he ei saisi tuoda lapsiaan mukanaan, koska monikaan ei saa/ raski jättää lapsiaan koko viikonlopuksi hoitoon. Paikkakunnalla asuvien ystävien lapsia ei ole kutsuttu, koska se rajaus on pakko jonnekkin tehdä. Kokonaan en halua rajata lapsia pois koska meidän lapsi olisi sitten ainut lapsi häissä.
  7. Me tanssitaan niin, että me aloitettaan meidän hää"valssi", hetken sulkin kanssa tanssittuamme mukaan tulee vanhemmat ja sisarukset. Seuraavaan tanssiin saavat osallistua kaikki juhla vieraat. Näin koska, en halua, että me kahdelleen tanssitaan ja 150 hää vierasta vahtaa vierestä. Sekä hää vieraana häissä ollessani tämä kohta on yleensä aika pitkäveteistä... istua/seistä vaan ja katsoa kun muut tanssii...
  8. Mä kuulun tähän hieman epäonnekkaampaan porukkaan... Mulla rupeaa aina kukkinaa naama kahta kauheemmin vaikka ihonpuhdistuksen jälkeen tekisi mitä.. Viimeksi kävin ultra puhdistusessa, pari päivän ajan lopputulos oli hyvä, mutta sitten rupeaa nousemaan finnejä ja nahkat lähtee... ei kiva! En kyllä kävis kovin lähellä häitä kun korkeintaan jossain kevyessä puhdistuksessa.
  9. Meillä on sellainen ongelma, että jos kutsussa lukee vaikka Minna ja Matti Meikäläinen, niin monet tuolla lailla kutsutut aikovat silti tuoda lapset hääjuhlaan (edes hetkeksi aikaan) Ne eivät ymmärrä, että hetkeksikin aikaan lapsi tarvitsee istumapaikan itselleen ja juuri sen tähden meidän on ollut pakko karsia lapsi vieraista koska meiltä loppuu tila kesken... Mur! Aijon kyllä suoraan sanoa, että sori, vain te vanhemmat olette kutsuttuna! (Sori tilitys, mutta ottaa vaan niin kaaliin!)
  10. Eloliina

    Boolin vahvuus!

    Minun mielestä 5%-7% on hyvä. Eihän esim. lonkerossakaan ole kun 5.5%, niin miksi boolista pitäisi tehdä kovin tujua? Meidän boolista tulee n.6% Tuo alkon laskuri on tosi hyvä!
  11. Eloliina

    Puuhapussi lapsille?

    Meille tulee leikkinurkkaus, ei vaan vieraiden lasten takia, mutta myös meidän oman, joka on häiden aikaan kaksi vuotias. Meille tulee; -Väritys kuvia+ tussit+ puukynät -Leluja -Pelejä -Ilmapalloja -Tv+ piirrettyjä -X-poxi (isommille lapsi vieraille) -Juomista sekä naposteltavaa -Hoitopöytä Sekä muutama Mannerheimin amma. Toinen niistä on meidän lapsen kanssa siihen asti, että mummu ja ukki tulee meille kotiin pois juhlista (eli yöhön asti)
  12. Minulla on kaksi kaasoa, koska tiedän miten raskasta on yksin koittaa hoitaa polttarit sekä muut järjestelyt, joten nyt kun kaasoja on kaksi puolittuu hyvin myös kaikki "hommat". Suurimman osan olen itse tai sulhasen kanssa tehnyt, mutta jossain asioissa olen tarvinnut myös apua. Tämä on mielestäni paras ratkaisu.
  13. Eloliina

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Me tiedetään että toinen kaaso sekä toinen bestman on nähnyt todella paljon vaivaa häiden ym. järjestelyissä, joten ajateltiin, että ostetaan heille hieman "arvokkaammat" lahjat. Ykkös bestman saa kultasepän liikkeestä ostetun viini setin mikä sisältää kauniin puurasian, hopeiset pullonavaajan, tippa kaulurin, kaatonokan.. ym Toinen bestman joka on kala miehiä saa vuoden 2008 vuosi uistimen, mikä on myös nätissä rasiassa. Ykkös kaaso saa hopeisen sydän riipuksen vitjalla, mikä on paketoitu nättiin isoon sametti rasiaan. Toinen kaaso saa Maisan ja Kaarinan sarjakuva kirjan. Nämä hahmot on kaason lempi sarjakuva hahmoja ja meidän kahden yhteinen juttu. Luulisin, että lahjat ovat tykättyjä... ei mitään suurta, mutta jotain kuitenkin.
  14. Eloliina

    Passoa-booli?

    Mehutiivisteet sopii myös hyvin Passoa paukkuihin. Kannattaa kokeilla!
  15. Me käytiin täyttämässä paperi tasan kolme kuukautta aijemmin. Lehdessä oli ilmoitus siitä noin viikon päästä ja kirkossa kuulutus ilmoitettiin puoltoista viikkoa myöhemmin.
  16. Me tehtiin talvella(ennen vero uudistusta) reissu Tallinnaan, ja kyllä meidän laskelmien mukaan ainakin tuli edullisemmaksi hakea hää viinat, viinit, yms Tallinnasta. Eikä pelkästään se, että hieman säästettiin rahaa, niin päästiin pieni muotoiselle lomareissulle (hotelleineen kaikkineen)!!!
  17. Heh... meille tulee myös porkkana kakku. Luulin, että muut ei oo hoksannut tätä ihanuutta... Meille tulee vielä lisäksi Saher-, kiille-,omena-,valkosuklaa kakut
  18. Meidän elokuun häiden menuu: -Alkumalja Seisovastapöydästä: -Juusto, hedelmä salaatti -Kartanon salaatinkastike -Kreikkalainen salaatti -Valkosipuli salaatinkastike -Broiler salaatti -Tonnikala salaatti -Graavilohi -omena silli -uuni kala (tehdään itse) -Munan puolikkaat smetana ruusulla -lämpimät motsarella, pesto leivät -Jauhelihapullat -Juusto pernat -Aurajuusto perunat -Mausteinen possun file punaviini kastikkeella -Patonki -Valkosipuli voi -Voi -Tyrnikiisseli kermavaahdolla -Kotikalja, maito, mehu, vesi, (tästä eteenpäin tuodaan itse)punaviini, valkoviini, olut, lonkero, siideri Hääkakkuina: -Omenakakku -Saherkakku -Kiillekakku -Valkosuklaa kakku -Porkkana kakku -Herrasväen leivät (tuodaan itse) -Mini suukot (tuodaan itse) -Pulla kranssi (tuodaan itse) -Kahvi, tee, mehu -Konjakki, kermalikööri (tuodaan itse) Iltapala: -Broiler salaatti -Kreikkalainen salaatti -Jauhelihapullat -Karjalanpiirakat munavoilla (tuodaan itse) -Kahta eri boolia, kelkka ja mustaherukka (tuodaan itse) Hinta on tarjoilijoiden kera 20/hlö, lapset puoleen hintaan. Homma menee täysin verojen kautta, mutta pitopalvelun pitäjät on meidän tuttuja.
  19. Eloliina

    Karaoke / SingStar

    Meille tulee myös karaoke häihin, mutta me meinattiin ruveta laulamaan vasta yöllä, kun ihmiset on jo tutustunut ja rentoutunut. Jos vieraita laulattaa, saavat he laulaa vaikka sunnuntaihin asti, mutta jos laulua ei rupea tulemaan pyöritämme levyjä. Me, sekä suurin osa meidän ystävistä + sukulaista tykkää laulaa, joten tämä sopii meidän häihin kun nakutettu. Vetäjäksi meille tulee meidän ystävä joka työkseen vetää karaokea. Lauluja me meinataan hankkia laidasta laitaan, että jokaiselle halukkaalle on jotakin. Pöytiin tehdään biisi listat ja laitetaan paperi lappuja mihin kirjoitetaan esitettävän biisin nimi ja oma nimi, ihan siis perinteisellä tavalla miten baareissakin toimitaan. Tämä ainakin toimii takuu varmasti!
  20. Meille tulee pöytä järjestys; morsiammen äidin puolen suku, morsiamen isän puolen suku, morsiamen kaverit, sulhasen kaverit.... ja näin edespäin. En halua "väkisin" ketään koittaa tutustuttaa toisiinsa, vaan eiköhän kaikki juttele loppu illasta niiden kanssa kenen haluaa. Uskoisin tämän toimivan!
  21. Eloliina

    Musiikki ruokailun aikana

    Oisko kenelläkään mitään levyä mielessä missä olisi vain jotain rauhallista musiikkia ruokailun ajaksi? (ei siis laulua) Kaikki vinkit otetaan vastaan.
  22. Sain uuden vielä tarkemman kuvan puvusta kun kummastelin puvun väri valintaa, ja se puku osottautui hyvin vaalean liilaksi. Ihan ok, kun puku ei ollut kokonaan valkoinen. En missään nimessä olisi käskenyt kaasoa ostamaan uutta pukua, vaan olisin "tyytynyt" tähän vaaleaan pukuun. Loppujen lopuksi on ihan kiva, että kaasoilla on puvut missä he itse viihtyvät, ja jos se puku olisi ollut ihan oikeasti viti valkoinen olisin luultavasti ehdottanut jotain värillistä nauhaa, huivia, tai muuta vastaavaa.. Kiva kumminkin lukea teidän muiden mielipiteitä!
  23. Meistä itku herkempi on mies. Lapsen syntyessäkin mies itkeä vollotti, ja mulle tuli ihan semmonen olo, että täytyiskö munkin? No tulihan ne ilon kyyneleet sieltä ihan itekseen. Mutta luulempa, että alttarilla rupean vetistelemään vasta kun huomaan jos (kun) mun mies itkee. On se kuitenkin vaan niin ihanaa kun mies osaa näyttää tunteensa myös noin!
  24. vasen laita: Saapuu syys ja pimeät illat. Metsässä kypsyy marjat & hillat. Kesällä kasvoi myös aatos tää: Hei, nyt me aiotaan viettää HÄÄT! Tervetulleet ovat nyt ystävät ja tutut, - sekä perhe että suvut - XXXXXn kirkkoon 23.elokuuta, ei tälle päivälle suunnitelmaa muuta! Kello 16 alkaa urut soittaa, silloin sopii myös vieraiden paikoillaan oottaa. Alttarilla toisensa tää pari kohtaa, eessä kaiken juhlaväen saa sinetin - suudelmin & sormuksin – oikea laita: Jälkeen papin aamenen saa liitto lisäyksen, avoparista aviopari tullut on, siis syytä on karkelohon! Liity siis väkeen juhlivaan, tie vie kohti Xxxxxxxn. Siellä yhdessä syödään, juodaan ja riemuitaan. Teidät sydämellisesti tervetulleeksi toivottaen, Minun nimi & Sulhon nimi Muistakaa ilmoittaa: – tulette tai ette - hyvissä ajoin, ennen kuin koittaa xxx xxx-xxxxxxx/ Morsian xxx-xxxxxxx/ sulhanen taka sivu: Lahjan kanssa ei tarvitse huokailla, sillä säästöpossumme tahtoisi ruokailla. Jos mieluummin paketin haluatte ojentaa, kannattaa lahjalistamme katsastaa. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, ilon päivä mieleenpainuva ja verraton. Juhlitaan kaikki yhdessä siis, satoi tai paistoi; säästä viis! Kutsun mukaan laitamme vielä info lappusen mistä selviää lahjalistan sekä meidän hää sivujen www osoite, hotellit, yms...
×
×
  • Create New...